• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugun salonuma gorumce karar verecekmis !!!!

Sutsuzkahvem

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
114
82
13
Yok yok ben artik atacagim bu nisani o olacak.
Daha iki gun once burda konu actim. Gorumcem durmuyorrr durmuyorr diye.
Mayista evlenecegiz,dugun salonu bakiyoruz. Ayni fiyatli iki salon bulduk. Ben birini begenemedim,sinmedi icime.
Nisanlimin ablasi da benim begenmedigim salon icin bura olsun cok guzel demis
PARAYI BIZ VERIYORUZ BU DA BENIM ISTEDIGIM GIBI OLACAK demis.
Bunu bana nisanlimin yengesi anlatti.
Bu cirkinlik ne ??
Napayim brn simdi?
Makul biseyle gelse hadiii neyse bi dinlicem gorumceyi. Sirf benim istedigim olcak tribi nedir ya. Bunu yapan 42 yasinda kadin.
Delircem.

Mayista evlenecegiz,dugun salonu bakiyoruz. Ayni fiyatli iki salon bulduk. Ben birini begenemedim,sinmedi icime.
Bu cirkinlik ne ??
Napayim brn simdi?
Makul biseyle gelse hadiii neyse bi dinlicem gorumceyi. Sirf benim istedigim olcak tribi nedir ya. Bunu yapan 42 yasinda kadin.
Delircem.
Sesini çıkarmazsan evliliğin boyunca her şeye karışacak git kadının kalbini kır çok salon seçmek istiyorsan evlen de ya da nişanlına söyle düğün bizim düğünümüz de çıkar kavgayı şimdi sözünü dinlettin dinlettin yoksa evliliğinin felaket olacağı buradan belli

Bu cirkinlik ne ??
Napayim brn simdi?
Delircem.
Öncelikle lütfen sakin olun.. Nisanlınızla veya direkt görümceyle konusun bosverin yengeyi falan böyle böyle demis dogru mu önce bunu bi teyit edin bence..

Sesini çıkarmazsan evliliğin boyunca her şeye karışacak git kadının kalbini kır çok salon seçmek istiyorsan evlen de ya da nişanlına söyle düğün bizim düğünümüz de çıkar kavgayı şimdi sözünü dinlettin dinlettin yoksa evliliğinin felaket olacağı buradan belli

Felaket gibi coktu ustume. Yok ben nisanlimi bekliyorum aksam gorusecegiz bana gelip diger salonu tutalim derse ablasinin agziyla artik pesss
Daha bunu bildigimi bilmiyolar.

Kendisimi evlenecekmis ...ses çıkarmayın nisanlinizla anlasın kendi istediğiniz salonu seçin ...nisanliniz ayarlasin kendi isteği gibi davransin

Öncelikle lütfen sakin olun.. Nisanlınızla veya direkt görümceyle konusun bosverin yengeyi falan böyle böyle demis dogru mu önce bunu bi teyit edin bence..

Demistir maalesef.o potansiyel var kendisinde. Aksam nisanlima soracagim onun tepkisini merak ediyorum. Bu konuyu hic acmadan biz kendi salonumuzu nisanlimla secmeliyiz ona fark etmeyecegi icin ben sececegim. Bisey derse ben bu adamla evlenmem ya. Evimde neler yapacak kim bilir. Cok sinirliyim

Demistir maalesef.o potansiyel var kendisinde. Aksam nisanlima soracagim onun tepkisini merak ediyorum. Bu konuyu hic acmadan biz kendi salonumuzu nisanlimla secmeliyiz ona fark etmeyecegi icin ben sececegim. Bisey derse ben bu adamla evlenmem ya. Evimde neler yapacak kim bilir. Cok sinirliyim
O zaman daha nisanlıyken agzının payını verin ya da nisanlınıza yüzügü verin.. Cekilmez bu görümce..

Bu cirkinlik ne ??
Napayim brn simdi?
Delircem.
Ödemeyi onlar yapıyorsa söz hakkı oluyor ne yazık ki

Ben olsam görünceye arar derim ki gelin sen misin ben miyim buna bi karar ver ona göre davranalım de :KK45::oha:

Yenge ortaligi karistiriyor olabilir. (Benim esimin ailesinde cok var oyle iyi gorunup ortaligi karistiran tipler) belki gorumcen oyle soyleyince nisanlin karsi cikmistir.
Eger nisanlin gorumcenin istedigi salonu tutuyoruz derse neden senin icine sinmeyen yeri sectigini sor. Ablam istedi derse de yine sakince evlenecek kisinin kendin oldugunu hatirlat, cok ustelerse istedigim yerde evlenemiceksem dugune ne gerek var dersin.

Ödemeyi onlar yapıyorsa söz hakkı oluyor ne yazık ki
Canım ne alakası var ödemeyle bu işin Allah aşkına. Hadi birisi 5000 tl olsa diğeri 2000 tl olsa da görümce ucuzu olsun dese neyse . Hem para aynı iki mekanın hemde o kim ki yani kim allahım

Back
X