- Konu Sahibi sedosbilal
326 kişi bakmış ama benim yorumlarımla 19 kişi görüş beyan etmek zor mu kızlar ya davette ettik düğüne:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bayıldım gerçekten çok süper bir yer ve masanı bulamamıştım.alttaki yazıdaymış oda.gelin masanda çok süper.sen elazığdamıydın daha önce ben nişan kıyafetine yorum yapmıştımda o zaman söylemiştin kıyafetini sormuştum hatırladın mı?
bu yerde elazığdamı gerçekten güzelmiş.mutluluğun daim olsun.Allah bir yastıkta kocatsın.hayırlı evlatların olsun inş.banada dua et Rabb'im bizlerede hayırlı evlatlar versin inş.. beklemek zor.
canım çok güzel bayıldım.......allah hep mutlu etsin.........çok şanslısın maşaallah allah bozmasın........![]()
teşekkür ederimmmmm darısı başına hayırlısıyla:81:
buyur gel beklerim![]()
ama ben ciddiyim bak![]()
heheh tamm ılk ucakla gelıorumama ılk gun senın evde kalırım :d karısmam hahahhaaa mısafır kabul edersen olur
benım kızan yenı eve yenı esyalara bıde helekı bıde kokos kokos kıyafetlerın ve makyaj malzemelerın varsa artı bıde enıstemız guzel gıyımlı ıse ve parfum sıkıorsa ayrılmaz benımkı sızden
ve halınle kocısınıde alır karısmam begenırse
( erkek manyagıda kendısı tabı bakımlı ıse guzel kokuyorsa pesını bırakmaz
)
tam bi cadı desene allah sana yardım etsin büyüdüğünde
ahhh ahh keşke evim burada olsaydı da sizde bizde kalsaydınız nerdeeeeeeeee![]()
hehe evın nerdekı yurt dısınamı gıdıore yoksa anmmmm :d gıt kız gıt pasaportlu yerlere gelırız
![]()
sen en ıyısı ıstanbula yerles kız bosver baska yerlerı gel bana yakında oturda kızım senı bı cıleden cıkarsın
bak o kadar garanti konuşma kim kimi çileden çıkarır belli olmaz bitlerini dökerim o cadının vallaaa![]()
çok güzel prensesler gibi olacaksın![]()