dugun stresi...

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.570
11.485
498
Bu hafta pazar gunu istanbulda dugun ve kinam,diger hafta pazar gunude nisanlimin memleketinde dugunumuz var insallah.sonra orda yasayacagim.
Inanilmaz stresliyim.surekli kabus dolu ruyalar goruyorum.mesela dugunndansi aninda muzigin kesildigini...vs bugunde kinamda yuzumde arpacik cikmis ve kimse yokmus gelmemis ben cok mutsuz oluyorum falan...
Surekli karnimda bi agri,surekli heyecan modundayim.hic gecmiyor.herseyi deniyorum.rahat degilim.hani onemli bi sinava girmeden once bi his yasarsiniz ya iste tam oyle..hic gecmiyor o garip heyecan.
Sanki dugun gunu tum aksilikler beni bulacakmis gibi..yasayan varmi.sagligimdan olacagim diye endise ediyorum artik.cok duygusalim birde en ufak seye agliyorum..://

Bu hafta pazar gunu istanbulda dugun ve kinam,diger hafta pazar gunude nisanlimin memleketinde dugunumuz var insallah.sonra orda yasayacagim.
Inanilmaz stresliyim.surekli kabus dolu ruyalar goruyorum.mesela dugunndansi aninda muzigin kesildigini...vs bugunde kinamda yuzumde arpacik cikmis ve kimse yokmus gelmemis ben cok mutsuz oluyorum falan...
Surekli karnimda bi agri,surekli heyecan modundayim.hic gecmiyor.herseyi deniyorum.rahat degilim.hani onemli bi sinava girmeden once bi his yasarsiniz ya iste tam oyle..hic gecmiyor o garip heyecan.
Sanki dugun gunu tum aksilikler beni bulacakmis gibi..yasayan varmi.sagligimdan olacagim diye endise ediyorum artik.cok duygusalim birde en ufak seye agliyorum..://

en güzel zamanlarını böyle kötü şeyler düşünerek geçirme..şunuda unutma cnm gercekten sakınan göze çöp batıyor..1 sene önce düğün arefesinde bende senin gibiydim..sürekli kabuslar görüyordum..ailem yanımda yok orkestra çalmıyo sadece eşimn ailesi var gelinliğim berbat hep böyle kabuslar gördüm stres yaptım durdum..sonuç nemi oldu...gelnliğim düğün boyunca kaydı üstmden gögüsleri ortalıkta saçı içine sinmemiş berbat makyajlı sallım saçak bi geln oldum..üstüne düğünümde kavga çıktı ailem kavga büyümesin diye dısarda milleti ayırmaya çalıştı ben eşimn ailesiyle öksüz yetm gbi düğün yaptm...bunu yarama tuz basıldığı için yazıyorum içini karartmak için değil skaın sakın yanlış anlama...
kendini rahatlatmaya çalış hep olumlu şeyler düşün...evrene ne yollarsan sana o geri dönüyor gercekten bu böyle.dilerm bnm yasadığım aksilklern hcbirini yasamazsın hersey gönlüne göre olsun çok mutlu bi gelin ol inş

Bende çok heyecanlıydım ama kötü şeyler gelmemişti aklıma
Sen daha önce bazı olumsuzluklar yaşadıysan endişeleniyorsundur ve bu yüzden rüyana yansıyordur
Bence bunları düşünmene gerek yok
Ailenden ayrılacağın için üzülebilirsin, bi de gurbet gelini olacağından duble üzülebilirsin ama
Düğünde aksilik yaşanır ya da müzik kesilirmiş diye üzülmek en son şey olmalı şu safha da

Her şey güzel olacak, hasret dışında
Güzel düşün güzel olsun
Ömür boyu mutluluklar

Damat, gurbet damadı olaydı daha iyiydi kanımca :6:

ben de 3 ay once 2 dugun yapan bir teni gelinim :) ikinci dugunumde duvagimi yakmistim utu yaparken :) kuafore gosterdim keserek sacima takti.ama bunlar yasanirken ben cok rahattim.bir de sunu tavsiye edebilirim sana : her seyin cok guzel olacak emin ol. dugununde en guzel suslu bayan sen olacaksin.ailen kimi zaman mutlu kimi zaman uzgun ama hep gururlu bakacak senin oldugun yere.iyi dusun iyi olsun her sey de.sen de cok mutlu ol. geriye baktiginda hep guzel seyler kalsin hatiralarinda.gulumseyerek hatirla yani olanlari kendine kizarak degil...

en güzel zamanlarını böyle kötü şeyler düşünerek geçirme..şunuda unutma cnm gercekten sakınan göze çöp batıyor..1 sene önce düğün arefesinde bende senin gibiydim..sürekli kabuslar görüyordum..ailem yanımda yok orkestra çalmıyo sadece eşimn ailesi var gelinliğim berbat hep böyle kabuslar gördüm stres yaptım durdum..sonuç nemi oldu...gelnliğim düğün boyunca kaydı üstmden gögüsleri ortalıkta saçı içine sinmemiş berbat makyajlı sallım saçak bi geln oldum..üstüne düğünümde kavga çıktı ailem kavga büyümesin diye dısarda milleti ayırmaya çalıştı ben eşimn ailesiyle öksüz yetm gbi düğün yaptm...bunu yarama tuz basıldığı için yazıyorum içini karartmak için değil skaın sakın yanlış anlama...
kendini rahatlatmaya çalış hep olumlu şeyler düşün...evrene ne yollarsan sana o geri dönüyor gercekten bu böyle.dilerm bnm yasadığım aksilklern hcbirini yasamazsın hersey gönlüne göre olsun çok mutlu bi gelin ol inş

Canim ne kadar olgun dusunceli naif birisin.evet aksilikler yasamissin bu safhadan sonra durumu kabullenip ailenle mutluluguna bakacaksin.bunlari dusunmek mutsuz olmamiza neden oluyor.guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim...bundan sonra sende cok mutlu olursun dilerim

Beğendiğim gelinlik kaybolmuştu son anda yenisini beğendim.Ve varmış bir hayır çünkü ikincisini çok çok beğendim.İlki içime sinmemişti.Ama ben hiç telaş yapmadım.Çünkü sevdiğimle evleniyordum gerisi boş :) Diyelim ki elektrik kesildi ben oturur gülerdim :) Yani sorun etme herşey ALLAH ın izniyle çok güzel oluck....

Bende çok heyecanlıydım ama kötü şeyler gelmemişti aklıma
Sen daha önce bazı olumsuzluklar yaşadıysan endişeleniyorsundur ve bu yüzden rüyana yansıyordur
Bence bunları düşünmene gerek yok
Ailenden ayrılacağın için üzülebilirsin, bi de gurbet gelini olacağından duble üzülebilirsin ama
Düğünde aksilik yaşanır ya da müzik kesilirmiş diye üzülmek en son şey olmalı şu safha da

Her şey güzel olacak, hasret dışında
Güzel düşün güzel olsun
Ömür boyu mutluluklar

Damat, gurbet damadı olaydı daha iyiydi kanımca :6:

Inanirmisin hic olumsuzluk dusunmedigim halde goruyorum bu ruyalari.ruyalarim bu hale getirdi beni zaten..duygusal olma sebebimde ailemden ayriliyor olmam...esimin.memleketi univerteyi okudugum sehir.yabanci degil bana.birde esim devlet memuru orda zorunlu gorev anlayacagin.sartlar imkan verirse hayirliysa eger 5 yil icinde ist a yerlesmeyi planliyoruz.

ben de 3 ay once 2 dugun yapan bir teni gelinim :) ikinci dugunumde duvagimi yakmistim utu yaparken :) kuafore gosterdim keserek sacima takti.ama bunlar yasanirken ben cok rahattim.bir de sunu tavsiye edebilirim sana : her seyin cok guzel olacak emin ol. dugununde en guzel suslu bayan sen olacaksin.ailen kimi zaman mutlu kimi zaman uzgun ama hep gururlu bakacak senin oldugun yere.iyi dusun iyi olsun her sey de.sen de cok mutlu ol. geriye baktiginda hep guzel seyler kalsin hatiralarinda.gulumseyerek hatirla yani olanlari kendine kizarak degil...
Cooook tesekkurler.insallah hersey cok guzel olacak♡

Beğendiğim gelinlik kaybolmuştu son anda yenisini beğendim.Ve varmış bir hayır çünkü ikincisini çok çok beğendim.İlki içime sinmemişti.Ama ben hiç telaş yapmadım.Çünkü sevdiğimle evleniyordum gerisi boş :) Diyelim ki elektrik kesildi ben oturur gülerdim :) Yani sorun etme herşey ALLAH ın izniyle çok güzel oluck....

Insallsh♡haklisin kotu anlari bile pozitif dusunerek atlatmak en iyisi

canımm ben de senin gibiydim hep rüyamda aksiliker görüyodum.. mesela kına yapıcağımız salonda yanlışlık olmuş 2 gelin aynı anda kına yakılıyor gibi saçmalıklar görmüşlüğüm var :) ama emin ol her şey en güzel şekilde bitiyor gidiyor...aksilik çıksa bile gülerek hatırlıyorsun daha sonra...mutluluklar şimdiden...

bende hep gelinliğime basıcam düşücem ya da merdiven inerken düşerim diye korkuyorum hep :)))

canım stres yapma olacağı varsa oluyor.. ben düğünden önce haftalarda bütün detaylarla uğraştım ettim. olabilecek bütün aksilikleri düşündüm ama düşündüğümü sanmışım. düğün günü gelip çattığında hiç aklımda olmayan şeyler oldu.. akrabalardan oturduğu yeri beğenmeyen mi dersin, kuaförde gelinliğimi giyerken ayakkabıyı evde unutmam mı dersin, annemle babamın son derece üzgün olması kapris yapmaları mı dersin.. bayağ saçma sapan şey olmuşt ve tabi gölge düşürdü bana. belki başkası olsa güler geçer ama ben yapı gereği o kadar uğraştığım için herşeyle hiç bir prüz çıkmasın istiyordum. ama dediğim gibi insanın aklının ucundan geçmeyen şeyler oluyor o gün. ha belki de hiçbişey olmaz herşey güzel gider. sonradan hatırlayınca insan bozuluyor ama herşeye rağmen güzel hatırlıyorsun. mutluluklar dilerim şimdiden :)

Inanirmisin hic olumsuzluk dusunmedigim halde goruyorum bu ruyalari.ruyalarim bu hale getirdi beni zaten..duygusal olma sebebimde ailemden ayriliyor olmam...esimin.memleketi univerteyi okudugum sehir.yabanci degil bana.birde esim devlet memuru orda zorunlu gorev anlayacagin.sartlar imkan verirse hayirliysa eger 5 yil icinde ist a yerlesmeyi planliyoruz.

Rüyaların tersi çıkar derler
Hayır olsun inşallah

Anladım, o zaman yapacak birşey yok zaten mantıklı olan senin gitmen
Yabancı olduğun bir şehir değil ve okul arkadaşlarında vardır, zamanla daha da alışırsın bu duruma
Belli aralıklarla da aileni ziyarete gelirsiniz, sorun olmaz

Ömür boyu mutluluklar diliyorum
Sen kınalığını ve gelinliğini düşün uyurken :16:

Canım bunlar senin en güzel zamanların :24::nazar::24:
Kendini rahatlatmaya bak , olumsuz şeyleri at kafandan
Herşey çok güzel olacak de olsun
Kötü şeylere davetiye çıkarma lütfen
Bu arada şimdiden hayırlı olsun
Umarım herşey çok güzel olur
Allahın izniyle alnın ak bir şekilde çıkarsın işin içinden :16:

Canım bunlar senin en güzel zamanların :24::nazar::24:
Kendini rahatlatmaya bak , olumsuz şeyleri at kafandan
Herşey çok güzel olacak de olsun
Kötü şeylere davetiye çıkarma lütfen
Bu arada şimdiden hayırlı olsun
Umarım herşey çok güzel olur
Allahın izniyle alnın ak bir şekilde çıkarsın işin içinden :16:

Hepinize cook tesekkur efiyorum..bugun daha iyiyimmm yorumlar iyi geldi galiba♡♥

canım benimde haftaya cumartesi salon nişanım var.gün içinde bişilerle oyalanırken aklıma gelmiyor ama sitres var üstümde.dediğin gibi karın ağrıları hele hele de migren ataklarım çok fazla olmaya başladı.olumsuz bişi düşünmüyorum aslında ama o gün nasıl geçicek salon gir dans oyna vss sürekli bunları düşünmekten oluyo sanırım.kabuslar bendede başladı.hep iyi düşün iyiyi çağır.yoksa ne günler geçiyo ne zaman.rahat dalamaz oldum uykuya valla.

Back
X