Çok ayrıntılı konuşmuyor genelde ben sevmediğimi söylerim o kadar. Davul zurna vs. hakkında net bir şey demedi hiç ufak güzel bir düğün dediği. Bende düşünüyorum içinde kalmasın sonuçta bir kere yaşayacağız veya yaşamayacağız. Yalnız ben strese gireceğim ve bitince ohh bitti diyeceğim. Evliliğimize böyle bir adım atmakda istemiyorum.Havuz başı kokteyller olabilir dans takı töreni yemek yeme faslı klasik müziklerden çalar bitti gitti ama davullu zurnalı oynamalı istiyorsa nişanlınız buna çözüm yok bence kişinin içinde kalmamalı istemiyorsa bir insan kendini zorlayabilir ama isteyen insanın fikrine destek olunmalı
O 3 saat aslında öncesini düşünürsek 3 saat olmuyor çok daha fazlasıbence yapmanız gerekir. şuan nışanlınızı zor durumda bırakıyor olabilirsiniz. ne diyecek ailesine yada etrafına nasıl açıklayacak. yada herkesi bırakın insan kendi düğününü yapmak istemez mi. siz yapınca bir şey kaybetmeyeceksiniz ama o yapmayınca bir düğünü olmayacak. siz istemiyorsanız en fazla 3 saat katlanacaksınız o kadar. bence yapın düğününüzü tabi bu benim şahsi fikrim.
Benim aklımdan geçen böyle bir şey henüz açmadım bunu ne düşünür bilemiyorum. Öyle kalabalık davullu zurnalı stres içinde bir düğün istemediğimi biliyor tabi.Kokteyli bir nikah yapsanız hem halay oynama filan olmaz hem de eşinizin gönlü olur. Hem çok pahalıya gelmez ve uğraşıp stres yapmamız gerekmez
O zaman ufak çaplı danslı pastalı falan bir şey olabilir ya da sadece kokteyl havasında artık nikah salonlarında da mevcut bu ya da bir kır düğün mekanında nikah kıydırırsınız süslü kokteyl tarzı onlarda oynama falan olmazÇok ayrıntılı konuşmuyor genelde ben sevmediğimi söylerim o kadar. Davul zurna vs. hakkında net bir şey demedi hiç ufak güzel bir düğün dediği. Bende düşünüyorum içinde kalmasın sonuçta bir kere yaşayacağız veya yaşamayacağız. Yalnız ben strese gireceğim ve bitince ohh bitti diyeceğim. Evliliğimize böyle bir adım atmakda istemiyorum.
Çok sıkıntılı stresli geliyor ama buradaki öneriler daha kolay olur gibi geldi. Benim biraz şöyle bir yapım var, belkide senelerdir görüşmediğim ve evlendikten sonrada görüşmeyeceğim akrabalarla neden evliliğimi kutlayayım diye düşünüyorum. O yüzdende istemiyorum kalabalık düğün. Yakın olduğum sevdiğim görüştüğüm insanlarla ufak bir şey olabilir bu şekilde düşünüyorum. Ama sözlümse hatır hesabı yapar diye düşünüyorum. Annemin hatrı babamın hatrı derken bir sürü tanımadığım kişide olur diye korkuyorum. E diyemem de onlar kim görüşmüyoruz konuşmuyoruz düğünümüze niye çağırıyoruz diyeben de aynen senin gibi düşünüyordum
görümcem de öyle düşünüyormuş, yaşça benden büyük
ve o sade bir nikahla evlenmiş
o dönemde bana dedi ki, insanın düşünceleri zamanla değişebiliyor
yakınlar, arkadaşlar evlendikçe ben özendim, keşke düğün yapsaydık
ki durumları çok çok iyi
ben de onu dinledim ve 200 kişilik yemekli, havuz başı bir düğün yaptık
şimdi ben de iyi ki yapmışız diyorum
bu gibi şeylerin geri dönüşü yok
yine de karar senin
Yok öyle bir şey demedi. Ama benim sevmediğim bir durum daha var. Hayatım boyunca belki 1 2 kez göreceğim insanların evliliğimi kutlarken ne işi var diye düşünüyorum. Sadece sevdiklerim olsun isterim. Ama sözlümün aile yapısı öyle değil. Bizde evlenirken sözlüm anne baba hatrı için olmadık insanları davet ederse ya da aile davet ederse ne diyeceğim ki. Gelmesin onlar kim tanımıyorum diyemem ki. Birazda bunun etkisi var düğün istemiyor olmamdahiç sevmem düğünleri.midem bulanır.iyiki nikahtan gitmişim hiiç pişman değilim.istanbuldaysan üstü açık mekanlar var.mesela Alibeyköy Osmanlı parkı gibi.araştır bu tip yerler.akşamları kokteyl gibi bişey verebiliyorsun orada.açık hava misssss.illaki davul zurna çalacağım diyorsa eşiniz..zor bir durum allah kolaylık versin.
Durumumuz biraz benziyor sanırım. Çünkü bende sözlümün tarafının geleneklerinden dolayı da uzaklaşıyorum düğün fikrinden. ben öyle hayatımda belkide hiç görüşmeyeceğim tanımadığım sevmediğim insanları istemiyorum ama diyemem ki onları davet etmeyelim kim onlar diye. Sözlüm belki önemsemeyecek anne baba hatrı için öyle bir sürü kişi gelecek diyelim. Çok kötü olur benim için. Kendi düğünümden nefret ederim.Bende düğünlerden nefret ederim. Evden çıkşta davul zurna falan olabilir ama akşam 8den12ye kadar milletin tepinmesini anlamıyorum. Çok saçma geliyor bana. Bende istemiyorum ama kayınvalidem ısrar edecek gibi duruyor bakalım.
artık orta yolu bulacaksınızÇok sıkıntılı stresli geliyor ama buradaki öneriler daha kolay olur gibi geldi. Benim biraz şöyle bir yapım var, belkide senelerdir görüşmediğim ve evlendikten sonrada görüşmeyeceğim akrabalarla neden evliliğimi kutlayayım diye düşünüyorum. O yüzdende istemiyorum kalabalık düğün. Yakın olduğum sevdiğim görüştüğüm insanlarla ufak bir şey olabilir bu şekilde düşünüyorum. Ama sözlümse hatır hesabı yapar diye düşünüyorum. Annemin hatrı babamın hatrı derken bir sürü tanımadığım kişide olur diye korkuyorum. E diyemem de onlar kim görüşmüyoruz konuşmuyoruz düğünümüze niye çağırıyoruz diye
Aynen canım ben kendi kardeşimin nişanında bile oynamadım o derece. Bi kere oynamaktan nefret ederim. Benim düğün yapmam çok saçma bi durum benceDurumumuz biraz benziyor sanırım. Çünkü bende sözlümün tarafının geleneklerinden dolayı da uzaklaşıyorum düğün fikrinden. ben öyle hayatımda belkide hiç görüşmeyeceğim tanımadığım sevmediğim insanları istemiyorum ama diyemem ki onları davet etmeyelim kim onlar diye. Sözlüm belki önemsemeyecek anne baba hatrı için öyle bir sürü kişi gelecek diyelim. Çok kötü olur benim için. Kendi düğünümden nefret ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?