- 28 Haziran 2015
- 103
- 54
- 37
- Konu Sahibi desperatezynp
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
madem şevkin kaçtı seni bezdirdiler düğün tarihi ne kadar geç alınırsa senin hayrına belki vaz geçersin bu süre zarfında,Yaklaşık 1 aydır nişanlıyım, nişan arefesinde aile arasında yaşadığımız tatsızlıklardan ötürü düğün konusunu pek açmıyorum. Şevkim kaçtı :s Sevgili nişanlım ve kayınpederim düğünü 2016'dan önce yapmak istiyorlarMIŞ. Ancak bu konu hiç konuşulmadı, konuşulmuyor.. Düğün tarihini aylar önce almak gerekiyor diye biliyorum. Ama bizimkilerden ses yok! Nasıl bir tavır sergilemeliyim bilmiyorum. Konuşupta benim zorumla bir an önce olmasını istemiyorum, ben konuyu açmasam konuşulacağı da yok. Tek isteğim şu belirsizlikten kurtulmak.. Zaten hiçbir sözünde durmayan, sürekli altı boş laflar eden, hava atmaya meyilli bir kayınpederim var. Yüz göz olmak, nişanlımın ailesiyle arama koyduğum sınırı aşmak istemiyorum. Napmalıyım??
Yaklaşık 1 aydır nişanlıyım, nişan arefesinde aile arasında yaşadığımız tatsızlıklardan ötürü düğün konusunu pek açmıyorum. Şevkim kaçtı :s Sevgili nişanlım ve kayınpederim düğünü 2016'dan önce yapmak istiyorlarMIŞ. Ancak bu konu hiç konuşulmadı, konuşulmuyor.. Düğün tarihini aylar önce almak gerekiyor diye biliyorum. Ama bizimkilerden ses yok! Nasıl bir tavır sergilemeliyim bilmiyorum. Konuşupta benim zorumla bir an önce olmasını istemiyorum, ben konuyu açmasam konuşulacağı da yok. Tek isteğim şu belirsizlikten kurtulmak.. Zaten hiçbir sözünde durmayan, sürekli altı boş laflar eden, hava atmaya meyilli bir kayınpederim var. Yüz göz olmak, nişanlımın ailesiyle arama koyduğum sınırı aşmak istemiyorum. Napmalıyım??
Yaklaşık 1 aydır nişanlıyım, nişan arefesinde aile arasında yaşadığımız tatsızlıklardan ötürü düğün konusunu pek açmıyorum. Şevkim kaçtı :s Sevgili nişanlım ve kayınpederim düğünü 2016'dan önce yapmak istiyorlarMIŞ. Ancak bu konu hiç konuşulmadı, konuşulmuyor.. Düğün tarihini aylar önce almak gerekiyor diye biliyorum. Ama bizimkilerden ses yok! Nasıl bir tavır sergilemeliyim bilmiyorum. Konuşupta benim zorumla bir an önce olmasını istemiyorum, ben konuyu açmasam konuşulacağı da yok. Tek isteğim şu belirsizlikten kurtulmak.. Zaten hiçbir sözünde durmayan, sürekli altı boş laflar eden, hava atmaya meyilli bir kayınpederim var. Yüz göz olmak, nişanlımın ailesiyle arama koyduğum sınırı aşmak istemiyorum. Napmalıyım??
Zaten olayı hızlandırma çabasında değilim galiba yanlıs anlaşıldım.. Birşeyleri vaad edip sonradan sessiz kalmak hoş bir davranış değil, boyle yapınca da benim kafamda soru işareti kalıyor. Israr eden, birilerinin başının etini yemeye merakli biri kesinlikle değilim. Sadece ortadaki belirsizlik çözülsün istiyorum, ancak taraflar sessiz kalarak bu durum çözülmez. Konuşmaya nerden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Galiba sessiz kalacağım...Selam canım bende 2 aydır nişanlıyım. Nişanlımla kendi aramızda konuşuyoruz düğünü ne zaman yapsak diye ama ne kendi ailemle ne de nişanlımın ailesiyle bu konuda konuşmuyorum çünkü bu noktada sadece benim kararım yetmeyecek biliyorum aileler karar verecek bir yerde. Bende onlardan bekliyorum bakalım... Bence sende konuşma ve bekle elbet olacak bu düğün... Hem yarın öbürgün amma meraklıydın evlenmeye demesinler sana...
Zaten olayı hızlandırma çabasında değilim galiba yanlıs anlaşıldım.. Birşeyleri vaad edip sonradan sessiz kalmak hoş bir davranış değil, boyle yapınca da benim kafamda soru işareti kalıyor. Israr eden, birilerinin başının etini yemeye merakli biri kesinlikle değilim. Sadece ortadaki belirsizlik çözülsün istiyorum, ancak taraflar sessiz kalarak bu durum çözülmez. Konuşmaya nerden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Galiba sessiz kalacağım...
Nişanlınızla sorunlarınız varsa ilk önce onları çözmeye çalışın çünkü nişanlılık dönemindeki sorunlar evlenince daha da artıyor maalesef. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
3 yıllık evliyim. Benim düğün tarihime eşimin ailesi 2 kere kendi karar verdi aileme sormadan yine kendileri erteledi. Ailem hiçbirşey söylemedi 3. Kez tarihi eşimle beraber belirledik. Nişanlıyken erkekler ne kadar aileme fazla gidip gelmeyiz dese de evlenince herşeyi unutuyorlar. Benim herseyim yarımyamalak yapıldı ama yine de onlar haklı her zamangünaydın siz ewli misiniz yani deneyimlerden faydalanmak istiyorumda