Dügün takıları sorunsalı

Gerçekten utanmadan şu kadar altın mi istiyorum dediniz? Birde kendi aranızda halledin demissiniz inanamıyorum. Gözünüzü altın bürümüş yazik sevgilinize.

Bende erkek arkadaşıma aldılırım diye anladım bak ne yazdınız 🤷🏼‍♀️
Rimeli ojelerime kadar adam yedekli alıyor dedim yani babam yanlış anlamış arkadaş😂 bohçadan biz konuşuyorduk makyaj malzemesi vs aldırıyorlar ya ben onu isteseydim babam sopayla kovalardı dedim. He eğer malzemelerim hiç bir şeyim olmasaydıda bunu gidip karşı taraftan değil erkek arkadaşımdan yani nişanlımdan rica ederdim bunu demek istedim

Bılmıosun gelırını gıderını sonra aynı eve gırıosun bır bakıosunkı ortada ne aşk kalıo be de başka bişey .Maaşını bılmıomusunuz ya hani :) Sonrada boşanmalar çogalıyor.
Aynen abla haklısın boşanmalar erkeğin maaşını bilmedikleri için çoğalıyor. aldattıkları ya da şiddet uyguladıkları için değil.

babaniz aliyor onu anladım da isticek olsam gider erkek arkadaşımdan isterim demişsiniz oda garip geldi bana o yüzden sorguladım sadece.
Yanlış anlamışsınız. Biz arkadaşla bohçadan konuştuk. Biz bohça falan yapılmasını istemedik. Şimdi bohçalarda makyaj malzemesi falan aldırıyorlar ya hani benim zaten var gidip aileden şunu alın demem babında dedim. Diyecek olsam makyaj malzemem mi yok misal bunu en son istesem istesem nişanlımdan yani erkek arkadaşımdan rica ederdim hiç malzemem yok diye. Yanlış anlamışsınız yani

Aynen abla haklısın boşanmalar erkeğin maaşını bilmedikleri için çoğalıyor. aldattıkları ya da şiddet uyguladıkları için değil.
Çogu ınsan neyden boşanıyor .Parasızlıktan .Parasızlıkla baslıyor kavgalar kadın bir soz soyluyor adam demıcem pislikler kadınları dovuyor.Nıye calışmıosun dedı dıye dayak atan kadınlar yazdı buraya .

Ben bardağın dolu tarafından bakiyorum.
Ben bilirimci bir tip, gunde iki kere lüzumsuz seyler icin arar demissin ya her seye karisir vs.
Nisanli kiz ve kv arasinda bence bu kadar ev kurma uzerine sohbet yersiz.

Altın istiyorum hamlen tam yerinde olmus. Bu saatten sonra artik kadin sana kolay kolay yanaşamaz. Resmen kıpkırmızı olay yeri çizgilerini cekmissin. Kopenhag kriterlerini dayamışsın. Dişlerini göstermişsin. Dilerim eşin senden yanadir. Yoksa sana döner bu olay.

Altın istemek konusunu da cok cahilce görgüsuzce bulmuyorum. Ben istemedim ama isteyeni kınamıyorum. Her sosyal tabaka bu tabalardaki her aile yapisi ve her iliski dinamigi bir degil. Neler okudum bu bdv de. Tabi su kadar gram su sayida demek degil de konusu açıldığında adettendir saniniza yakisir gucunuz ölçüsünde alin denilebilir yani.

Ciddi ciddi bir de kv ye mesaj mı attınız ?
Ne kadar ayıp ?
Altının gramı ne kadar haberiniz var mı?
Bir oğlum var büyük konuşmak istemiyorum ama bana gelin böyle dese paralarım inan ki...
Kadın yine birsey dememiş dua edin.
Ha bir de o var. Kadina da mesaj atmis, konunun takibindeyim der gibi...kınamayim buyuk konusmayim ya. Evlerden ırak...

Vallaha bişey olunca burda olaylar acayıp buyuyor ben a dıyorum ınsanlar z dıyor .Parasızlıktan oluyor boşanmalar şefkatsızlık ılgısızlık bız kadınların yetıstırmıs oldugu canavarlardan çıkıyor .Bunun temelınd ınersek ohoooo çok sebep var .Ama gıremıcem kusura bakmayın .

Back
X