Düğün istemek-istememek

Ayy aynı konuyu ben de açtım hatta az yukarıda düğün salonuna milyarlar vermek O kadar saçma ki. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ O parayı yiyin için gezin eşya alın yada ama düğün yapmayın ya
Bence de ama olay düğün yapmak yapmamak değil bizdeki. Nişanlımınn tavrı beni çok üzdü

Malesef alttan alan karşısındakini düşünen insanlar böyle üzülüyor ağza sıçan yaranıyor gercekten herseyin en lüksünü isteyince daha kıymetli olursun sanırım hayatın kanunu bu

Nişanmlımla bu yaz sonu evlenme planımız vardı. ailesi orta halli çok az yardım edebilecek. Herşeyimizi birlikte yapacağız. Birkaç düğün salonu aradım. 30 binden aşağı fiyat veren olmadı. Nişanlım da haliyle erteleyelim biraz daha birikim yapalım dedi. Düğğn yapmayıp eşya vs almak aklıma çok yatıyor ve nişanı uzatmak istemiyorum. Büyüklerimiz arayı uzun tutmayın diye hep aklıma girdi. Sanki uzadıkça tadı kaçıyor gibi geliyor zaten bana da. Tayindir ev kurmadı bir an önce belirginleşsin böyle şeyler istiyorum. Nişanlı kaldıkça her şey havada.Neyse Nişanlıma düğün istemiyorum mutlu olalım az borçla yuvamızı kuralım , ertelemeyelim artık dedim. " X arkadaşımın sevgilisi de öyleydi sonra onu isterim bunu isterin diye oğlanın başını etini yedi " dedi. Ben o değilim. Beni tanımadın mı daha ? Hem niye kıyaslıyosun beni başkalarıyla en nefret ettiğim şey dedim. "Kıyaslanıyorum herkadın aynıdır . Başta herkes iyi" dedi. Ben de saf saf takdir eder beni diye bekliyorum. Bekliyorum ki "sen ne kadar anlayışlı bir kadınsın. Bu durumda düğün isteğinden vazgeçebiliyorsun beni düşünüyorsun falan desin. Moralim çok bozuldu.
sırf aynı catı altında olmak icin butun hayallerinden ömür boyu aklına gelicek seylerden feragat etmek neden

parasız dügün olmaz kardess kimse kusura bakmasın burda paran yoksa bak tatiller 20 bınden baslıyor paran yoksa evlenmicen ailelerde birsey yok sizdede maaslar asgari ücret ise ooo 1 sene degil 2 sene bile erteleyin esimle dünya turu yapmıcaksam gezip eglenemiceksem neden evleniyim ki

sırf aynı catı altında olmak icin butun hayallerinden ömür boyu aklına gelicek seylerden feragat etmek neden

parasız dügün olmaz kardess kimse kusura bakmasın burda paran yoksa bak tatiller 20 bınden baslıyor paran yoksa evlenmicen ailelerde birsey yok sizdede maaslar asgari ücret ise ooo 1 sene degil 2 sene bile erteleyin esimle dünya turu yapmıcaksam gezip eglenemiceksem neden evleniyim ki
Biz dünya turu vs için evlenmiyoruzz Eve geldiğimde yalnızlığımu patlaşacak birini istirorum, bir ses bir nefes, akşam yemeğimi tek başıma yememek istiyorum vb şeyler

Back
X