Düğün yaklaştıkça babamın değişimi

mevikelebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2017
23
15
3
Merhabalar ben de 2017 ağustos geliniyim nasipse.
Beş ay önce ailelerimiz tanıştı isteme söz nişan derken geçtiğimiz hafta bazı işlemler için nikahı erkene aldık.
Nikah kıyılana kadar babam sözlümle, nişanlımla dışarıya çıkmama veyahut geç kalmama vs çok kızmıyordu.
Nikahı öne aldık neyse nikâhımız kıyıldı o gün bugündür çektirmediğini bırakmadı. Normalde 11de evde ol diyen babam saat 9da evde ol veya daha erken zaten biz 8de anca çıkıyoruz o da haftada bir ya da iki.
Saçma sapan sebeplerden dolayı her fırsatta bağırıp çağırıyor bende artık dayanamıyorum.
Benim gibi bunları yaşayan var mı düğün yaklaştıkça artık olsa da evden gitsem dedirtiyor bana ağlamaktan harap oluyorum :((

Sizin evden uçup gitme korkunuz sarmış babanizi..
Üzülmeyin hakverin:KK66:
İnanın hak vermeye çalısıyorum. Nişanlımla da paylaştım bu konuyu o da yanımda olmaya çalışıyor olabildiğince dikkat ediyor ama tahmin edemeyeceğiniz şekilde bağırıp resmen beş yaşındaki çocuk gibi azalıyor beni

Üzülüyor... Çok görme babana bunları sabırlı ol nasıl olsa yakında o evden uçup gideceksin... Keşke diyorum babam olaydı da 9da evde ol diyeydi.. düğünümü bile göremedi rahmetli... Bence bu günleri babanla iyi değerlendir, evlenince cooook özlersin benden demesi...

Allah başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi ama tepkisini bu şekilde vermesi doğru mu gerçekten hadi nişanlıma karşı öyle davransa anlayacağım kıskanıyor derim bana karşı böyle olunca ben de kırılıp uzaklaşıyorum

Merhabalar ben de 2017 ağustos geliniyim nasipse.
Beş ay önce ailelerimiz tanıştı isteme söz nişan derken geçtiğimiz hafta bazı işlemler için nikahı erkene aldık.
Nikah kıyılana kadar babam sözlümle, nişanlımla dışarıya çıkmama veyahut geç kalmama vs çok kızmıyordu.
Nikahı öne aldık neyse nikâhımız kıyıldı o gün bugündür çektirmediğini bırakmadı. Normalde 11de evde ol diyen babam saat 9da evde ol veya daha erken zaten biz 8de anca çıkıyoruz o da haftada bir ya da iki.
Saçma sapan sebeplerden dolayı her fırsatta bağırıp çağırıyor bende artık dayanamıyorum.
Benim gibi bunları yaşayan var mı düğün yaklaştıkça artık olsa da evden gitsem dedirtiyor bana ağlamaktan harap oluyorum :KK43:(
son zamanlarda sizinle daha çok vakit geçirmek istiyordur ama babalık gururuna yedirmediğinden söyleyemiyordur. normalde hiçbir şeyime karışmayan ses çıkarmayan babam düğüne 15 gün kala falan resmen kan kusturdu hepimize. telefonum çalar neden sürekli arıyorlar seni der. balkona çıkarım neden balkondasın der. arkadaşlarımla buluşurum telefonda kalır ne zaman geleceksin falan diye. sonra düğünden bir gün önce gece yarısı 2 gibi odama gelip beni uyandırdı bana sarıldı bir ağladı. şimdi senin odan boş mu kalacak geceleri ben kimin üstünü örteceğim diye.. neye uğradığımı şaşırdım... anlayış gösterin zaten kalmış 2 ay. idare edin..

Bende sizin gibiyim ağustos geliniyim ve nikahım erken oldu.
Ama bu durumu yaşamadım , babanız sizi belki de bişeyler yaşarsınız korkusuyla korumaya çalışıyor olabilir. Çok dışarı çıkmayın bu dönemlerde Zaten o sizin eşiniz babanıza vakit ayırın

Bende sizin gibiyim ağustos geliniyim ve nikahım erken oldu.
Ama bu durumu yaşamadım , babanız sizi belki de bişeyler yaşarsınız korkusuyla korumaya çalışıyor olabilir. Çok dışarı çıkmayın bu dönemlerde Zaten o sizin eşiniz babanıza vakit ayırın
Dışarıya çıkmıyoruz zaten sağolsun nişanlım eşim bu konuda oldukça anlayışlı gezmeye çıksak içim acımayacak ama resmi kurumda işimiz var mesela uzun sürüyor ee nerde kaldın sen niye gittin ne işin var daha bişey yok şöyle böyle bir sürü şey

Takma kafana :)
Kız babaları düğüne yakın böyle olur. Üzüntü kaplar belli etmemeye çalışırlar. Yaptıkları davranışlarda da baskıcı gibi dururlar aslında tam tersidir. Zaten düğüne az kalmış ağlama kendinize babanıda üzmüş olursun. Birkaç ay kalmış Gönlü olsun :)

Düğünden önce hamile kalmandan korkuyor adam besbelli. Gündüz de otele gidersiniz diye tetiktedir. Annenle haber yolla babana, düğüne kadar elini eline değdirmemeye yemin etmiş desin.

Back
X