• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dügün mekanimiz. düğüne davetlisiniz....

326 kişi bakmış ama benim yorumlarımla 19 kişi görüş beyan etmek zor mu kızlar ya davette ettik düğüne:26:

valla bayıldım gerçekten çok süper bir yer ve masanı bulamamıştım.alttaki yazıdaymış oda.gelin masanda çok süper.sen elazığdamıydın daha önce ben nişan kıyafetine yorum yapmıştımda o zaman söylemiştin kıyafetini sormuştum hatırladın mı?
bu yerde elazığdamı gerçekten güzelmiş.mutluluğun daim olsun.Allah bir yastıkta kocatsın.hayırlı evlatların olsun inş.banada dua et Rabb'im bizlerede hayırlı evlatlar versin inş.. beklemek zor.

valla bayıldım gerçekten çok süper bir yer ve masanı bulamamıştım.alttaki yazıdaymış oda.gelin masanda çok süper.sen elazığdamıydın daha önce ben nişan kıyafetine yorum yapmıştımda o zaman söylemiştin kıyafetini sormuştum hatırladın mı?
bu yerde elazığdamı gerçekten güzelmiş.mutluluğun daim olsun.Allah bir yastıkta kocatsın.hayırlı evlatların olsun inş.banada dua et Rabb'im bizlerede hayırlı evlatlar versin inş.. beklemek zor.

ayy ne güzel dua etmişsin canım allah razı olsun rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah vatana millete anne babaya...rabbim herkesin gönlündeki hayırlı muradı versin inşallah hayırlısını iste sende rabbimden
hatırladım canım evet ben elazığdayım ama düğünden sonra nereye gidecem henüz belli değil malesef şehir dışında olacam annemmmmden uzak:43::43::43:
buyur gel beklerim ayrıca davetiyemde yer saat çıkmış belli hepsi:69:

canım çok güzel bayıldım.......allah hep mutlu etsin.........çok şanslısın maşaallah allah bozmasın........:16:

çok güzel cnm bayıldımmmmmm gelin masasııııı tam prensesleree göreeee o gecenin prensesineeeee mutluluklar dilerim:81::81::81:

oyyy ablasının prensesi ooooo evlat kokuluuu can kokuluuu..... sen prenses prenses gezerken bende kenarda zırlarım artık kardeşim gidiyor diye. şu tain işi belli olsada yanıma gelip gelmeyeceğin kesinleşse belki ozaman ağlamak yerine gelirim piste üçümüz yaparız ilk dansı ha olmaz mı? hi hi hi :52:

heheh tamm ılk ucakla gelıorum :D ama ılk gun senın evde kalırım :d karısmam hahahhaaa mısafır kabul edersen olur :D benım kızan yenı eve yenı esyalara bıde helekı bıde kokos kokos kıyafetlerın ve makyaj malzemelerın varsa artı bıde enıstemız guzel gıyımlı ıse ve parfum sıkıorsa ayrılmaz benımkı sızden:D ve halınle kocısınıde alır karısmam begenırse :D ( erkek manyagıda kendısı tabı bakımlı ıse guzel kokuyorsa pesını bırakmaz:D)

heheh tamm ılk ucakla gelıorum :D ama ılk gun senın evde kalırım :d karısmam hahahhaaa mısafır kabul edersen olur :D benım kızan yenı eve yenı esyalara bıde helekı bıde kokos kokos kıyafetlerın ve makyaj malzemelerın varsa artı bıde enıstemız guzel gıyımlı ıse ve parfum sıkıorsa ayrılmaz benımkı sızden:D ve halınle kocısınıde alır karısmam begenırse :D ( erkek manyagıda kendısı tabı bakımlı ıse guzel kokuyorsa pesını bırakmaz:D)

:60::60::60:tam bi cadı desene allah sana yardım etsin büyüdüğünde:1:
ahhh ahh keşke evim burada olsaydı da sizde bizde kalsaydınız nerdeeeeeeeee:43:

alla omur boyu mutlu etsin. cok guzel gercekten. Dugun salonu sadece 7500 ytl tututuldu degil mi Peki salonda verilen yemek nasil oluyor salonun standart yemegi var mi mesela veya o ne kadar tutuyor ? pastasi limonatasi dahil boyle bir salon ne kadar tutar toplam kizlar ? Hic bir fikrim yok bana yardimci olursaniz cok sevinirim gercekten. Hic turkiyede salonda bir dugune gitmedim :)

Back
X