Erkek arkadaşımdan istiyorum demedim kiBabam alır ürünlerimi
babaniz aliyor onu anladım da isticek olsam gider erkek arkadaşımdan isterim demişsiniz oda garip geldi bana o yüzden sorguladım sadece.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadaşımdan istiyorum demedim kiBabam alır ürünlerimi
Ulusa sesleniş konuşması gibi olmuş.Kimsenin vekili vs degilim. Durustlugum ve cogunlugun yolundan gitmeyisim, kendi sahsi fikirlerim dolayisiyla begenilmemis olmam sorun teskil etmiyor.
Rimeli ojelerime kadar adam yedekli alıyor dedim yani babam yanlış anlamış arkadaşBende erkek arkadaşıma aldılırım diye anladım bak ne yazdınız![]()
Kimsenin vekili vs degilim. Durustlugum ve cogunlugun yolundan gitmeyisim, kendi sahsi fikirlerim dolayisiyla begenilmemis olmam sorun teskil etmiyor.
Aynen abla haklısın boşanmalar erkeğin maaşını bilmedikleri için çoğalıyor. aldattıkları ya da şiddet uyguladıkları için değil.Bılmıosun gelırını gıderını sonra aynı eve gırıosun bır bakıosunkı ortada ne aşk kalıo be de başka bişey .Maaşını bılmıomusunuz ya hani :) Sonrada boşanmalar çogalıyor.
sakinim sayın sabancıBacım babası alıyor ya sakin ol champ
Böyle gelinlere , harika görümceler müstahak vallahiErkek kardeşim var böyle gelin olursa forumun görüp görebileceği en harika görümce olurum![]()
Ben evliyim.Konu sahibesisin evet vekil değilsin![]()
Yanlış anlamışsınız. Biz arkadaşla bohçadan konuştuk. Biz bohça falan yapılmasını istemedik. Şimdi bohçalarda makyaj malzemesi falan aldırıyorlar ya hani benim zaten var gidip aileden şunu alın demem babında dedim. Diyecek olsam makyaj malzemem mi yok misal bunu en son istesem istesem nişanlımdan yani erkek arkadaşımdan rica ederdim hiç malzemem yok diye. Yanlış anlamışsınız yanibabaniz aliyor onu anladım da isticek olsam gider erkek arkadaşımdan isterim demişsiniz oda garip geldi bana o yüzden sorguladım sadece.
Ne istediyse o takildi.
Çogu ınsan neyden boşanıyor .Parasızlıktan .Parasızlıkla baslıyor kavgalar kadın bir soz soyluyor adam demıcem pislikler kadınları dovuyor.Nıye calışmıosun dedı dıye dayak atan kadınlar yazdı buraya .Aynen abla haklısın boşanmalar erkeğin maaşını bilmedikleri için çoğalıyor. aldattıkları ya da şiddet uyguladıkları için değil.
Ben evliyim.
Ha bir de o var. Kadina da mesaj atmis, konunun takibindeyim der gibi...kınamayim buyuk konusmayim ya. Evlerden ırak...Ciddi ciddi bir de kv ye mesaj mı attınız ?
Ne kadar ayıp ?
Altının gramı ne kadar haberiniz var mı?
Bir oğlum var büyük konuşmak istemiyorum ama bana gelin böyle dese paralarım inan ki...
Kadın yine birsey dememiş dua edin.
Yaniliyorsunuz. Ben zaten evliyim. Altin konum olamaz. Hepsi gecmiste kaldi.İstediğin kadar beğenmedime basabilirsin sıkıntı değil. Birazdan uçacaksın .
Gitmeden söylesene başka üyelikle açtığın konuya başka üyelikle cevap verebilmek nasıl bir beceriksizlik?
Vallaha bişey olunca burda olaylar acayıp buyuyor ben a dıyorum ınsanlar z dıyor .Parasızlıktan oluyor boşanmalar şefkatsızlık ılgısızlık bız kadınların yetıstırmıs oldugu canavarlardan çıkıyor .Bunun temelınd ınersek ohoooo çok sebep var .Ama gıremıcem kusura bakmayın .Aynen abla haklısın boşanmalar erkeğin maaşını bilmedikleri için çoğalıyor. aldattıkları ya da şiddet uyguladıkları için değil.