Düğünde krem elbise giyilirmi?

Wave_83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
5
4
Selam ben yakın bir akrabamın kır düğünü için uygun krem rengi elbise satın aldım ama bir yakınım krem rengi geline saygisizlik olabilecegini soyledi ve tereddutte kaldim fikirlerinizi almak istiyorum bu konuyla ilgili

Selam ben yakın bir akrabamın kır düğünü için uygun krem rengi elbise satın aldım ama bir yakınım krem rengi geline saygisizlik olabilecegini soyledi ve tereddutte kaldim fikirlerinizi almak istiyorum bu konuyla ilgili
Biraz geç olacak galiba ama.Ben elimden geldikçe düğünlerde beyaz,krem tonları kullanmıyorum.Çünkü gerçekten rahatsız olan gelinler var.Onların en güzel gününde istedikleri onların isteklerini biraz daha ön plana koyalım bence

krem rengi bence gelin gibi parlamana neden olur kendi adıma ben dugunumde bırının elbıse olarak krem rengı gıymesını ıstemezdım

X