Düğün yerine sade nikah

Bizde sade nikah yapicaz hatta davetli sayisi 10kisiyi gecmiyor bile:D bakalm onlarda gelirse tabi..

Bunlar onemli diil bizim icin..ben gelinlgimi oda damatligini giyecek ve yeni hayatimiza imzalarimizi, adimlarimizi aticaz...gerisi bos

Önemli olan sizin isteğiniz , sizin mutlu olmanız.
Çevre ne der diye düşünme sakın .
Eğer onları mutlu etmeye uğraşırsan ohoo emin ol bu imkansız.
Mutlaka memnun olmadıkları bir şeyler bulurlar.

Konuşmak bedava sonuçta . ;)

Sen mutlu olmaya bak , sadece kendi isteklerinize odaklanın . Her şey gönlünüze göre olsun inşallah .

canım hayırlı olsun. başkalarını düşünme. herkes istediği gibi konuşur bırak konuşsunlardaa. sen nasıl mutlu oluyorsan öyle yap. herkesi memnun etmeye çalışırsan sen mutsuz olursun..

canım sen nasıl istiyorsan öyle yap kim ne düşünür diye takma hiç mutlu olmaya bakın :16:

El alem ne der düşüncesi kadar duvarları yüksek bir hapishane yoktur

işte bu söz süper :34:

Sen sorun etmiyorsan milletin ne dediğinin ne önemi var ki
Ayrıca sırf sevgilin için düğünden vazgeçme eğer içinde heves varsa ve onun açısından fedakarlık yapıyorsan yapma
Bir kez ve ilk kez yaşayacağın bir şey bu

İyi de benim bildiğim genelde kadın 2.evliliğini yapacaksa düğün istemez, nikahtan gideyim sade bir şey olsun der.. Erkek arkadaşının bu düşüncesini anlayamadım, düğün yapmak 3. evliliğini yapan bir kadının bile en doğal hakkıyken sen neden kullanmıyorsun bu hakkını, içinde kalmasın bence yap.. Düğün denen o güzel özel an,o eğlence, kaçıncı evliliği olacakmış buna bakmaz, içinde hevestir kadın olsun erkek olsun nikahtan gideyim, aman millet ne der sıkıntısını hoş değil, toplum olarak bunu yenmemiz lazım.. Varsa hevesin yap canım benim..

esinin 2.evliligi diye senin hayallerindeki dugunu neden yapmak istemiyorsun ki..
elalemin ne dedigi onemli degilde senin ilk evliligin senin ne hissettigin onemli..

İyi de benim bildiğim genelde kadın 2.evliliğini yapacaksa düğün istemez, nikahtan gideyim sade bir şey olsun der.. Erkek arkadaşının bu düşüncesini anlayamadım, düğün yapmak 3. evliliğini yapan bir kadının bile en doğal hakkıyken sen neden kullanmıyorsun bu hakkını, içinde kalmasın bence yap.. Düğün denen o güzel özel an,o eğlence, kaçıncı evliliği olacakmış buna bakmaz, içinde hevestir kadın olsun erkek olsun nikahtan gideyim, aman millet ne der sıkıntısını hoş değil, toplum olarak bunu yenmemiz lazım.. Varsa hevesin yap canım benim..

ben 1 evlilik yaptım ve boşandım. 2 evliliği yapacak olsam yine misler gibi düğün isterdim heralde :9:
ama bu sefer güzel bir yerde şahane olsun isterdim. ilkinde aileler yüzünden düğün salonunda yapmıştık. şimdi öyle istemiyorum. mesela güzel bi yerde eğlence olur, büyükada olur. herşey olurrr.

ben 1 evlilik yaptım ve boşandım. 2 evliliği yapacak olsam yine misler gibi düğün isterdim heralde :9:
ama bu sefer güzel bir yerde şahane olsun isterdim. ilkinde aileler yüzünden düğün salonunda yapmıştık. şimdi öyle istemiyorum. mesela güzel bi yerde eğlence olur, büyükada olur. herşey olurrr.

Aklında kalan herşeyi yap tabii canım benim.

Konu sahibi, düğün yapmak evlenen her çiftin hakkı içinizden geldiği gibi yapın bence.

Ben birşey anlamadım
Millet niye tuhaf baksın ki ? İkinci evliliği birinci evliliği yok bunun isteyen nikah yapıyo isteyen düğün
Bende nikah yaptım, oynamayı sevmem kalabalığa gelemem yapı olarak, çabuk bitsin diye.

Senin ne istediğin önemli.

önemli olan senin ne istediğin...
böyle durumlarda herkesi memnun edemezsin.
herkes konuşur milletin heveslerini kırmaya, eleştirmeye meraklı bir milletiz.
senin içine siniyorsa sen mutluysan gerisi boş..

Benim yorumum biraz daha farklı olacak sade bir nikah ileride senin içinde uhde olacak. Bu yüzden nacizane tavsiyem nikah sonrasında yakın arkadaş ve ailenizle birlikte muzikli bir mekanda eğlence yapın derim, pastanız da o partiye gelsin. Kesin, eğlenin ve bu anları fotoğraflayın... İleride baktıkça mutlu olacaksınız ama gel gör ki kuru bir nikahla evlenme derim....

Babam 4 kez evlendi 3 u dugunlu bende ikinciye evlendigimde dugun yapicam benim ondan neyim eksik :p

davul bile dengi dengine ben yaptım sorun yasıyorum ailenin istemedigi evliliği yapma bence yarın annenle görüşmeyeceksin derse mahfolursun iyi düsün .nisanlının karekterinede baglı bu

Bak sonra icinde kalicak yaa:))
Esinin isterse 10. Evliligi olsun ne farkeder..
Sen tut kocaman bi salon davullar zurnlar toplansin butun tanidiklar. Butun gece dok kurtlarini.
En onemli gunun senin.
Bende inatlastim dugun istemem diye ama annem zorla yaptirdi. Iyikide yaptirmis canim annem:))
Valla o kadar icimde kalmiski keske diyorumm bi sans daha olsa. Soyle gumbur gumbur bi dugun yapsam.
Gobek atmaktan ayaklarim sisse:))
Bence yap canim dugununu..

Eğer sen düğün istiyorsan neden sevgiline göre nikah düşünesin ki?
Küçük yerlerde eğer kadının ikinci sefer evliliğiyse nikah yapılır sadece ama erkeğin ikinci evliliği diye nikah yapanı da duymamıştım..
İleride pişman olursun bence düğün yap derim..

Niye ikinci evliliği diye düğün yapmak istemiyor?
Onun ikinci evliliği olabilir, ama sizin ilk evliliğiniz anladığım kadarıyla.
Siz de istersiniz elbet, düğün dernek vs...
Niye sadece onun tarafından bakıyorsunuz bu meseleye?

canım yaa bir gelin için düğün çok önemli ufakta olsa yap bir şeyler bundan sonra öyle bir fırsat geçmez eline içinde kalmasın. mutluluklar dilerim

gelinliğini giyeceksen, kendi aranızda nikah olmayacak, salonda olacak ve herkes gelecekse ben de öyle evlendim. ama şunu söyleyim bu tamamen senin yaklaşımınla ilgili bir şey. ben sorun etmedim sen eder misin bilemem... ben kendi memleketimde sadece nikah yaptım. yemek bile verilmedi. annemler vermiş gerçi. biz direk eve geldik eşimle. sonra eşimin memleketinde düğün yapıldı çünkü kimse gelemedi çok uzak olduğu için.. ama olmasaymış da olurmuş. düğünleri sevmem ben çünkü. kesinlikle ben nikahta çok rahat ettim. ama dediğim gibi herkesin yaklaşımı farklı. eşimin memleketinde düğün olmasaydı da ben sadece nikah yapacaktım.

benim de eşimin de ilk evliliği... yani bunun ilk ya da ikinciyle alakası yok. hem sen mutlu olduktan sonra kim ne derse desin umursama. bu senin hayatın. kimseyi memnun edemeyiz. bizim memnuniyetimiz önemli.

ama sen düğünleri seviyor ve öyle olmasını istiyorsan bunu da söylemelisin. içinde kalmasın. ben dediğim gibi düğün yapmasaydım da içimde kalmayacaktı. nikah diye anlaştık, düğün sonradan çıktı bizde.

Son düzenleme:
Back
X