• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün sorunsalı :(

Suabki aklim olsa asla ama asla dügün yapmazdim
Okadar para havaya uctu bir kac saat icin
Yemekti duydu buydu derken
Bosss
Üstelik gelenlerdememnun kaliyomu hayir mutlaka birdey buluyorlar
Keske dügüne verdigim parayi baska biseye harcasaydik...

Evet bende buna çok şahit oldum sıradan bir düğünde de şaşaalı bir düğünde de kimseyi memnun edemiyorsun malesef . Bir ton laf ediliyo yine şu şöyle bu böyle :KK20:

Allah mutlu mesut etsin şimdiden bence ne olursa olsun bi düğün yapın içinizde kalmasın sonradan gözünüz kalmasın daha makul bir yer bulun küçük olsun ama olsun mutlaka araştırın yaz sonuna kadar kucuk olsun ama olsun derim kinayi da evde yapın aile yakınları olsun sadece bence çok da güzel olur çok yakın arkadasinm nikahla gitti kayın validesi kına gecesi vefat ettiği için düğün iptal oldu içinde kaldı unutamiyor bir türlü eksik hissediyor hep

Bizim okadar çok akrabamız var ki küçük bi yer hayatta yetmez ki birini çağır diğeri çağrma öyle hayatta olmaz daha kötü olur

Bence en güzeli nikah. Keşke benim de nikah olsaydı.
Zaten ev temizle yerleştir kına derken düğün günü yorgun olunuyor. Düğün de piste çık ilk dans pasta kesme takı töreni 2 saat geçiriyor zaten.
Halay çekerken ortada koşturan milletin ayağına dolanan çocuklar.
Nikah yap, nikahtan sonra samimi arkadaşlarınla, akrabalarınla eğlenceye git sabaha kadar gez eğlen.
Düğün salonuna da boşa o kadar para vermemiş olursun.
Mantıklı bunları okudukça düğünden vaz geçiyorum :KK6: :-)

Bu şekilde borçla harçla düğün yapıp maddi sorunlar yüzünden ilk yılında boşanma aşamasına gelen arkadaşlarım var benim.. İleriyi düşünüyosanız 5-10 kişiye göbek attırıcaz diye kendinizi sıkıntıya sokmayın derim.. Pişman olursunuz.
Allah korusun ya :KK51:

İçinde falan kalmaz bas nikahı geç bence.Onun yerine güzel bir balayı yaparsın en azından ..milleti eğlendirceğine kendin eğlenirsin.

Evet zaten düşününce tabi ki balayını istiyorum nişanlımda zaten oynamayı pek sevmiyor. Düğün akşamı onu zorla oynatcam diye ben moralimi bozarsam o düğünden tat alamam biliyorum
:KK51:

Bahçeli bir yer tutsanız, gündüz kına akşam düğün olsa? Düğün yemeksiz olur, düğüne kısıtlı sayıda misafir çağırırsınız geri kalanı nikaha gelir.

Bahçeli bir yer tutsanız, gündüz kına akşam düğün olsa? Düğün yemeksiz olur, düğüne kısıtlı sayıda misafir çağırırsınız geri kalanı nikaha gelir.

Nişanımız kp vefatından dolayı evde olduğu halde 100 kişiye yakın insan geldi ki çağırmadığmz o kdar insan varki hepsi bzi niye çağırmdınz diyo evde olduğunu bile bile.

Nişanımız kp vefatından dolayı evde olduğu halde 100 kişiye yakın insan geldi ki çağırmadığmz o kdar insan varki hepsi bzi niye çağırmdınz diyo evde olduğunu bile bile.
Ama yeni düzen böyle,düğün çok masraflı olmasın diye en yakın akrabalar çağırılıyor,geri kalan herkes nikaha çağırılıyor.

Kınayı ve nikahı nerede yapacaksınız? O mekanda halay vs olmaz mı?

Ama yeni düzen böyle,düğün çok masraflı olmasın diye en yakın akrabalar çağırılıyor,geri kalan herkes nikaha çağırılıyor.

Kınayı ve nikahı nerede yapacaksınız? O mekanda halay vs olmaz mı?

İzmirde oturuyruz Kınayı bayanlar arası salon tutucaz orada zaten halay vs her şey olur. Nikah büyük ihtimalle fuarda olur en güzel orası

Evet bir de balayı var :KK51:
Evet, zorla götürüldüğüm bir diğer etkinlik... 5 yıldızlı otelde 3 gün tatil. Mayo giymem, bikini giymem, içki içmem.. Eşim bikinili kadınlara mı baktı; yok bilmem ne, gereksiz kıskançlıklar yapıp durdum. Canım o kadar sıkıldı ki, içki içip günaha girdim bir de.. Sağolsun eşim bakmaz kimseye ama yine de kıskandım. Sonuçta herkes fıstık gibi bikinisiyle ben mal gibi yarım tesettür kıyafetle.. :KK70: Şimdiki aklım olsaydı islami otele giderdim.

Kınada bindallı giyecek misiniz bilmiyorum ama, giyecekseniz sonra gelinliğinizi giyersiniz halayı her şeyi oynarsınız düğün gibi olur.

Kınada hani kabarık kınalıklar varya hani bindallı gibi onlardan giymek istiyorum mesela şunun gibi

tesettürlü-bindallı-modelleri-2015.webp

Evet, zorla götürüldüğüm bir diğer etkinlik... 5 yıldızlı otelde 3 gün tatil. Mayo giymem, bikini giymem, içki içmem.. Eşim bikinili kadınlara mı baktı; yok bilmem ne, gereksiz kıskançlıklar yapıp durdum. Canım o kadar sıkıldı ki, içki içip günaha girdim bir de.. Sağolsun eşim bakmaz kimseye ama yine de kıskandım. Sonuçta herkes fıstık gibi bikinisiyle ben mal gibi yarım tesettür kıyafetle.. :KK70: Şimdiki aklım olsaydı islami otele giderdim.

Ay balayı zehir olmuştr yaa . Biz aslnda balayı yerimize karar verdik Sakarya da kaplıca tesisleri var hem oteli hem mini daireler biz annemlerle gittik oraya bayıldım. Havası ortam süper. Deniz falan yok ama tam başbaşa kafa dinlenilcek bir yer nişanlımın da benmde tam istediğimiz :KK36:

Bütçe zorlandığı halde düğün olayı tuvalet tahtırevan olayına benziyor bence. 2 saat olup bitecek ve hop 7-8 bin uçtu. Ne gereği var?

Kızlar ya kafama takılan bişey var daha doğrusu karar veremiyorum :110:

Biz zar zor evimizi yapmaya çalışıyrz şuan. Kp bir yıl önce vefat ettiğinden nişanlım tek ve babamın yardımyla yapyrz .Düğünümz o yüzden yaz sonu gibi görünüyor .

Dün kaynvalidem sade nikahtan bahsetmiş anneme salona o kadar para veriliyo içim acıyo falan demiş ki zaten benim annemde düğünü baştan beri istemiyor. Kayınvalidem bana asla diretmez düğün yapmayalm diye yüzüme bile söylemdi zaten biliyorm ben olsun dersem o da nişanlım da tmm der hiç bi zamn kırmazlar beni.

Ama ben düğünümz olsn istiyorum bir yandan da haklı 5 6 bin çok işimize yarıycak 2 saate heba etmek te mantıksız geliyor. Kına gecemiz ve nikah yapıp evimize rahatça geçmek mi yoksa yaz sonu bekleyip borçla düğün mü yapmak ?
Zaten nişanlm kredi çekti 3 yıl ödicez ki çektiğimiz kredi bitmek üzere daha bi yığın şey eksik
:KK43:
Bu size kalmış. Ilerde düşünüp üzülmeyecekseniz olabilir.

Bütçe zorlandığı halde düğün olayı tuvalet tahtırevan olayına benziyor bence. 2 saat olup bitecek ve hop 7-8 bin uçtu. Ne gereği var?
Gerek olduğundan değil zaten hani hep hayaller vardır ya o gecenin prensesş sen olucaksın sevdiğin adamla herkes mutluluğunu paylaşıcak. Vs.
Ama düşünüyorum işte sevdiğim inanla yuvamzda huzurla otrmak o düğün isteğimi alııp götürüyor

Ay balayı zehir olmuştr yaa . Biz aslnda balayı yerimize karar verdik Sakarya da kaplıca tesisleri var hem oteli hem mini daireler biz annemlerle gittik oraya bayıldım. Havası ortam süper. Deniz falan yok ama tam başbaşa kafa dinlenilcek bir yer nişanlımın da benmde tam istediğimiz :KK36:
Canım ben islami oteli keşfettim ya artık..geçenlerde bir seminer için islami otel ayarlamışlar. Eşimle gittik. Böyle bir rahatlık yok ya. Kadınların plajı spa'sı ayrı. Eşinle beraber denize gireceksen haşema zorunlu.. hayalimdeki tatil :KK36: Kaplıca da çok iyi seçim :KK9:Akıllı kadının hali başka vesselam

Back
X