• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün sorunsalı :(

Gerek olduğundan değil zaten hani hep hayaller vardır ya o gecenin prensesş sen olucaksın sevdiğin adamla herkes mutluluğunu paylaşıcak. Vs.
Ama düşünüyorum işte sevdiğim inanla yuvamzda huzurla otrmak o düğün isteğimi alııp götürüyor

Evlenip gittikten sonra hiçbir önemi kalmıyor inan bana.

Canım ben islami oteli keşfettim ya artık..geçenlerde bir seminer için islami otel ayarlamışlar. Eşimle gittik. Böyle bir rahatlık yok ya. Kadınların plajı spa'sı ayrı. Eşinle beraber denize gireceksen haşema zorunlu.. hayalimdeki tatil :KK36: Kaplıca da çok iyi seçim :KK9:Akıllı kadının hali başka vesselam
Aynen canım Benim nişanlım başkalarına bakıcağndan değil hiç öyle birşey yaşamadık bu güne kadar ama ben tesettürlüyüm istemem şahsen öyle bir ortamda olmayı :KK35::KK75:

Bizim okadar çok akrabamız var ki küçük bi yer hayatta yetmez ki birini çağır diğeri çağrma öyle hayatta olmaz daha kötü olur
Cevreniz varsa tutun o zaman büyük bi yer mutlaka takiniz da olacak zorlanirsaniz borç konusunda takviye yaparsınız ama düğün yapmayıp evlendikden sonra geri dönüşü yok

Gerek olduğundan değil zaten hani hep hayaller vardır ya o gecenin prensesş sen olucaksın sevdiğin adamla herkes mutluluğunu paylaşıcak. Vs.
Ama düşünüyorum işte sevdiğim inanla yuvamzda huzurla otrmak o düğün isteğimi alııp götürüyor
Düğünün prensesini yemişim...evimin kraliçesiyim :KK53:

Cevreniz varsa tutun o zaman büyük bi yer mutlaka takiniz da olacak zorlanirsaniz borç konusunda takviye yaparsınız ama düğün yapmayıp evlendikden sonra geri dönüşü yok
Nikah töreninde zaten tekı yapılıyor caınm arkdaşlarma orada takı yaptık biz. Davetiyede nikah yeri yazıcak takı yapmak isteyen nikaha gelir zetn gelemeyck olan kınada da takı oluyor ama

Borçla harçla bunalıcağıma düğün yapmayabilirdim gibi geliyor. düğünden sonra eve gidip yatıp sabah kalkınca nasıl yapsak diye düşünüceksek ne anladım ben bu işten yani. Gerçi düğündede takılar var ama bilemiyorum ki.

Kesinlikle kına gecesi yapın eglenn gülün vs. ama düğün yapma nikah kafii. şimdiki aklım olsa bende 5 6 bini sokaga atmazdım.

valla ben iyi kide yapmışım diyenlerdenim dostlarımla ailemle çok güzel eğlendim.koltuk takımını beyaz eşyayı yenilersiniz ama ilerde keşke düğün yapsaymışım dediğinizde maalesef geriye dönemezsiniz.bizde düğünümüzü eşimle birlikte yaptık çok güzel geçti çocuklarımızla keyifle izliyoruz şimdi.gönlünüze göre olur inşallah.

Kızlar ya kafama takılan bişey var daha doğrusu karar veremiyorum :110:

Biz zar zor evimizi yapmaya çalışıyrz şuan. Kp bir yıl önce vefat ettiğinden nişanlım tek ve babamın yardımyla yapyrz .Düğünümz o yüzden yaz sonu gibi görünüyor .

Dün kaynvalidem sade nikahtan bahsetmiş anneme salona o kadar para veriliyo içim acıyo falan demiş ki zaten benim annemde düğünü baştan beri istemiyor. Kayınvalidem bana asla diretmez düğün yapmayalm diye yüzüme bile söylemdi zaten biliyorm ben olsun dersem o da nişanlım da tmm der hiç bi zamn kırmazlar beni.

Ama ben düğünümz olsn istiyorum bir yandan da haklı 5 6 bin çok işimize yarıycak 2 saate heba etmek te mantıksız geliyor. Kına gecemiz ve nikah yapıp evimize rahatça geçmek mi yoksa yaz sonu bekleyip borçla düğün mü yapmak ?
Zaten nişanlm kredi çekti 3 yıl ödicez ki çektiğimiz kredi bitmek üzere daha bi yığın şey eksik
:KK43:
Hayalimdeki anne ve kayınvalide ya. Benimkiler benden hevesli resmen. Bencede 7 bin bi düğün için çok ama derdimi anlayan yok:KK43:

Nikah derim ben de canım..
Sağol tatlım :KK52:
Borçla harçla bunalıcağıma düğün yapmayabilirdim gibi geliyor. düğünden sonra eve gidip yatıp sabah kalkınca nasıl yapsak diye düşünüceksek ne anladım ben bu işten yani. Gerçi düğündede takılar var ama bilemiyorum ki.
Takı olayı hem kınada hemde nikahtan sonra oluyor canım
Kesinlikle kına gecesi yapın eglenn gülün vs. ama düğün yapma nikah kafii. şimdiki aklım olsa bende 5 6 bini sokaga atmazdım.

Aynen o 5 6 bin bize nasıl lazım. yapmadn olmaz diyenler var ama Ben yapmıycam sanırım

Hayalimdeki anne ve kayınvalide ya. Benimkiler benden hevesli resmen. Bencede 7 bin bi düğün için çok ama derdimi anlayan yok:KK43:
İkisi de istiyor mu sizin ? Durumunuz varsa yapın diycem ama tmm bi kere oluyo falan da gerçektn bi geceye okadar para insanın içi acıyo

İkisi de istiyor mu sizin ? Durumunuz varsa yapın diycem ama tmm bi kere oluyo falan da gerçektn bi geceye okadar para insanın içi acıyo

Benim dışımda herkes çok istiyor canım. Bir kez dillendirdim bunu da şaka sanıp güldüler bana o_O Ben de o zaman benim için faketmez gider oynarım bari deyip sustum:KK48: Bizim durumumuz iyi ama erkek tarafının pek parlak değil en çok da bu yüzden istemiyorum. Ama pek bi seçeneğim yok görüldüğü gibi:KK14:

Dugune yapilan masrafa acidigim kadar hicbir seye acimiyorum su hayatta.
Eger millet gobek atsin diye vereceginiz fazladan 5-6 bin liraniz varsa gule gule harcayin.

Çok sevdiğiniz aile dostlarınızla küçük bir eğlence düzenleyin.Kına gecesi felan hepsi dahil orta düzeyli bir şey olsun..
Ve geri kalanla da müthiş bir balayı yapın.Bana öyle bir fırsat verilse bunu yapardım emin ol :)

Ben düğün yapın derim borçta olsa.

5-6 binden bahsediyosun )0-60tan değil.

Düğüne herzaman Nikahtan daha çok kişi geliyo otomatik takın daha çok olur.
Kınayı evde yapabilirsin yada düğün+ kına aynı olabilir.

Diğer bi alternatif bi mekânla anlaşıp sadece anne baba Kardeşler'in parasını ödeyip diğer gelenler kendi parasını öder bu da olabilir.

Sağol tatlım :KK52:

Takı olayı hem kınada hemde nikahtan sonra oluyor canım

Aynen o 5 6 bin bize nasıl lazım. yapmadn olmaz diyenler var ama Ben yapmıycam sanırım
durumun varsa yap düğünü. ama yoksa ihtiyacında varsa paraya hiç masrafa girme. Yada sokak düğünü yap. binanızın etrafında açık alan varsa.

Benim dışımda herkes çok istiyor canım. Bir kez dillendirdim bunu da şaka sanıp güldüler bana o_O Ben de o zaman benim için faketmez gider oynarım bari deyip sustum:KK48: Bizim durumumuz iyi ama erkek tarafının pek parlak değil en çok da bu yüzden istemiyorum. Ama pek bi seçeneğim yok görüldüğü gibi:KK14:
Hm anladım canım hakkınzda hayrlısı neyse o olsn diyelim ozmn

Back
X