Düğün

ne kadar ayıp birşey ya ileride daha fazla bu şekilde olaylarla karşılaşmamak için tavrını belli etmeli diye düşünüyorum her konuda sessiz kalıp tepkisiz olursa daha fazla bu şekilde olaylar yaşar

Kaynana çok kıymetli böyle bir şey derse eşimle aram bozulur diye diyemiyor

Bende aynı şeyleri söylüyorum ama oğlan çok anneci çıktı bağımlı gibi resmen fark edemedik. Annesine laf söyletmiyor.
Mutlaka fark edilmiş olması gerek zamanında. Bu arada kimse annesine zaten laf söyletmez ama ablanız da eşimle aram bozulacak korkusuyla ağzını açamıyorsa madem keyfi bilir. Neden konu açtınız?

Kaynana çok kıymetli böyle bir şey derse eşimle aram bozulur diye diyemiyor
bana saygı duyulmayan evlilik yürüse ne oluur, yürümese ne olur. ben içime attığım, sustuğum için aramız bozulmuyosa, ne yapayım öyle evliliği.. kardesin bile bile lades demiş daha çok şeyi yutar arası bozulmasın diye

kaynanayla farklı şehirdeyseniz çok muhattap olmayacak demektir. görüştüklerinde de bundan ders çıkararak devam etsin böyle olaylara müsaade etmesin kendine de laf söyletmesin. gerekirse eşine de söyleyecek arası bozulacaksa da anlaması lazım adamın.

Aynı şehirde çok yakın oturacaklar. 5 dk mesafe .Bir süre farklı yerdeydiler. Damat yorum bile yaptırmıyor onlarla ilgili ama bir şekilde söylecek tepkisini belli edecek yoksa çok ezilir.

kiz ne yapacaksın düğünün bittikten sonra çer çöp olan susleri?
biz arabayi sökerken bir bey "bunlari satiyor musunuz, benim kizim da evde nişan yapacak, boyle susler cicekler alacaktik" demisti, hic kesmeden özene bezene çıkartıp hediye etmistik adama
benim haberim olmadan evlenecek birine verilse de sevinirdim yani işi görülsün insanlarin.

Son düzenleme:
almis basina belayi
siteden bahsedin de kendine üyelik acsin, cok konu acacak gibi duruyor.

*en önemlisi; eş kişisi ne yapmis?
Kardeşim söylenmiş baya ne istiyorsun ailemle düşman mı olayım diyormuş ne alaka biz böyle bir şey mi dedikki bilmiyorum hayırlısı bakalım

Kardeşim söylenmiş baya ne istiyorsun ailemle düşman mı olayım diyormuş ne alaka biz böyle bir şey mi dedikki bilmiyorum hayırlısı bakalım
valla bu adamin nisanlilik surecinde kendini gostermedigine, evlenip bir anda anneci olduguna inanmiyorum. anacigina 5 dk mesafede ev secmesi bile belli etmiş kendini. sirf evlenmek icin gormek istemedi heralde kardesiniz

El emeğinize birşey diyemem ama düğün bittikten sonra neden bu kadar tepki gosterdiniz ki habersiz mi verdiler

Bu da güzel bir bakış açısı tabii ki hayır yapmak da güzel de, o an öyle gelişti işte. Farklı bileşenler de vardı arada

Bu da güzel bir bakış açısı tabii ki hayır yapmak da güzel de, o an öyle gelişti işte. Farklı bileşenler de vardı arada
bilmem ben cok mutlu olmustum çöpe gitmedigine. bir de esimin sevdigi bir isvereni hediye olsun diye geldi kendi özene bezene süsledi ciceklerle doldurdu heryeri. o bize iyilik yapmış oldu biz baskasina... zaten hersey ates pahasi. bir de parasını da gectim o aktivite bittikten sonra o şey artik çer çöp oluyor. O bey gelip rica etmeseydi biz cope atacaktik mecburen. neyi saklayıp nerede kullanabilirsin ki?
hani isteme tepsisini gerse neyse o evde de kullanilir ama araba süsü, nişan süsübilemedim
ama arada farkli bileşenler de varsa birikmis olabilir bunu saygısızlık olarak anlamis olabilirsin tabii

Ne güzel olmuş hayrınız kabul olsun inşallah çok güzel bir şey yapmışsınız. Dediğim gibi işte bu konudaki kızın kayınvalidesi gibi saygısızlık girdi araya. Yoksa ben zaten iki memleketten de bambaşka yerde yaşıyorum bir dünya eşyam vardı alıp götürmeyecektim ama hatıra planım vardı ufak bir çerçevede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…