- 23 Şubat 2018
- 114
- 82
- 13
- Konu Sahibi Sutsuzkahvem
rica ederim 4 görümceli biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.
Allah yardimciniz olsun. Belki sizinkiler boyle degildir.
Cok tatli,cok iyi gorumceler de var. Bn sahsen benimki gibi gormedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim 4 görümceli biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.
Allah yardimciniz olsun. Belki sizinkiler boyle degildir.
Arkadaş kuma kumayla anlaşmış, elti eltiyle ve gelin görümceyle anlaşamamış derler:) ikincisini ben ekledim ama olsunAllah yardimciniz olsun. Belki sizinkiler boyle degildir.
Arkadaş kuma kumayla anlaşmış, elti eltiyle ve gelin görümceyle anlaşamamış derler:) ikincisini ben ekledim ama olsun![]()
Arkadaş kuma kumayla anlaşmış, elti eltiyle ve gelin görümceyle anlaşamamış derler:) ikincisini ben ekledim ama olsun![]()
o zaman konuyu açmamakla iyi yapmışsın belki de yenge arayı kızıştırmaya çalıştı ama ne olursa olsun mesafeni şimdiden koy nişanlına söyle ben çok sıkı fıkı olmayı sevmiyorum ailelerle de şimdiden yolunu yapEvet evet gorustuk.
Dugun salonu icin bu hafta ici bi gun tutalim begendigimizi dedi. Digerinin lafi bile gecmedi.
Ben de konuyu acmadim tabi.
Gorumcem cildircak. Tovbe ya sanki kendisi evlenecek kadin
o zaman konuyu açmamakla iyi yapmışsın belki de yenge arayı kızıştırmaya çalıştı ama ne olursa olsun mesafeni şimdiden koy nişanlına söyle ben çok sıkı fıkı olmayı sevmiyorum ailelerle de şimdiden yolunu yap
Sana laf taşıyandan uzak dur.Yok yok ben artik atacagim bu nisani o olacak.
Daha iki gun once burda konu actim. Gorumcem durmuyorrr durmuyorr diye.
Mayista evlenecegiz,dugun salonu bakiyoruz. Ayni fiyatli iki salon bulduk. Ben birini begenemedim,sinmedi icime.
Nisanlimin ablasi da benim begenmedigim salon icin bura olsun cok guzel demis
PARAYI BIZ VERIYORUZ BU DA BENIM ISTEDIGIM GIBI OLACAK demis.
Bunu bana nisanlimin yengesi anlatti.
Bu cirkinlik ne ??
Napayim brn simdi?
Makul biseyle gelse hadiii neyse bi dinlicem gorumceyi. Sirf benim istedigim olcak tribi nedir ya. Bunu yapan 42 yasinda kadin.
Delircem.
Sana laf taşıyandan uzak dur.
Bu ne anlamadım, nasıl iç içe ilişkiler.
Daha nişanlısınız. Yenge sizi nerede gördü de söyledi, telefonunuz ne arar da aradı?
Şimdiden aileye mesafeli olun.
Nişanlınıza da kendi istediğini yeri söyleyin o çözsün.
Allah size sabir versin. Bu kadin size rahat huzur vermez.Yok yok ben artik atacagim bu nisani o olacak.
Daha iki gun once burda konu actim. Gorumcem durmuyorrr durmuyorr diye.
Mayista evlenecegiz,dugun salonu bakiyoruz. Ayni fiyatli iki salon bulduk. Ben birini begenemedim,sinmedi icime.
Nisanlimin ablasi da benim begenmedigim salon icin bura olsun cok guzel demis
PARAYI BIZ VERIYORUZ BU DA BENIM ISTEDIGIM GIBI OLACAK demis.
Bunu bana nisanlimin yengesi anlatti.
Bu cirkinlik ne ??
Napayim brn simdi?
Makul biseyle gelse hadiii neyse bi dinlicem gorumceyi. Sirf benim istedigim olcak tribi nedir ya. Bunu yapan 42 yasinda kadin.
Delircem.
Sevindim seni adına herşey nisanlınla gönlünüzce olsun inşallahCanim cok akli selim bir yorum olmus.
Empati kurdugun icin cok tesekkur ederim. Gerek kalmadi diger dugun salonun lafi bile acilmadi.
Yenge cok tehlikeli. Derdi benle ortaligi karistirmak. Asla masa olmam.
Nisanlim da gayet normal ve neseliydi.begendigimizi tutacagiz.
Allah size sabir versin. Bu kadin size rahat huzur vermez.
Sevindim seni adına herşey nisanlınla gönlünüzce olsun inşallah
Siz bu aile ile asla yapamazsınız,niye hala zorluyorsunuz anlamıyorum.
Buraya her Allahın günü konumu açacaksınız görümcede görümce diye.
Ayrılın sizde kurtulun bizde
Anlamadim gorumce neden veriyor salonun parasini? Kesesine gore tercih etmeyi deniyordur belki o da?
aynı benzer şeyleri yaşadım,siz bu aileye gelin giderseniz buraya boşanana kadar hergün konu açarsın.Size niye bu kadar dert oldum. Ben buraya 2 kez konu actim. Cok rahatsizsaniz girmeyin bi zahmet. Burdaki insanlar gayet guzel tepkiler verdi,sizin gibi kurtulalim senden demediler.
Ne kadar kolay ayril gitsin diyorsunuz. Sayfalarca insanlarla dertlesmisim bari buna sayginiz olsun.
Cok gormek istemiyosaniz girmeyin. Sizde kurtulun ben de kurtulayim sizden.