• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Candida !!

Candida bağırsaktamı oluyor vajinada mı? Ben diyet yaptım dilindeki pamukçuk gitti tükürük testimde düzeldi artık su üzerinde durmuyor bulut gibi, ama vajinada var gözüküyor, bağırsakla bağlantısı varmı bu hastalığın anlamadım, Sizde nasıl oldu dil tükürük?
Ayrıca Funiti bana haftada bir kullan diye verdi doktor ama oda biraz saçma geldi daha sık kullanmadan nasıl etki edecek
Merhaba.nasıl bir diyet yaptınız.benim de dilimde mantar var 5 senedir

Candida bağırsaktamı oluyor vajinada mı? Ben diyet yaptım dilindeki pamukçuk gitti tükürük testimde düzeldi artık su üzerinde durmuyor bulut gibi, ama vajinada var gözüküyor, bağırsakla bağlantısı varmı bu hastalığın anlamadım, Sizde nasıl oldu dil tükürük?
Ayrıca Funiti bana haftada bir kullan diye verdi doktor ama oda biraz saçma geldi daha sık kullanmadan nasıl etki edecek
Ne güzel tükürük testiniz temiz ve pamukçuk gitmiş. Kaç ayda bitti? . Bende 3.aydayim. Şu an nasılsınız?

Ne güzel tükürük testiniz temiz ve pamukçuk gitmiş. Kaç ayda bitti? . Bende 3.aydayim. Şu an nasılsınız?

Merhaba, oncelikle cok sevindim adiniza bu sureci atlatmaniza, bir sorum olucakti borik asitle yikamayi nasil yaptiniz acaba? Detayli anlatabilirmisiniz acaba eczaneden mi aldiniz sizmi yaptiniz? Vajinanin icini mi dişini mi yaptiniz? Ve dediginiz ilaclar antibiotik mi acaba yoksa probyotik falan tarzi birsey mi? Cok cok tesekkur ederim cevaplarsaniz❤️
Merhaba, darısı sizin başınıza borilin adlı borik asitin zaten uzun bir ucu var onu genital bölgenin içine sokarak sıkıyorum tabi bunu klozette oturur şekilde yapıyorum. Dediğim ilaçlar birisi probiyotik diğeri mantar ilacı

Back
X