- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
- Konu Sahibi pinkneoneffect
Merhaba herkese, yakında düğünüm var herşeyimizi eşimle aldık. Eşim diyorum çünkü nikahlandık. Daha önce bir konu içinde bahsettiğim bir meselem var. Düğün ve altınlar. Kayınvalidem birkaç ay önce kızım herşeyini biz alcaz sen kendini üzme diyordu. Sonra baban kredi çeker düğün takılarıyla öderiz borcu dedi. Bende o an nasılsa herşeyimizi alıp borçlanıcaklar tabiki yardım ederiz insanları yük altında bırakmayız diye düşündüm ve hiç ses etmedim. Ama düğün tarihi geldi çattı hiçkimseden ses çıkmıyor eşim bunalıma girdi para konusunda telefon ediyor isteyemiyor babasından onlarda sormuyor zaten. Neyse biz kredi çektik ve36ay boyunca ödüycez zaten kiraya çıkıcaz alınan eşyaların borçlarıda üstümüzde. Ki benim babam yok rahmetli oldu annecim babamdan kalan maaşla herşeyimi yaptı hiç bir eksiğim yok hamdolsun. Kocacımda aldı herşeyimizi. Ama borç gırtlakta o ayrı.. Ben hiç yardım etmedikleri için düğün takısına el uzatmazlar hani herşeye çocuklar borçlandı aman biz el sürmeyelim derler sanırken dün gece annesi eşimi arayıp baban kredi çekicek hem altın yapmak hemde düğün salonu çalgısı falan ödüycez ama düğünde takılanları babanın kredisine vericez demiş.. Eşimin moral gitti tabi bizi hiçmi düşünmüyorlar biz o kadar borçla napıcaz tamam takıda takmasınlar ben altın falan veremem biz aç kalırız burda dedim. Zaten borç içindeyiz. Bu anlattıklarım şaka değil yani bizi borçla bırakıcaklar kendileri herşeyi bize ödeticekler. Sakin kalmaya çalışıyorum. Çok moralsizim bir gelin bunları düşünmek zorunda bırakılmamalı ki ben onlardan hiç birşey istemedim yeterki borçlu kalmayalım çok mutsuzum eşimle tartışmak istemiyorum yoruldum
Son düzenleme: