- 30 Haziran 2019
- 168
- 28
- 13
- Konu Sahibi Yagmurum111
-
Bence erkenden görmüş olmanız sizin için büyük şans evlenip boşanmaktan bin kat iyidir hiç üzülmeyin aksine mutlu olun
Bu da bi işarettir belki de, biz nikahtan bir gün sonra ayrıldık baya büyük bir şekilde, hatalı oydu ve çabaladı biraz zaman alsa da barıştık bizim de düğüne kısa zaman kalmıştı, tavsiyem ailelere yansıtmayın bunu, belki düzelirsiniz, düzelmezse de gerçekten hayırlısı olmadığı içindir üzmeyin kendinizi herşey olacağına varıyor
Seni en iyi ben anlarım. Ben de dügüne 1 ay kala yüzüğü attım. Hicbir sekilde aramadı sormadı. Bosverin kader degilmis olmamış. Su an iciniz yanıyor anlıyorum ama ben hep bu surecte bi 5 yıl sonra aklıma bile gelmeyecek bos yere kendimi üzmenin bi anlamı yok. Dünyadaki tek erkek de o degil herseyde bir hayır vardır diyerek telkin ettim. Duygusal müzikler asla dinlemedim.Namaz kıldım Kuran okudum bol bol dua ettim. Sürekli salavat getirdim çok sükür o kadar iyi geldiki size de tavsiye ederim. Ailenizle vakit gecirin evde yalniz durmayin disari cikin gezin. Bir seylerle mesgul olun. Aradan 3 yil gecti ben su an cok mutluyum iyikide olmamis diyorum insaallah tez zamanda atlatirsiniz. Allah yardimciniz olsun. Geri dönmeyin derim cünkü bir ip koptuysa kac dügüm at olmuyor sizi sevseydi buna izin vermezdi zaten.
Zaten devamlı kavga ediyormuşsunuz Ve dahala aileme kadar gitmeseydi olay ayrılmazdım diyorsunuz.Bence sizin için en hayırlısı olmuş.Nişanlılık döneminin böle geçmesi bütün hayatınızın böle geçeceği anlamına geliyor.Ailenize saygısızlık yapacak karakterdeki insan şimdi yapmasa iki gün Sonra yapardı evli olsaydınız ne yapacaktınız daha büyük sorunlar çıkacaktı.Evet zor bir durum ama kafanızdan acaba mutlu olabilirmiydik diye geçen soruları çıkarın.İleride sağlıklı bir ilişkiniz olduğunda anlayacaksınız.İnsanlar hayatla kavga etmek için bir arada olmalı birbirleri ile kavga etmek için değilO güne kadar aileme Hic bir seyi anlatmadim oysa Hep ailemi Bana kötülerdi Hep kavga ederdik nisan dönemimiz Hep kavgayla gecti..
bi keresinde onun ailesine anlattim Artik ne yapacagimi bilemedim hatta annesi Bana dedi ailene bisey söyleme diye .. sans verdim nikah oldu Bu Sefer aileme catti karisamazsiniz söz hakkiniz Yok Artik diye ..
Aileme kadar gitmeseydi bitirmezdim Ama aile icine girdi o sekilde evden ayrilmak istemedim
Arada kaldim Zaten fazla cabalamadi Yoksa Yine ikna olurdum.
Canım bu tip insanla uğraşmak gerçekten zor aynı evde olduğunu düşün psikolojik baskı uyguluyacakti sana boşanmak çok daha büyük tramva çocuklu ortada kalsydun ne olacaktı guzel hayallerini iyi birine saklaHaklisin..
Ben elimden geleni yapmaya calistim mutlu olalim diye.. son olayda bitirme nedenim ise aileme saygisizligi icin.. Aileme kadar gitmeseydi bitirmezdim Kolay Kolay oysa okadar Bana da hakaret ederdi Hep kavga ederdik Ama Altan aldim yeterki mutlu olalim diye Ama olamadik.. Hersey tüm hayallerim yikildi Yarim Kaldi Hersey .. en kötüsüde aklimda ki soru isaretleri Ya düzelseydi denemedik diye...
Hayir gibi gorunende şer, şer gibi gorunende hayir vardir. Unutmayin hakkimizda iyi olan bizden gitmez
Zaten devamlı kavga ediyormuşsunuz Ve dahala aileme kadar gitmeseydi olay ayrılmazdım diyorsunuz.Bence sizin için en hayırlısı olmuş.Nişanlılık döneminin böle geçmesi bütün hayatınızın böle geçeceği anlamına geliyor.Ailenize saygısızlık yapacak karakterdeki insan şimdi yapmasa iki gün Sonra yapardı evli olsaydınız ne yapacaktınız daha büyük sorunlar çıkacaktı.Evet zor bir durum ama kafanızdan acaba mutlu olabilirmiydik diye geçen soruları çıkarın.İleride sağlıklı bir ilişkiniz olduğunda anlayacaksınız.İnsanlar hayatla kavga etmek için bir arada olmalı birbirleri ile kavga etmek için değil
Canım bu tip insanla uğraşmak gerçekten zor aynı evde olduğunu düşün psikolojik baskı uyguluyacakti sana boşanmak çok daha büyük tramva çocuklu ortada kalsydun ne olacaktı guzel hayallerini iyi birine sakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?