- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi Uraniaaflora
-
Ikinci bir dugun anlayamadm dugun 1 tane normalde mi sunnet dugunu ayip diyorsunz ???Sunnet dugunu bence ayıp bısey. Hıc tartısmaya gırmeye nıyetım yok asırı komık oluyor.
Anneye babaya ıkıncı bır dugun resmen orasıda ayrı bır komedı.
Yok cocuklar sunnet oluyor dıye, calgılı cengılı dugun yapmak komık dıyorumIkinci bir dugun anlayamadm dugun 1 tane normalde mi sunnet ayip diyorsunz ???
Organizasyon dugundu normal yemekli sunnet dugunu. Cenazeden dayi mevlute cevrmek istedm yani muzik cikip icinden yerine mevlut gelecekOrganizasyonunuzu çok karışık anlatmışsınız, anlamakta zorlandım ama ben olsam iptal eder sessizce sünneti yaptırırdım. Başınız sağolsun.
Ilk kez burda duydm bu sacmalik olayini gercektn insanlarin kulturleri n kdr farkliliklar gosteriyormussunnet dugunu gibi bir sacmaligi yapmamak icin bahaneniz olmus ne guzel iptal edin.
Sünnet düğünü ayıp diyor.Ikinci bir dugun anlayamadm dugun 1 tane normalde mi sunnet ayip diyorsunz ???
Mevlut okutacak ailesi var zaten 7 gun boyunca kmse uygun olmaz diyorÇok yakınsa düğün olmaz ama.
Tüm davetiye verdiklerini xxx için mevlit okutacağız hemde sünnet mevliti olur deseniz?
Sunnet 4 sene once oldu zaten bn istemedim aslnda olmaz dendi yapilmasi gerek dendi aile buyukleriSünnet için böyle organizasyonları çok gereksiz buluyorum. İslami yönüm zayıf olduğu için mevlütü de anlamıyorum. Ben olsam komple iptal ederdim herhalde, giderim sünnetini yaptırırdım. Millet fe ne garip yok düğüne gelmem yok mevlüte gelmem
Onu sormak istedim zaten sure gectigi icin duzeltemem smdi anlayan anlamstr herhaldeSünnet düğünü ayıp diyor.
Sünnet ayıp demiyor.
Ben seneye cocuklarıma mevlut okutacagım. Evımde olacak,kurban kesılır bızde, pilavı etı neyse yapacagız yanı.Mevlut okutacak ailesi var zaten 7 gun boyunca kmse uygun olmaz diyorbnde hersy hazirken mevlutevcevirelim diyorum sevabimz olsn olmuslerimzin ruhlarna degsin diye ona da yok diyorlar
Eğer bi oglum olursa pipisi kesilio diye asla bir organizasyon yapmam.Sessizce hastaneye gider sunnetini yaptırırim.Evimizede teyzem ananem annemi cagirir bi kuran okuruz okadar.Merhaba kizlar
Bu sabah cok yakin bir aile.buyugumuzu kaybettik haftaya da sunnet dugunumuz vardi . Ani beklenmedik.bir ölum oldu hastalik.vs yoktu allah rahmet eylesin
Bizde mekani tuttuk hersy hazir sadece dugun gununu bekliyorduk cok da maddi durum ayiramadm ufak yemekli bir organizasyon cok cuzi bir rakam . Benim fikrim organizasyonu mevlute cevirmek oldu cnku kimse gelemeyecegini belirtti annem dahil olmaz dedi . Bnim fikrimi sorarsaniz ben de her gun allah izin verdikce okunacak bir yasini var dualarim var cok sukur elimden geldiginde hrr gun okurum tum olmuslerime isimleriyle. Bu sizce daha onemli degil mi dugunu mevlute cevirmeli miyim oda ilahili semazenli herseyi icinde olacak full normal dugun organisazyonu sadece icinden muzikle dua yer degistirecek. Ölum Allah in emri bu dunya rabbime kavusmak icin bir geçitdinen de her seyin farkndaym
Daha once mevlutlu yapalim dedigimde kimse gelmez mevlutlu olmaz dediler o yuzden dugune cevrmstk smdi yine mevlutu kimse kabul etmiyor illa ertelensin diyorlar kafam cok karistimevlutte napilir blmiyorum hc mevlut organisazyonuna katilma sansim olmadi esim gonulsuz evet dedi benim.bu fikrime napacagimi sasirdim cenaze ve dugun arasi tam bir hafta olmus oluyor . Mevlutlu dugun nasil olur bilmiyorum. Hem de kuran okutmus belalari rabbimin izniyke def etmis oluruz olmuslerimizin ruhlarina degmis olur.
Kmse onay vermiyor su anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?