- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar.
Arkadaslarim beni gorucu usu bir erkekle tanistirmak istediler bidugunde gordum begendim tamam dedim. Cocukta tamam demis ben 26 cocuk 27yasinda.
Neyse biz mesajlasiyoruz 1haftadir filan ben daha once nisanlandim ve nikah yaptik fakat dugune 10gun varken ayrildik ve ilk celsede bosandik cunku ayni evde yasamadik tam bir evlilik yok diye mahkeme ayirdi. Vende durust davrandim ve bunu soyledim. Oda illa birsey olacak degil aramizda arkdasta olabilirz filan demeye basladi.
Ben birsey demedim agirima gitti cunku ayipli bir malmisim gbi hissettirdi bana.
Cvp bile vermedim 2saat sonra iyi geceler yazdi. Sabah her gun gunaydin yaziyordu bu sabah yazmadi. Sonra ben artik konusmayalim filan yazdim ona. O da sen beni yanlis anladin filab vs vs dedi ama bende net ol istemiyorsan soyle artik yeter dedim kendimi ifade edemiyorum dedi yani napsam size soruyorum. Kotu birseymi bu bana arkdas olalim diyor cok uzuldm ya ben mutlu olamiycakmiyim?
Bende siz söyleyince baktım gerçekten öyle. Bu kadar atak olmanıza gerek yok. Ölüyor musunuz anlamiyorumki.Arkadaşım konularına baktım bir ay içinde üç kişi ile görüşmüşsün. Görüşmeler olumsuz sonuçlanınca herhalde kendine neden bulmaya çalışıyorsun. Nişan atmış boşanma yaşamış biri olarak bu kadar aceleci olma bence.
Kendini geri çek hiç cevap bile verme zar kafalı kültürsüz beyinsiz herifMerhabalar.
Arkadaslarim beni gorucu usu bir erkekle tanistirmak istediler bidugunde gordum begendim tamam dedim. Cocukta tamam demis ben 26 cocuk 27yasinda.
Neyse biz mesajlasiyoruz 1haftadir filan ben daha once nisanlandim ve nikah yaptik fakat dugune 10gun varken ayrildik ve ilk celsede bosandik cunku ayni evde yasamadik tam bir evlilik yok diye mahkeme ayirdi. Vende durust davrandim ve bunu soyledim. Oda illa birsey olacak degil aramizda arkdasta olabilirz filan demeye basladi.
Ben birsey demedim agirima gitti cunku ayipli bir malmisim gbi hissettirdi bana.
Cvp bile vermedim 2saat sonra iyi geceler yazdi. Sabah her gun gunaydin yaziyordu bu sabah yazmadi. Sonra ben artik konusmayalim filan yazdim ona. O da sen beni yanlis anladin filab vs vs dedi ama bende net ol istemiyorsan soyle artik yeter dedim kendimi ifade edemiyorum dedi yani napsam size soruyorum. Kotu birseymi bu bana arkdas olalim diyor cok uzuldm ya ben mutlu olamiycakmiyim?
Yorumları okuyarak geliyorum. Ben sandım ki ilk yorumunuzu eskiden olay buydu ama şimdi değişti, ama görüyorum bunu modernlige getirmişsiniz. Size gore boşanmış bir kadın bekar erkekle evlenmemeli başta düşündüğüm yorumla gerçketen bosa yüklenilmis gelmişti ama safim sanirm.niyetiniz farklıymış.gördüğüm kadarıyla ülkemizde bayanlar çok modern olmuş, ama haberiniz olsun, erkekler o kadar modern değil...herkesin kuralları, ahlaki görüşleri farklı olabilir...sizlerle aynı görüşte olmak zorunda değil kimse...bazı bayanlara kalsa, hiç bir kural tanımaz şekilde yaşamak istiyorlar...biraz ülkemizin gerçeklerini görelim lütfen, nasıl bir kültürden geldiğimizi araştırın isterseniz...bu yazdıklarım konu sahibesi için değil, genel yazdım...
benim açıklamak istediğim şu, erkek ve ailesi (onların doğrusu) mecbur tutulmamalı...herşey insanlar için ama tercih de insanlar için değilmi...Yorumları okuyarak geliyorum. Ben sandım ki ilk yorumunuzu eskiden olay buydu ama şimdi değişti, ama görüyorum bunu modernlige getirmişsiniz. Size gore boşanmış bir kadın bekar erkekle evlenmemeli başta düşündüğüm yorumla gerçketen bosa yüklenilmis gelmişti ama safim sanirm.niyetiniz farklıymış.
Modernlikle , özgür yasama isteğiyle zerre alakasi yok konun, nikâh olmuş ama nikah iptali yasanmis herşey insanlar için bu cok abes bir durum mu? Sanki kiz cok farkli sey yazmis gibi cevap vermişsiniz yazik. Bizim başımıza, çocuklarımızın başına gelebilir bu tür olaylar doğa üstü filan değil
Adamı niye gömdük ben onu anlamadım.
Şöyle düşünün sizi biriyle tanıştırıyorlar. 1 haftadır konuşuyorsunuz ve adam diyor ki ben nikah yaptım düğünüme 10gün kala da boşandım. Olur öyle şeyler der misiniz?
Ne kadar da ileri görüşlü bir bakış açısı...eskiden nişandan ayrılmış kızlar bile zor evlenirdi...
şimdide boşanmış ama mutsuz kadınlar ve çocuklar var...Ne kadar da ileri görüşlü bir bakış açısı...
Eskiden toplum kadınlara bu muameleyi yaptığı icin etraf evli ama mutsuz kadın kaynıyor. Bir baksanız keşke etrafınıza ya da bakış açınız az da olsa farklılaşsa...
Evliliklerde de nişan da iki taraf arasında bitiyor niye suç ya da yük kadınlarda kalıyor. Rabbim sizin gibi düşünen kadınlardan uzak tutsun hemcinslerimi....