Düğün yapmadan evlenler...peki neden?

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

newlife

Ziyaretçi
Arkadaşlar içinizde düğün yapmadan yada yapamadan evlenenler var mı ? varsa neden ve içinizde uhde kaldımı?

saygılar canlarıma.s.

canım benim şöyle oldu önce herkesin çağırdığımız bir nikah ardından sadece akrabalarımızı çağırdıgımız 100 kişilik yemekli düğün yapıldı iyikide öyle yapmısız çocugumda evlense öyle yapmak isterim hem arkadaşlardan konu komsudan kırılan kusen olmadı hemde dedikodu olmadı yok yemek şöyleydi böyleydidiye ama en önemlisi ekonımik oldutoplam içki dahil bize 3 milyara mal oldu

bizim de nikahın ardından yemeğe gidildi. kişi başı fiyat vardı ve o yüzden isteyen geldi. 60 kişi falandık ama muhteşem geçti.
biz çok zor evlendik, eşimin ailesi pek yanımızda olmadığı için herşeyimizi kendimiz ve benim ailemle yaptık. maddi imkanlar çok kısıtlıydı. ama içimde hiç uhde kalmadı. herşey çok çok güzeldi. ve herkes de çok eğlendi.

benim eşim o dönem ailesinden kimseyle konuşmuyodu..ne maddi nede manevi hiçbişekilde destek olmadılar..benim ailemde çok karışıktı..düzensiz bi aile yaşantım vardı zaten..eşimle evlenirken çok zor zamanlar geçirdik baya sıkıntılı bi dönemdi..ilk eşi ve çocuğuda burda..çocuğunun haberi yoktu bizim evliliğimizden..e çocuk burdayken ve haberi yokken bide eski eşide 1 km uzaktayken gözüne sokar gibi düğün yapmak istemedim..benim ailemi biraraya toparlamam mümkün değildi ayrıca..oda küs kendi ailesiyle..yapmadık düğün..nikah yaptık belediyede..uhde kaldımı içimde.....?? düğün için hayır ama ne yalan söyliyim gelinlik giymek isterdim.. uygun bi zamanda gelinlik giyip fotoğraf çektirmek istiyorum..azda olsa tatmin olurum..içinde nasıl görünürdüm çok merak ediyorum..kısmet..

bız dugun ıstemedık acıkcası sade bır nikah törenıyle ardından yemege gıttık
keske dugun yapsaydık dıye bır pişmanlık yasamadık nıkah en guzelı dıye dusunuyorum

ben de dugun istemezdim
bi nikah yeter, millet eglenecek ben saatlerce gel,inlik icinde durucam bunu istemiyorum

Valla kızlar ben hep küçüklüğümden beri düğün isterdim ama nedense nikahla evlendim ardında dolmabahçeye bişeyler içmeye gidildi akşamda yemek vardı,,,,aynı düğün gibi oldu ama şimdi düşünüorumda düğün olsa fena olmazdı gerçi banada özellikle sordular ben nikah demiştim neysee oldu bitti=))) Gerçi kocişimle yuvamı kurdum ya o yeter bana:)

arkadaşlar benim düğünüm oldu ve iyiki de olmuş...
hem bütün misafirler eğlendi,hemde eşimle ben...
o kadar güzel bir düğündü ki,inanın yine aynı yerde,
aynı kişilerle tekrarlamak isterim...
bence eğer maddiyat elveriyorsa ,
bir kere olacak birşey için düşünmeden düğün yapın derim...
rüya gibi...ahh ahhhhh
şimdi sadece cd den seyredebiliyoruz...
sevgiler

dugunler bana cok rutine binmis gibi geliyor, ilk dans, anneler babalar, sonra pasta ve takı takma toreni hadi gulegule...hep ayni...bunun disinda da cikamiyosun galiba...herkes takimizi taksak ta gitsek diye beklio

bizde düğünlen evlendik
hiç pişman olmadım düğün yapıtğım için
sadece nikah bana çok az geliyor
düğün olanda nikah yapiyor zaten
ama düğünün keyfi bam başka
o koskoca salonu seni seven insanların doldurması hata salon dolup taşması çok güzel bişey
okadar çok eğlenmiştiki... çok güzeldi gerçekten
tüm sülalem, çok sevdiğim arkadaşlarım hepsi bir arada ayaklarımız kopacaktı nerdeyse oynamaktan
rüya gibiydi gerçekten ama çok kısa sürüyor hemen bitiyormuş gibi geliyor insana
düğünler rutin olabilir bazıları için
ama insanin kendi düğünü kendisi için çok özel hiç rutin olmuyor
bidaha olsa bidaha düğün yapardım aynı şekilde

senin kendini mutlu hissetmen önemli, bunun yeri ve zamanı bu zamanaymış dersin giyersin gelinliği ve fotoğrafını çektirirsin...bence süper bi fikir...yerinde olsaydım dövünüp durcağıma aynını yapardım arkadasım...a.s

gelinlikle de nikah yapılıyo...neden giymedin ki...
ben nikahı tercih ederdim ama bana sorulmadı...eşimin ailesi öyle karar verdi..dans etmeyi oynamayı sevmiyorum...sap gibi bekledim düğün bitsede gitsek diye....çok zor bir geceydi walla...çok yorulmuştum...gelinlik ağırdı, ayakkabılar vurmuştu...sonuçta amaç evlenmek...sade bir nikah bana göre çok daha mantıklı...

ben düğünleri sevmem
bana çok banal gelmiştir hep
o yüzden hiç düşünmedik bile düğünü
organizasyon şirketi tuttuk
nikah salonunu çok şık süslediler,müzikler çiçekler vs.
böyle bir nikahla evlendik
akşam 7 deydi nikah
sonrada akşam yemek yedikten sonra bir yere eğlenmeye gittik
harikaydı herşey
iyikide böyle evlenmişim
haa ama gelinlik giymek çok harika newlife cım
hiç çıkarmak istemedim ben
muhteşemdi
hala gelinliğimi açar açar bakarım

gelinligi tasimasi zaten zor
dugun olunca koca bi aksam o gelinlikle durmasi bana cok zor gelir eminim
cunku ben kiyafetlerimde rahatsizlik hissedersem cok bunaliyorum normalde de...
nikahtan sonra yemek verenler, gelinligi cikarip abiye ile gidiyorsunuz degil mi

ben düğünleri sevmem
bana çok banal gelmiştir hep
o yüzden hiç düşünmedik bile düğünü
organizasyon şirketi tuttuk
nikah salonunu çok şık süslediler,müzikler çiçekler vs.
böyle bir nikahla evlendik
akşam 7 deydi nikah
sonrada akşam yemek yedikten sonra bir yere eğlenmeye gittik
harikaydı herşey
iyikide böyle evlenmişim
haa ama gelinlik giymek çok harika newlife cım
hiç çıkarmak istemedim ben
muhteşemdi
hala gelinliğimi açar açar bakarım

:roflol::roflol::roflol::roflol:

bizde nikah yaptık..
akşamına da sevdiklerimiz yakınlarımız ve birlikte olmak istediğimiz insanlarla yemek yendi..
önceden bir hotelin terasında yer ayırtmıştık...ömrümün en güzel gecesiydi diyebilirimmm...sazlı sözlü fasıllı acayip bir geceydi pastamız falan herşeyimiz olmuştu...iyikide olmuş ozamanlar daha farklı düşünüyordum...allah herkese nasip etsin gelinlik giymeyi..bütün gece boyunca eteklerimi sallaya sallaya oynadığımı hatırlıyorum:)))eşim kolumdan çekiyordu otur artık diye:)))))))

bizde nikah yaptık..
akşamına da sevdiklerimiz yakınlarımız ve birlikte olmak istediğimiz insanlarla yemek yendi..
önceden bir hotelin terasında yer ayırtmıştık...ömrümün en güzel gecesiydi diyebilirimmm...sazlı sözlü fasıllı acayip bir geceydi pastamız falan herşeyimiz olmuştu...iyikide olmuş ozamanlar daha farklı düşünüyordum...allah herkese nasip etsin gelinlik giymeyi..bütün gece boyunca eteklerimi sallaya sallaya oynadığımı hatırlıyorum:)))eşim kolumdan çekiyordu otur artık diye:)))))))

desene daha dakka bir gol bir :roflol::roflol:

nikahtan sonra yemek verenler, gelinligi cikarip abiye ile gidiyorsunuz degil mi

ben gelinlikle gitmiştim ama gelinliğim bana rahatsızlık vermedi hiç
valla elimde olsa gelinliğimi giyer giyer dolaşırım hala :1rolleyes:

yook ben gelinlikle gitiiiiiiiimmm
ayy harikaydıı
bara bi girdik tanıdık tanımadık herkes el sallıyoo,ıslık çalıyo
bende onlara el sallıyorum
öyle güzeldiki
aaaaah ahh ne çabuk geçti 1,5 yıl daha dün gibi senaglama

yook ben gelinlikle gitiiiiiiiimmm
ayy harikaydıı
bara bi girdik tanıdık tanımadık herkes el sallıyoo,ıslık çalıyo
bende onlara el sallıyorum
öyle güzeldiki