Hiçbirşey anlamadım..
Temmuz geç mi yani,erken mi yoksa..
Ramazandan önce evlenmek istiyorsanız zaten temmuz ramazandan önce??
ee ramazan da yeni evli olunca ne oluyor,cinsellik için mi söylediniz..
Ayy tek kelime anlamadım ya...
eğer doğru anladıysam;
o kadar bekledım ramazan da geçsin öyle evleneyimki mübarek ayı evimde ibadetle geçiriyim diyorsunuz..
doğru mu?
sizin tercihiniz..dilediğiniz gibi yapabilirsiniz..
aileler mi karsşı?
benım de temmuzda düğünüm olcak. ben ibadetimi kocamla da yapabilirim. Allah kısmet ederse onla da orucumu tutabılırım diye düşündüm.ramazanı geçirmeyi gerekli görmedım ama dedim ya tercih meselesi bu..
Bence evliyken de ibadet edersiniz hem eşiniz de sizin gibi inançlı biriyse bunun keyfini de birlikte yaşamış olursunuz.
Üstelik bu sene olmazsa seneye gene evli olacaksınız.
Son olarak şunu da düşünün tam düğün öncesi ev, düğün, gelinlik hazırlıkları ramazanda yeni evli olmaktan daha zor ve yorucu olur.
Mutluluklar.[/QUOT
Çok Haklısınız ama her kafadan bi ses çıkınca insan ne yapıcağını şaşırıyo,öte yandan senelerdir bekliyorum...daha fazla beklemenin anlamı yok aslında...inşallah herşeyin hayırlısı olur..çok teşekkür ederim..opuyorumnanaktan
ya gerçekten çok anlamsız yazmışımkafamçokkarıştı temmuzda istiyo aileler düğünü çok uzamasın diye.bense rahat rahat ibadetlerimi yapabilmek için temmuz değilde ramazandan sonra yapmak istiyorum...yani eylül sonu ekim başı gibi olsun istiyorum düğün.ramazanı atlattıktan sonra..ama çok uzamış olcak tarih..herkes gereksiz bi an önce evlenin diyo,bende karar veremedim yersiz mi bu düşüncem diye sizlere sordum..
ibadetlerinizi rahat yapabilmek için her ramazan ayı öncesi boşanıp ramazan sonrası düğün yapmayacaksınız değil mi:lepi:
Hepiniz çok haklısınız,senelerdir yuvamız kurulsun diye bekliyoruz...İnşallah rabbim gösterir artık o günleri...her kafadan bi ses çıkınca benimde kafam karışmıştı...sağolun kızlar kendime getirdiniz beni...alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?