- 15 Aralık 2015
- 408
- 292
- 18
- 35
- Konu Sahibi Yeliz yildizz
-
Valla biktim ya hersey gozume batmaya basladi baslarda seviyordum ama bunlari gordukce cok sogudumbenim eski sözlümde intihar ederim der dururdu ben de inanırdım saf gibi. en sonunda ayrıldım ama adam domuz gibi. ne intiharı.
bu adam seni kandırıyor. sevmiyorsun gibi geldi bana. bence yoluna bak. erkeklerin canı pek kıymetli bişey olmaz merak etme.
hem senin hayatın daha kıymetli emin ol. böyle tehditlere hiçbir zaman gelme.
Valla biktim ya hersey gozume batmaya basladi baslarda seviyordum ama bunlari gordukce cok sogudum
4 aydir dusunuyorum ciddi ciddiaman ayrıl gitsin o zaman. bak ayrılınca o intihar ederim diye yalvaran adam nasıl çirkefe bağlıycak. iyi ki ayrıldım diyeceksin.
4 aydir dusunuyorum ciddi ciddi
Oda farkinda benim tavirlarimdan ama tehdit ediyor olurum filan falan
Bide dugun hazirliklari yapildigi icin dusunmek istedim ailelerde biliyor agustosda dugun planladik
Ama bende yapamicam sogudum ve konusmak bile gelmiyor icimden
Kime anlatsam olur oyle seyler diyip duruyorlarEvlenme, veya düğünü ertele. Kafanda acabalarla sakın evlenme. Nişan atmak, boşanmaktan iyidir.
Olur öyle şeyler derken??? Etrafındakiler de bi tuhafmis. Olmaz öyle şeyler bacım bakma sen o geniş midelilere! Ilk aldatmada ya da yeltenmede tekmeyi basmazsan devami gelecektirKime anlatsam olur oyle seyler diyip duruyorlar
Arkadaslarda evlilik oncesi piskolojisi diyoar oyuzden soguma oluyormus
Ama bende güven kalmadi ki ona karsi
Bende ara vermek istiyorum konusup anlasirsak erteleriz dugunu veya ayrilirim valla hic bilmiyorum yaaa
Biz yapsak o.. oluruz ama erkekler yapinca seytana uydumSakın evlenme hayatının hatasını yaparsin. Daha sozluyken seytana uyan herif evlendikten sonra şeytanla kanka olur
Namus kadına mahsus bişey sanki... Hala geç sayilmaz madem bahane ariyorsun eften püften şeylerden kavga çıkar. Uzat mevzulari bağır carla en ufak şeyleri büyüt mesele haline getir. Anlaşamıyoruz dersin ailenedeBiz yapsak o.. oluruz ama erkekler yapinca seytana uydum
Keske o an terk etseydim sans vermeseydim diye dusunuyorum iliski bukadar ciddiye gelmeden
Zaten hersyi gozume batiyor hep tartisiyoruzNamus kadına mahsus bişey sanki... Hala geç sayilmaz madem bahane ariyorsun eften püften şeylerden kavga çıkar. Uzat mevzulari bağır carla en ufak şeyleri büyüt mesele haline getir. Anlaşamıyoruz dersin ailenede
İyi de sudan sebep değil ki adam bildiğiniz sizi aldarmaya meyili aldatmış da büyük ihtimallr benceKime anlatsam olur oyle seyler diyip duruyorlar
Bende ara vermek istiyorum konusup anlasirsak erteleriz dugunu veya ayrilirim valla hic bilmiyorum yaaa
Kime anlatsam olur oyle seyler diyip duruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?