düğün

mira1723

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
103
69
arkadaşlar daha öncede eşim hakkında yazmıştım bir şey danışacağım size bu gece eşimin dayısının düğünü var öncelikle eşim annesinden çok korkar annesi tabi bu durumu kullanıyor evlendiğimden beri yapmadığı kalmadı bana.Eşim bir yere düğüne falan gidelim benimle asla oturmaz yan yana yürümez ya kız kardeşlerinle yada annesiyle yürür bir kaç kez bu konu için kavga ettik en son kavgamızda bir daha bana seni bir yere götürmeyeceğim dedi bende kabul ettim şimdide pişman oldu bu akşam sen gelmezsen gitmem diyor bende gideceğim sizce eşim aynı şeyleri yaparsa nasıl tepki vermem lazım lütfen yardımcı olun...

Evimde huzursuzluk oluyor ve meydanı boş bıraktığım an kv eşimi dolduruyor

Evimde huzursuzluk oluyor ve meydanı boş bıraktığım an kv eşimi dolduruyor
Eğer sizinle oturmadığı yanyana yürümediğinden şikayetçiyseniz o konuda değişmeyecektir diyorum. Ailesinin yanında sizle samimi görünmekten utanıyor olabilir.

Gitseniz de gitmeseniz de Kayinvalide yuzunden huzursuz olacaksaniz gitmeyin kocaniz da adam olsun dolmasin efendim

Tatli dille kadinligini kullanarak zaaflarini kullanarak konus gururum kiriliyo uzuluyorum ben senin esinim bi omru benle geciriyosan benden utaniyo gibi davranma yanimda durmayacaksan benim orda ne yerim var de eger yine aynisi yaparsa eve donunce seni kaybedecegini yanlis yaptigini agir bi dille anlat cunku hep sessiz kaldikca bu boyle devam eder senin iyi niyetini kullanirlar

'Götürmeyecegim' dedi
'pisman' oldu
'götürecekmis'
Vee siz 'gidiyorsunuz'...:KK57:
Burada asıl konu bu bence bosverin kv kızkardesi geri kalanını...
Ben olsam onun bensiz gidip gitmeyeceginden ziyade bana söyledigi götürmeyecegim lafina takılirm hatta uzunca bi süre dgl bi yere gitmek cöpümü bile atmaya gitmen onunla..

ben götürmeyeceğim lafına takılmadım belkide gitmek istemiyorum o yüzden bir kaç kere konuştum ama anlamadı ama bu seferde aynısını yapsın asla ama asla gitmeyeceğim offf ben napıcam böyle bilmiyorum her şeyde her yere giderken sıkıntı yaşamaktan o kadar bunaldım ki birde çok severek evlendim

Tatli dille kadinligini kullanarak zaaflarini kullanarak konus gururum kiriliyo uzuluyorum ben senin esinim bi omru benle geciriyosan benden utaniyo gibi davranma yanimda durmayacaksan benim orda ne yerim var de eger yine aynisi yaparsa eve donunce seni kaybedecegini yanlis yaptigini agir bi dille anlat cunku hep sessiz kaldikca bu boyle devam eder senin iyi niyetini kullanirlar
aynen hep benden utandığını düşündüm bir ara onun yüzünden kendime olan güvenimi kaybettim ve ben önceden çok özgüvenli bir insandım

Eğer sizinle oturmadığı yanyana yürümediğinden şikayetçiyseniz o konuda değişmeyecektir diyorum. Ailesinin yanında sizle samimi görünmekten utanıyor olabilir.
utandığını zannetmiyorum annesi çok kıskanıyor onu bizi iyi görsün mutlaka başka bir sebebi kusur bulup ortaya koyuyor günümü maf ediyor hep öyle yaptı eşimde korkusuna bana yaklaşamıyor ağırlık koymuyor ondan ne gelirse başıma geldi zaten

Sen onu bırak önden önden yürü hatta bi arabanın koluna gir basılmış görsün güzelce giyin süslen

senin yerinde olsam önce hani beni bir yere götürmüyordun diyerek başlar agzından girer burnundan çıkarım
sonra evet seninle gelecegim sırf akrabalarına rezil olma diye derdim
sonrada ama yanımda duracaksan diye ekler tribin gözüne vururdum:KK45::KK45:

Çok sinir bozucu bir durum..
Altında kusura bakma ama senin de dediğin gibi senden utanma gibi bir asalaklık yapma ihtimali var mı ?

arkadaşlar daha öncede eşim hakkında yazmıştım bir şey danışacağım size bu gece eşimin dayısının düğünü var öncelikle eşim annesinden çok korkar annesi tabi bu durumu kullanıyor evlendiğimden beri yapmadığı kalmadı bana.Eşim bir yere düğüne falan gidelim benimle asla oturmaz yan yana yürümez ya kız kardeşlerinle yada annesiyle yürür bir kaç kez bu konu için kavga ettik en son kavgamızda bir daha bana seni bir yere götürmeyeceğim dedi bende kabul ettim şimdide pişman oldu bu akşam sen gelmezsen gitmem diyor bende gideceğim sizce eşim aynı şeyleri yaparsa nasıl tepki vermem lazım lütfen yardımcı olun...
Ben gitmezdim çünkü değişeceğine inanmıyorum annesinden korkuyo diyosunuz çünkü annesine bağlı biri yani

Nasıl es bu ya kusura bakmayin!hicmi karisinda aklı kalmıyor yalnız birakiyor sizi. Önde arkada,annesiyle yuruyor ilginç. Bizim Türk erkekleri böyle değildi yav.kiskancliktan eşlerine napicaklarini şaşırırlardi. Bu anaları yüzünden hep pisirik olmuş bu yeni nesil.kocamla gurur duydum valla böyle biri olmadığı için. Erkek dediğin kendi iradesi ile hareket etmeli annesinin sözüyle degil

X