- 15 Nisan 2017
- 3.502
- 9.090
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
-
Bu akşamki olayda mutfakta oturuyorduk alamadık plakayı. Dünde balkonda otururken oldu eşim plakayı almaya çalıştı ama alamadıPlakasını da şikayet ettinizmi bizde bahçede otururken bi araba 3 4 kez çok rahatsız edici şekilde geçti 112 ye şikayet ettik artik ordanmis bütün işlemler hemen trafik polisi yonlendirdiler
Güzergahını söyledim ama plakasını alamadık umarım bir faydasi olmuştur.Polis gayet sıkı tutuyor işleri bu konuda. Plakasını ve güzergahını verirseniz çevirip işlem yapıyor.
Oda ayrı bir dert. Buralarda da deli gibi araba kullanan var bir keresinde yürüyüş yapiyorduk hunharca geçtiler onumuzden o sırada köpeğini gezdiren bir çift vardı araba neredeyse köpeği ezecektiPlakasını da şikayet ettinizmi bizde bahçede otururken bi araba 3 4 kez çok rahatsız edici şekilde geçti 112 ye şikayet ettik artik ordanmis bütün işlemler hemen trafik polisi yonlendirdiler
İyi geceler hanımlar sinirden kendimi nereye atacağımi bilemedim. Evimiz cadde üzeri iki oda mutfak ve balkon caddeye bakıyor. Yakınımızda düğün salonu var ve son zamanlarda neredeyse iki günde bir bazen her aksam silahli düğün konvoyu geçiyor evimizin önünden. Konvoydaki yamyamlar havaya ateş aciyorlar. Bir haftada 3/4 kez yaşandı bu durum odum kopuyor kör kursunun teki gelip birine isabet edecek diye. Camlar boydan boya cam zaten yaz olduğu için açık tutuyoruz akşamlari balkonda otururken tedirgin oluyorum ya böyle birşey olamaz. Az önce yine öyle bir barbarlar topluluğu geçti önümüzden 7/8 el ateş ettiler ellmden gelse boğazlarına yapisacagim inanin. 155 i arayip ihbar ettim ama ondan birsey çıkacağını sanmıyorum. İnsanların hayatını tehlikeye atmak bu kadar kolaymi ya evimizde otururken bile can guvenligimiz yoksa nasıl rahat edeceğiz biz. Buralar hep konut, insanlar çıkıp yuruyus yapıyor caddede bebek arabasıyla çikan var küçük çocuğuyla çıkan var. Kafanı arabadan dışarı sokup rastgele ateş etmek nedir ya bu ne rahatlık ne kuralsizlik iyice zivanadan çıktık ulkecek. İçimi dökersem belki biraz rahatlarım diye düşündüm ama gram rahatlamadim
Yaparlar hiç de pişman olmuyo böyleleriOda ayrı bir dert. Buralarda da deli gibi araba kullanan var bir keresinde yürüyüş yapiyorduk hunharca geçtiler onumuzden o sırada köpeğini gezdiren bir çift vardı araba neredeyse köpeği ezecekti
Çok korkuyorum böyle seylerden. Küçük çocuklarım var bazen gece yanıma geliyorlar yatağım oda küçük olduğu için tam camın hizasında. Yaz aylarinda çok tedirgin oluyorum.Evinin balkonunda oturan biri başından vurulmuştu ta nerden gelen maganda kurşunuyla, yıllar önce… duyduğunuz an en içeri odalara gidin ne olur ne olmaz
Çok iyi fikir bu. Bu konunun üzerinde duracağım çünkü cahilligin barbarligin bu kadari fazla geliyor bana.Görüntü aldınız mı ? Emniyetin whatsapp ihbar hattı da mevcut. Düğün salonunun kameralarına bakılmasını da talep edebilirsiniz.
Haber kanallarının whatsapp ihbar hatlarına da gönderin.
Çok haklısınız, yıllar önce ben de evimin önünde birbirine bıçaklarla saldıran grubun elinde silah da vardır sıkar diye korkup banyoya saklanmıştım tek penceresiz yer diye… polisi de arasan gelir mi gelmez mi belli değil. Kendi başımızın çaresine bakmak zorundayız maalesefÇok korkuyorum böyle seylerden. Küçük çocuklarım var bazen gece yanıma geliyorlar yatağım oda küçük olduğu için tam camın hizasında. Yaz aylarinda çok tedirgin oluyorum.
Çok iyi fikir bu. Bu konunun üzerinde duracağım çünkü cahilligin barbarligin bu kadari fazla geliyor bana.
Burda geçen sene bir kadın ailesiyle çarşıda yürüyüş yaparken bir grubun arasında kavga çıkmış ateş etmisler kadının başına isabet etmiş çocuklarının ve eşinin gözü önünde. Haftalarca etkisinden çıkamamıştim. Başkalarının hırsları veya keyfi yuzunden bir ailenin ocağına ateş düşmemeli insan hayatı bu kadar ucuz olmamalıÇok haklısınız, yıllar önce ben de evimin önünde birbirine bıçaklarla saldıran grubun elinde silah da vardır sıkar diye korkup banyoya saklanmıştım tek penceresiz yer diye… polisi de arasan gelir mi gelmez mi belli değil. Kendi başımızın çaresine bakmak zorundayız maalesef
Korkunç ya haberler böyle yok yere ölen insanlarla dolu…Burda geçen sene bir kadın ailesiyle çarşıda yürüyüş yaparken bir grubun arasında kavga çıkmış ateş etmisler kadının başına isabet etmiş çocuklarının ve eşinin gözü önünde. Haftalarca etkisinden çıkamamıştim. Başkalarının hırsları veya keyfi yuzunden bir ailenin ocağına ateş düşmemeli insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı
Biraz önce internette okudum.Ankarada magandanın biri havaya rastgele ateş etmiş.Kadının göğsüne isabet etmiş.1 saat önce nete düşmüş.Tesadüf eseri yaşıyoruz maalesef,İyi geceler hanımlar sinirden kendimi nereye atacağımi bilemedim. Evimiz cadde üzeri iki oda mutfak ve balkon caddeye bakıyor. Yakınımızda düğün salonu var ve son zamanlarda neredeyse iki günde bir bazen her aksam silahli düğün konvoyu geçiyor evimizin önünden. Konvoydaki yamyamlar havaya ateş aciyorlar. Bir haftada 3/4 kez yaşandı bu durum odum kopuyor kör kursunun teki gelip birine isabet edecek diye. Camlar boydan boya cam zaten yaz olduğu için açık tutuyoruz akşamlari balkonda otururken tedirgin oluyorum ya böyle birşey olamaz. Az önce yine öyle bir barbarlar topluluğu geçti önümüzden 7/8 el ateş ettiler ellmden gelse boğazlarına yapisacagim inanin. 155 i arayip ihbar ettim ama ondan birsey çıkacağını sanmıyorum. İnsanların hayatını tehlikeye atmak bu kadar kolaymi ya evimizde otururken bile can guvenligimiz yoksa nasıl rahat edeceğiz biz. Buralar hep konut, insanlar çıkıp yuruyus yapıyor caddede bebek arabasıyla çikan var küçük çocuğuyla çıkan var. Kafanı arabadan dışarı sokup rastgele ateş etmek nedir ya bu ne rahatlık ne kuralsizlik iyice zivanadan çıktık ulkecek. İçimi dökersem belki biraz rahatlarım diye düşündüm ama gram rahatlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?