• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde misafirlere altın ikram ettiler

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Rixos Grand Otel'de düzenlenen Akın Kürşad ve Gonca çiftinin düğünü ezber bozdu. Gelenek olarak düğünlerde misafirlerin yeni evlenen çiftlere altın takması gerekirken, bu kez misafirlere altın ikram edildi. Hem de yemelik türden…
misafirlere_altin_ikram_ettiler.webp

Arabistan'da önemli etkinliklerde konukların yiyeceklerine altın karıştırmanın onlara verilen önemin göstergesi olduğunu belirten düğün sahibi Talat Sam, bir Arap şeyhinin kendilerine teşekkür amacıyla düğünde konuklara ikram edilmek üzere maddi değeri yaklaşık 20 bin lira olan 250 gram altın parçacıkları gönderdiğini kaydetti.

Talat Sam, Arap şeyhi ile dostluğa ilişkilerinde bu jestin kendisini hayli duygulandırdığını ifade ederek, "Konuklarımız pasta üzerinde altın görünce biraz şaşırdılar, ancak tadını beğendiklerini söylediler" dedi.

_L5Z1074-1.webp
_L5Z1065.webp

Hürriyet

Hayat ne acımasız..
Bir tarafta 1 lokma ekmeğe muhtaçlar..
Bir tarafta böylesine görgüsüzler..
Ve ben bundan nefret ediyorum , bu görgüsüzler hiç düşünmezler mi acaba ALLAH bize bu kadar para pul vermiş niye diye. Sadece fakirlik sınav değildir a gafiller zenginlik le de sınanır insanoğlu

Zengindir yapar, yıllarca emek sarf edilerek elde edilen zenginliğe (içinde haram, kul hakkı vs yoksa) diyecek lafım yok fakat böyle bir düğünü yapanlar acaba fakir fukaraya yardım ediyor mu? Düğünlerinden, davetlerinden artanları sokak hayvanları için değerlendiriyorlar mı? İstihdam sağladıkları insanların ihtiyaç sahibi olanlarının çocuklarına burs veriyorlar mı?
Bunlar gibi bir sürü soru gelir aklıma, onun dışında Allah mesut etsin, mutlu olsunlar lakin umarım inşaallah ülkelerindeki ihtiyaç sahibi insanlara da duyarlı olsunlar.

Altının yendiğinide ilk kez duydum o düğünde ben olcaktım o altını bana verceklerdi ohooo:KK45:

Bence reklam amaçlı bir gösteri olmuş. Yenebilir altından haberi olmayan çoğu kişi bu sayede haberdar oldu.
Özenip almak isteyen çok kişi olacaktır. Bu kadar gazeteci ve kameranın orada olması tesadüf olamaz.

Haberi tv de izledim.
Açıkçası düğün çok lüks görünmüyordu.Zaten düğün sahibi,altınları Arap şeyhinin hediye ettiğini söyledi.
Hediye olarak geldiyse,ikram etmekten başka yapacak bir şey yok.
Bu yenebilir altınları bozdurmak sözkonusu değil.İkram etmeseler bozulup çöpe gidecekti.

Ayrıca orada 20 milyarlık altın olduğunu sanmıyorum.İnternette yenebilir altın yaprakların fiyatları var.
Zenginler için sırf para tuzağı olduğunu düşünüyorum.İyi reklam oldu,kabul edelim.

O nasıl düğün yahu. Normal bir düğünde yapılsa bizimkiler hemen altınları alıp cüzdana atardı :rolleyes::rolleyes:
Yemezdi kimse :KK53:

duygulanmışlar:KK53::KK53:

altın s... mak deyimi gerçek olmuştur artık:KK53::KK53:

Back
X