Düğün stresinden mi acaba

Konuş dile getir nisanlina bunlari,soyledikten sonraki tepkisine gore tavır takinirsin.. hissettigin seyler normal bence. Bende olsam bende senin gibi düşünürdüm

düğün stresi değil tatlım bu kendin diyorsun seni seviyorum demiyor,evleneceği kadın benim ama fikrimi sormuyor kardeşine göre hareket ediyor diye.şimdi geri dönmek olmaz deme zira yeni nişan attım:KK61:ileride mutsuz olacağın apaçık belliyse uzak durmanda fayda var.onunla konuş anlamıyor inkar ediyorsa hayır gelmez ondan. (benim ayrılma sebebim aynı değildi sonunda hep dediğimi yapar seviyorum derdi ama gizlediği şeyler vardı) senin konun daha sıkıntı bence şimdiden seviyorum kelimesini kullanmayan ailesini önde tutan adam ileride ne yapar?:KK12:

Konuş dile getir nisanlina bunlari,soyledikten sonraki tepkisine gore tavır takinirsin.. hissettigin seyler normal bence. Bende olsam bende senin gibi düşünürdüm

Karsindakini düzeltmeye calisma cünkü bu imkansiz. Evlenme bence bununla cunku cok bencil biri

Huyunu suyunu sevmediğiniz, kaba saba biriyle fazla gitmez, aşk bir yere kadar çünkü saygı yok...

Konuşmayı kaç kere daha denedim inkar ediyor kavga çıkarıyor az önce yine aynısını yaşadık ben senin için uğraşıyorum falan diyor ama duygusal anlamda kaba davranışları. son çare artık son sans bu

Seviyorsun demek pekala ozaman :KK66: ha şunuda söylim nişanlın seni sevmiyor anlatyığın kadarıyla evlendikten sonra konularını görür gibiyim

Seviyorum çok diyor her dediğimi yapar falan ama ama inanin maddiyati görmüyor gözüm. Bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum :KK43: çok bunaldim

Konuşmayı kaç kere daha denedim inkar ediyor kavga çıkarıyor az önce yine aynısını yaşadık ben senin için uğraşıyorum falan diyor ama duygusal anlamda kaba davranışları. son çare artık son sans bu
Madem ayrılmicaksın büyük bi kavga çıkar böyle biriyle evlenemem de ayrıl blöf yap yani madem kabul etmiyor peşini bırakmaz bırakırsada zaten sevmiyordur

Kızlar selam

Nişanlımla bu aralar sürekli kavga ediyoruz eylülde düğünümuz var. Nişanlim aşırı kıskanç ve sinirli biri geçinmek oldukça güç. Tamam bir dediğimi iki etmedi bugüne kadar ama davranışları çok kaba mesela yüzüme bakıp seni seviyorum demez kibar davranmaz. Ailesine çok duskun özellikle kız kardesine mesela bugün bizim eve gidiyorduk kardesinide aldık kardeside üzerimize ona göre giyince akşam çıkar miyiz dedi nisanlimda sen nasıl olmasını istiyorsan dedi tabiki kardeşi kiskanmiyorum ama bana hayatta sormaz. Neyse ben ablami ararım esyá alırken falan ona oflayip puflar. Radyo açıksa ablamla konuşurken falan aynı yüksek sesle açık kalır. Ama ben gorumcem le konuşayım radyoyu kısar ve hoşuna gider aramam. Bunlar ufak şeyler tabiki ama ben kendimi ikinci plana atıldığımi düşünüyorum. Güzel söz isitmiyorum hep tersleme işitiyorum. :KK43: :KK43: çok tersliyor beni ne yapabilirim Allah aşkına esas sıkıntı o .
Ben de evlenirken düğün stresinden eşimle çok tartışırdık.tartışmamız hep düğünle alakalıydı.
senin nişanlının kaba saba davranışları stresten değil odunluğundan bence.ben bunu yontarım diyorsan evlen de böyle adamla ömür mü geçer?

Madem ayrılmicaksın büyük bi kavga çıkar böyle biriyle evlenemem de ayrıl blöf yap yani madem kabul etmiyor peşini bırakmaz bırakırsada zaten sevmiyordur
Öyle düşünüyorum bakalim kardeşi de abisine aşırı duskun her işini nisanlina yaptırır maddi manevi bişey demiyordum ama bugun dedim kardeşin senin çocuğun mu dedim. Ona cevap bile vermedi tenezzül etmedi

nişanlının sorunu ailesiyle senin yerini ayıramaması.kardeşini kardeşi gibi görse yani sana da sorsa napalım dısarı cıkalım mı hayatım diye eminim farkına bile varmazsın kardeşiyle olan iletişimine.hatta eminim hayatım falan da demiyodur o o odunlukla.yapman gereken ailenle benim yerimi karıştırma demek.seviyordur seni ama belli edemedikten sonra napacaksın öyle sevgiyi.
ilerde evlenince daha beter oluyor bu modeller .ablana gitmek isteyince yorgunum der yatar kendi kardeşine koşarak götürür seni.düzelmiş olanına rastlamadım.

X