- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Konu sahibini anca hasır tatmin ederTrabzon hasıri olmadan evlenmekte ne bileyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibini anca hasır tatmin ederTrabzon hasıri olmadan evlenmekte ne bileyim![]()
Sankim eskiden bunlar vardı. Adetmişmiş. Yahu eskiden epilatör vs mi vardı. Makyaj malzemesi bile durumu çok iyi olanlar alırdı. Eskiden kumaşlar alınırdı. Entari dikilirdi. Çerez alınırdı. Eşya vs zaten alamıyorlardı. Halı bir koltuk bir karyola alırlardı. Şimdi şuda alıncak yok kıyafet yok şu kadar cilt bakım ürünleri vs saçmalığa gel. İşlerine gelince adetçi olunup evlendikten sonra dış kapının dış mandalları evime gelemezler nefes almasınlar aramasınlar diye modern takılıyorlar.Konu sahibi için söylemiyorum ama bazı gelinler giyecekleri iç çamaşıra kadar damat ailesine aldırıyorlar. Şaka gibi,nişan alışverişi adı altında bir sürü iç çamaşırı alıyorlar, hep merak ediyorum niye? Bu aldıranlar evlenene kadar iç çamaşırsız mı geziyorlar? Ne ayıp ya.
Eee sizin aileniz ne taktı eşinize? 111Sizin hakkiniz, elbette isteyeceksiniz. Bunda absurt 1 durum yok. Eger dugunu yapmak icin soz verdilerse tutmalarini beklemek kadar dogal 1 sey olamaz. Benzer tatsizlik benim Kv ile olmustu. Dugun oncesi atip tuttu, isteklerimize olur dedi, aldi da ama sonrasinda da dugunde geri aldi. Dikkat edin derim. Bazi Kv'ler cok kurnaz olabiliyor.
Afetlere uyulacaksa kayınvalidenin evi temizlenecek, yardıma gidilecek, gerekirse birlik oturulacak,ev hanımı olacak, kocası evin erkeği olacak, Kocasının sözü geçecek. Bunlarda önceden vardı. Altın adeti yerine getiriliyorsa bunlarda getirilsin.Sankim eskiden bunlar vardı. Adetmişmiş. Yahu eskiden epilatör vs mi vardı. Makyaj malzemesi bile durumu çok iyi olanlar alırdı. Eskiden kumaşlar alınırdı. Entari dikilirdi. Çerez alınırdı. Eşya vs zaten alamıyorlardı. Halı bir koltuk bir karyola alırlardı. Şimdi şuda alıncak yok kıyafet yok şu kadar cilt bakım ürünleri vs saçmalığa gel. İşlerine gelince adetçi olunup evlendikten sonra dış kapının dış mandalları evime gelemezler nefes almasınlar aramasınlar diye modern takılıyorlar.
Ağzıyla altın isteyen sence bu laftan alınır mı? Altın geliyor diye sevinir. Ben çeyrek bile almam.kv yerinde olsaydım aaa senin değerin bu kadar altınmı ne kadar azmış alırız tabi kızım der susardım. Terbiyeli kibar kadınmış kv. Yazık kadına bu kadar paragöz bir gelin aldığı için.
Ne istediyse o takildi.Eee sizin aileniz ne taktı eşinize? 111
dimi ya en çok buna takıldım. ne yapsın insanlar yoksa yoktur. birde durumları var biliyorum diyor. bir ben malmışım galiba eşimin maaşını bile bilmiyordum evlenirken, bırak ailesinin durumunu.Altın hediyedir, herkes imkanı dahilinde yapar.
Bunu ilk kez duymanız şoke edici.
Bılmeyıncede ıste sonra adlıye kapılarıdimi ya en çok buna takıldım. ne yapsın insanlar yoksa yoktur. birde durumları var biliyorum diyor. bir ben malmışım galiba eşimin maaşını bile bilmiyordum evlenirken, bırak ailesinin durumunu.
dimi ya en çok buna takıldım. ne yapsın insanlar yoksa yoktur. birde durumları var biliyorum diyor. bir ben malmışım galiba eşimin maaşını bile bilmiyordum evlenirken, bırak ailesinin durumunu.
Bir tane video izlemistim. Gelin almada gelin arabaya binmeden önce altın istiyor. Verileni beğenmiyor. Arabadan inmiyor. Gelip ikna etmeye çalışıyorlar ikna olmuyor ağlıyor bağırıyor en son indi testi miydi neydi tam bilmiyorum onu kirdi falan. Şok olmustum. Bende nirvana o şu an. Bu da 2 ye veya 3e oynar işte. Bir de gelini damat da ikna etmeye çalışıyor yok artık dedim... neyse ertesi gün ayrılmışlar zaten.