• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugun salonuma gorumce karar verecekmis !!!!

Allah yardimciniz olsun. Belki sizinkiler boyle degildir.
Cok tatli,cok iyi gorumceler de var. Bn sahsen benimki gibi gormedim.

Bizimkileri bayramda seyranda anca görürüm. Ne arar ne sorarlar o yüzden.bi sıkıntımız yok.

Ama düğün öncesi banada benim setimi verim taksın demiş eşime. Bende hiç almam ama takmam da dedim takmadımda set almicaktım ama aldım

Evet evet gorustuk.
Dugun salonu icin bu hafta ici bi gun tutalim begendigimizi dedi. Digerinin lafi bile gecmedi.
Ben de konuyu acmadim tabi.
Gorumcem cildircak. Tovbe ya sanki kendisi evlenecek kadin
o zaman konuyu açmamakla iyi yapmışsın belki de yenge arayı kızıştırmaya çalıştı ama ne olursa olsun mesafeni şimdiden koy nişanlına söyle ben çok sıkı fıkı olmayı sevmiyorum ailelerle de şimdiden yolunu yap

o zaman konuyu açmamakla iyi yapmışsın belki de yenge arayı kızıştırmaya çalıştı ama ne olursa olsun mesafeni şimdiden koy nişanlına söyle ben çok sıkı fıkı olmayı sevmiyorum ailelerle de şimdiden yolunu yap

Benim de aklima geldi. Yenge ortaligi karistirmak icin mi dedi diye Ama sanmiyorum nedense icimden bir ses dedi diyor.
Cok haklisin ne kadar uzak o kadar iyi.
Cok tesekkur ederim.

Benim başımda da vardı aynısından en son ağzıma geleni sayinca biraz duruldu,azıcık yüz versem yine devam eder.

Malesef bazıları kıskanç oluyorlar siz bu süreçte hiç taviz vermeyin ne münasebet sizin düğün salonuna onun karar vermesi kabul edilemez,sizi gaza getirmek istemem ama alttan alan taraf siz olmayın dik durun

Ya mesela görümce diğer salonda olabilir belki ben beğendim demiştir yenge de bunu büyütüp anlatmıştır belki o nedenle çok takılmayın.
Ama gorumcenin 42 yaşında issiz ve bekar olması düşündürücü.
Çünkü hayatında uğraşacağı bir şey yok sanırım o nedenle size sarabilir hatta ilerde çocuk olursa manyağa bağlayabilir gibi geldi bana.
Mesafe koymakta fayda var derim evlerde yakınmış çünkü işi gücü yoksa sürekli gelip evinize karışmak isteyebilir.

Yok yok ben artik atacagim bu nisani o olacak.
Daha iki gun once burda konu actim. Gorumcem durmuyorrr durmuyorr diye.
Mayista evlenecegiz,dugun salonu bakiyoruz. Ayni fiyatli iki salon bulduk. Ben birini begenemedim,sinmedi icime.
Nisanlimin ablasi da benim begenmedigim salon icin bura olsun cok guzel demis
PARAYI BIZ VERIYORUZ BU DA BENIM ISTEDIGIM GIBI OLACAK demis.
Bunu bana nisanlimin yengesi anlatti.
Bu cirkinlik ne ??
Napayim brn simdi?
Makul biseyle gelse hadiii neyse bi dinlicem gorumceyi. Sirf benim istedigim olcak tribi nedir ya. Bunu yapan 42 yasinda kadin.
Delircem.
Sana laf taşıyandan uzak dur.
Bu ne anlamadım, nasıl iç içe ilişkiler.
Daha nişanlısınız. Yenge sizi nerede gördü de söyledi, telefonunuz ne arar da aradı?
Şimdiden aileye mesafeli olun.
Nişanlınıza da kendi istediğini yeri söyleyin o çözsün.

Sana laf taşıyandan uzak dur.
Bu ne anlamadım, nasıl iç içe ilişkiler.
Daha nişanlısınız. Yenge sizi nerede gördü de söyledi, telefonunuz ne arar da aradı?
Şimdiden aileye mesafeli olun.
Nişanlınıza da kendi istediğini yeri söyleyin o çözsün.

Arayip soyledi. Oyle yakin bi iliskimiz yok gayet resmiydim.
Yenge tehlikeli zaten. Ben de firsat vermedim fazlasina. Kestirip attim.
Nisanlimla bugun konustuk, bu hafta ici begendigim salonu tutcaz.

Yok yok ben artik atacagim bu nisani o olacak.
Daha iki gun once burda konu actim. Gorumcem durmuyorrr durmuyorr diye.
Mayista evlenecegiz,dugun salonu bakiyoruz. Ayni fiyatli iki salon bulduk. Ben birini begenemedim,sinmedi icime.
Nisanlimin ablasi da benim begenmedigim salon icin bura olsun cok guzel demis
PARAYI BIZ VERIYORUZ BU DA BENIM ISTEDIGIM GIBI OLACAK demis.
Bunu bana nisanlimin yengesi anlatti.
Bu cirkinlik ne ??
Napayim brn simdi?
Makul biseyle gelse hadiii neyse bi dinlicem gorumceyi. Sirf benim istedigim olcak tribi nedir ya. Bunu yapan 42 yasinda kadin.
Delircem.
Allah size sabir versin. Bu kadin size rahat huzur vermez.

Canim cok akli selim bir yorum olmus.
Empati kurdugun icin cok tesekkur ederim. Gerek kalmadi diger dugun salonun lafi bile acilmadi.
Yenge cok tehlikeli. Derdi benle ortaligi karistirmak. Asla masa olmam.
Nisanlim da gayet normal ve neseliydi.begendigimizi tutacagiz.
Sevindim seni adına herşey nisanlınla gönlünüzce olsun inşallah

Siz bu aile ile asla yapamazsınız,niye hala zorluyorsunuz anlamıyorum.
Buraya her Allahın günü konumu açacaksınız görümcede görümce diye.
Ayrılın sizde kurtulun bizde

Siz bu aile ile asla yapamazsınız,niye hala zorluyorsunuz anlamıyorum.
Buraya her Allahın günü konumu açacaksınız görümcede görümce diye.
Ayrılın sizde kurtulun bizde

Size niye bu kadar dert oldum. Ben buraya 2 kez konu actim. Cok rahatsizsaniz girmeyin bi zahmet. Burdaki insanlar gayet guzel tepkiler verdi,sizin gibi kurtulalim senden demediler.
Ne kadar kolay ayril gitsin diyorsunuz. Sayfalarca insanlarla dertlesmisim bari buna sayginiz olsun.
Cok gormek istemiyosaniz girmeyin. Sizde kurtulun ben de kurtulayim sizden.

Size niye bu kadar dert oldum. Ben buraya 2 kez konu actim. Cok rahatsizsaniz girmeyin bi zahmet. Burdaki insanlar gayet guzel tepkiler verdi,sizin gibi kurtulalim senden demediler.
Ne kadar kolay ayril gitsin diyorsunuz. Sayfalarca insanlarla dertlesmisim bari buna sayginiz olsun.
Cok gormek istemiyosaniz girmeyin. Sizde kurtulun ben de kurtulayim sizden.
aynı benzer şeyleri yaşadım,siz bu aileye gelin giderseniz buraya boşanana kadar hergün konu açarsın.
Görünen köy klavuz istemez

Back
X