Düğün stresi mi ?

Teşekkürler. Umarım strestendir. Ben yine de yasinizi bilmiyorum ama nacizane abla gibi gormeyince ozlemediginiz hatta sebepsiz bogmak istediginiz biriyle evliliği gozden gecirin derim. Belki cok iyi biri ama ask yoktur ya da evlilige hazir degilsiniz diye düşündüm. Herseyi strese baglamak yanlis cunku. Sonra burda esim cok iyi ama ev arkadasi gibi olduk, evlilik bu muydu vs konular aciliyor.Yanlış hissettiysem kusura bakmayın.
Yok olur mu öyle şey estagfurullah. Her türlü yoruma bakış açısına açığım. Haklısınız olan seyler bunlar. Bende bir gözden geçiririm :)

Biz kınadan bir gece önce ayrıldık sözde. Sabahına bir şey yokmuş gibi kına hakkında konuşmaya başladık. Düğüne yakın ufak gerginlikler olabilir. Bir arkadaşımız ilişkinizi gözden geçirin demiş ama ilişkilerin çok değişkeni var. En önemlisi de yaş bence. 30un sonlarına doğru evlendim ve imzayı atarken bile endişelerim vardı. Şükür mutluyum evliligimde. Müstakbel eşinizden yana bir rahatsızlığınız yoksa bu güzel ayların tadını çıkarın lütfen .

Allah’ım düğünğme 2 hafta var bende de aynı stres biz 9yıl görüştük üstelik. Ne kadar zormuş insanlar nasıl evlenmiş çoğalmış. Bizim aile maddi durumlar biraz farklı ailem sıkıntı etmesede benim ki çok gururlu oda beni öldüyor 5 gün iyi 1 gün kötü ;(( inşallah herkes hepimiz çoooook çoook mutlu oluruz.

Düğünüme 2 ay kaldı. Durduk yere nişanlıma karşı agresifleşebiliyorum. bazen öyle bir gıcık oluyorum ki boğasım geliyor.
Ama bu durum sadece görmeyince oluyor. Gördüğüm an ne kadar özlediğimin farkına varıyorum. Üzülüyorum öyle davrandığıma. Biz hiç böyle değildik.
Hem hüzünlüyüm hem sevinçli. Duygularım karmakarışık. Nişanlımı cok seviyorm dün buluştuk bayram gezmesi yaptık cok iyiydik. Bugun ben memleketime geldim göremedim. Yine aynısı. Sizce düğün stresinden mi ?
Tatlım karakter meselesi bende öyleydim. Kaynananda falan nişanlının ailesinde beğenmediğin kimseler var mı

Allah’ım düğünğme 2 hafta var bende de aynı stres biz 9yıl görüştük üstelik. Ne kadar zormuş insanlar nasıl evlenmiş çoğalmış. Bizim aile maddi durumlar biraz farklı ailem sıkıntı etmesede benim ki çok gururlu oda beni öldüyor 5 gün iyi 1 gün kötü ;(( inşallah herkes hepimiz çoooook çoook mutlu oluruz.
Aminnnnn

Back
X