Düğün zamanı regl

Ebru1391

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
558
310
53
26 ağustosta regl oldum. 2 eylülde tekrar kanamam geldi kısa süreli. 1 hafta sonra düğünüm var ve henüz hastalanmadım. Adet söktürücü mü geciktirici mi kullanmalıyım ?

26 ağustosta regl oldum. 2 eylülde tekrar kanamam geldi kısa süreli. 1 hafta sonra düğünüm var ve henüz hastalanmadım. Adet söktürücü mü geciktirici mi kullanmalıyım ?
Ben adet geciktirci hap kullanmıştım benimki de denk geliyordu yoksa bıraktıktan sonrada 2 3 gün içinde hasta oldum normal seyirde devam etti

Acelesi olan bişey değil o tarz ilaçlar vcdu çok etkiliyor...kullanmayın bence..hepi topu kaç gün zaten..

Bence kullanın bişiler. Evet beklersiniz o problem değil ama benim 5. Günüme denk gelmişti düğün günüm ve bi yandan gelinlik bi yandan o durum darlıyor insanı baya Fakat tavsiyem kafanıza göre almayın bi doktora danışın.

Bugün reglm olmasi lazm acaba tarlusal kullanip gelmesini mi saglasam sonucta 1 haftaya biter yoksa geciktirici mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…