Düğün yapmadan evlenler...peki neden?

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ewlendıgımde eşim askerdeydi durumları ıyı degıldi oyuzden nıkahla ewlendık düğün yapmadılar ama ıcımdede uhde kaldı desem yalan olur tek uzuntum oldu aılem boyle hayal etmemıstı ewliliğimi benim ıcın buyuk bır sorunda olmadı sonucta severek asık olarak ewlendim :smiley-cool:

ay ben hic sevmem bar ortamini
duman alti zaten bi de gelinlikle orda saatlerce allahim iskence gibi olur

yokk bar dediysem öle değil kapalı yerleride vardı
ama biz açık havadaydık
eşimde bende sigara içmiyoruz kapalı yerde duramayız zaten
bazı yerlere çimlerin üstüne masalar koymuşlarr
bazılarna kokteyl havasında,müzikler dum çıs dum çıs oooh pek güzeldi

gelinlikle de nikah yapılıyo...neden giymedin ki...
ben nikahı tercih ederdim ama bana sorulmadı...eşimin ailesi öyle karar verdi..dans etmeyi oynamayı sevmiyorum...sap gibi bekledim düğün bitsede gitsek diye....çok zor bir geceydi walla...çok yorulmuştum...gelinlik ağırdı, ayakkabılar vurmuştu...sonuçta amaç evlenmek...sade bir nikah bana göre çok daha mantıklı...

çok aceleye geldi canım..başka planlar vardı herşey birbirine girmişti..

maddi imaknsızlık yüzünden düğünümde olmadı nikahtan sonra yemeğe eğlenmeye bile gidemedik. sadece birşeyler içmeye gittik.
pasta kesemedim bu çok içimde kaldı.:çok üzgünüm:
gelin arabamda çiçek bile yoktu. bi rafya o kadar.
o yüzden ne zaman düğüne gitsem gözlerim dolar. senağlama
nikah sonrası yemeklerde güzel oluyor.
ama güzel bir kır düğünü isterdim. senağlama

çok güzel yemekli bir kır düğünü yaptık havuz başındaydı.harika bir yerdi.herşey çok güzeldi.yemekler çok güzeldi.sanatçılar çok iyiydi.herşey süper geçti herkes doya doya eğlendi.içimde uhde kalmadı.ne çabuk geçti 16 ay yaaaaaaaaaaaaa:(((((

benımde dugun oldu ama oyle oynamalı falan degıldı sadece yemektı nıkahım aynı gun olmadıgı ıcın (dugunden once olmustu nıkah) butun akrabalarımız yemekteydı cok guzel bır gundu kaydirigubbakcemile3

Biz de yemekli düğün yaptık.Çok eğlendim.Oynamayı hiç bilmem ve sevmem de ama o gün ne olduysa çılgınlar gibi oynadık eşimle.Gelinle damat eğlenince ortamın havası değişiyor zaten.Misafirlerimizin hepsi hala bizim düğünde çok eğlendiklerini söylüyorlar.Herkesin kendi tercihi tabi ama yemeğe, eğlenceye, bara herhangi bir gün de gidiliyor.Düğün bence çok özel.Kına gecemi ve düğünümü tekrar yaşamak isterdim.:içelim:

düğün yapılamadı çünkü eşimde bende istemedik
nikahdan sonra arkaşlarla yemeğe gittik çokta eylendik
sevgilimle yine evlensek yine nihah yaparım : ) düğünleri sevmiyorum

bende nikahtan evlendim eğlenceye düşkün olmadığım için pek aramadım...ailemle sevdiklerimle bişeyler içmeye gittik ama kısa sürdü bi o üzdü beni...inan canım gelinlik giysende şaşkınlıktan pek bişey anlamıyorsun çevrede koşuşturma sen ortada şaşıp kalıyorsun...ama resimler gerçekten iyi oluyo bence bunu yapmalısın...herkes gelinlikle resimleri olsun ister sende bunu yapabilirsin....bu arada bizimki nikahtı ama çok sürprizliydi...mesela bi siyasetçi gelmiş o gün tam biz çıkarken havai fişekler falan atıldı.dönemin ilçe başkanı düğün arabasının önünü kesti.herkes bizi birbirimize çok yakıştırmıştı turistler arabadan sarkıp resmimizi falan çekmişlerdi...o derece yani...düşünsene başka ülkelerde ünlüymüşüz ama haberimiz yokmuş...aaaa o ne flaşlarmı patladı....

biz nikah salonunda evlendik ve düğün yapamadık.ikimizin aileside boşanmış,arada küslükleri çok olan kişiler.hem herkesi biraraya toplayamazdık hemde evimizi eşyalarımızı hep kendimiz aldık eşimle masraf çoktu nikahta takılan üç beş takıyı parayıda düğüne harcamaya kıyamadık borçlarımızı kapatırız dedik. ee tabi bide bence en büyük sebep başımızda bize yol gösterecek büyüklerin olmamasıydı.şimdi eş dost düğünlerinde eğer eşimle aramız o dönemde kötü ise çok üzülüyorum eğer bir sorun yoksa hiç aklıma bile gelmiyor düğünümün olmadığı.kısacası ben ne düğün ne altın diye tutturdum kendime göre fedakar davrandım vs. niye benim kıymetimi bilmiyor psikolojisine giriyorum :))

benimde nikah oldu
törenli gayet hoşdu
kınayı da beraber bi salonda yaptık pasta falan kesdik
herşey gayet iyidi ama bana yaptıkları herşeyi mahvetmey yetti

sen bence bi gelinlik ayarla ve foto çekin
içinde ki uhdenin gidecegini sanmıyorsun ama sana çok iyi morel olur

Ben düğünlerden çok korkuyorum ya, o yüzden hep erteliyorum bu işleri.
Hiç sevmiyorum düğün istemiyorum :5:

Back
X