• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugun salonuma gorumce karar verecekmis !!!!

aynı benzer şeyleri yaşadım,siz bu aileye gelin giderseniz buraya boşanana kadar hergün konu açarsın.
Görünen köy klavuz istemez

Ben sizi anlamaya calisiyorum ama o kadar fevri ve sert yazmissiniz ki.
Siz de yasamissinizdir ama ben siz degilim. Nisanlim sizin esiniz ya da nisanliniz gibi degil. Aile ayni degil,kisacasi sizdeki ve bizdeki degiskenler farkli. Bu da cok normal.
Gorunen koy kilavuz istemez demek yerine yasadiginiz olaylara benzettiginiz olaylarin ayni olmasini bekleyecek kadar onyargili olmayin.

aynı benzer şeyleri yaşadım,siz bu aileye gelin giderseniz buraya boşanana kadar hergün konu açarsın.
Görünen köy klavuz istemez

Ayrica her gun konu acarim acmam. Burda uyelikte uyeler her gun konu acamaz diye bir sey gormedim ben. Siz de her actigim konuya girmezsiniz olur biter.

Ben sizi anlamaya calisiyorum ama o kadar fevri ve sert yazmissiniz ki.
Siz de yasamissinizdir
Ayrica her gun konu acarim acmam. Burda uyelikte uyeler her gun konu acamaz diye bir sey gormedim ben. Siz de her actigim konuya girmezsiniz olur biter.
size cevap yazmıyorum,madem konu açtın fikrimi yazdım sende cevap yazma.
Burası bir derdim var bölümü,beni pofpoflayın bölümü değil.
madem konu açtın fikrimi yazdım, sende cevap yazma.
Arzu ettiğin yorumu yapayım madem,görümcen seçmek istiyorsa bırak o seçsin cici gelin.

size cevap yazmıyorum,madem konu açtın fikrimi yazdım sende cevap yazma.

madem konu açtın fikrimi yazdım, sende cevap yazma.
Arzu ettiğin yorumu yapayım madem,görümcen seçmek istiyorsa bırak o seçsin cici gelin.

Ben sizin icin dedim. Siz bana gelip sizden kurtulalim konu acmayin derseniz ben de sizin icin, konuma girmek zorunda degilsiniz derim. Cok makul degil mi, buraya kadar benden ve konularimdan kurtulmak istediginizi yazmanizdan daha mantikli geldigi icin ben de fikrimi yazmis olabirim degil mi?
Sonucta burasi birilerinin kendi gerginliklerini baskalarindan diledigince cikarma yeri degil.

Ben bir yorum arzu etmedim, konum cozuldu.

Back
X