Düğünde Saçsız gelin :(

seyrekyagmur

Başlangıç: 74 Hedef: 67
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
3.522
6.512
683
Kızlar bu konuyu buraya bilerek açtım çünkü bu gerçekten benim için bir dert oldu.

Bayadır dökülüyordu düğün stresindendir dedim heryere saçım düşer tokalarım obak obak. ve en son dün akşam duş sonrası saçımı havluya sarmıştım zaten banyo da bayağı döküldü bir de havluyu bir açtım ki saçlarım dolu dolu kendini bırakmış sırtım full saç saçımı geriye atmak için tutuyorum elime geliyo bikaç tel daha ve sonunda taradım gene aktı bayağı.

Kızlar gözlerim dolu dolu oldu artık o an.:50: dedim hasta mıyım acaba ? Düğün stresi ve oruç mu acaba etkiledi bu derece bir de benim dudaklarım da sık uçuklar birşey mi eksik bilemedim. Kızlar aynı şeyi yaşayan var mı ve de saç ım için ne yapabilirm. Uzun ince - normal tel arası bişey.

strestendir
sarımsak şampuanı kullan, ikinci yıkamada farkedeceksin dökülmenin durdugunu :)

bence hemen doktora gitmelisin ben 2 ayrı doktora gittim
demir depolarım zayıfmış gercekten , onun haricinde ilac
artı onerdıklerı sampuan ve sprey kullandım dıplerıne sıkmak ıcın 3 ayda sonucu aldım cok sukur

doktora git tabiki

bi tavsiyem daha var kendimde uyguladım çok kişiyede tavsiye ettim herkes memnun kaldı

duş aldıktan sonra en son bitasın içine yarım fincan kadar sirke koyuyorum sonra tası yarısına kadar dolduruyorum saçımı en son bu suyla duruluyorum ve saç dökülmem durdu ve diplerden birsürü saç çıktı çabukda uzatıyo saçlarımı ve saçlarım daha parlak bakımlı duruyor

kuaförüm bile şaşırdı naptın saçlarına diplerden birsürü saç geliyor diye uygula derim

en kısa zamanda doktora gitmen lazım canım...Stres de çokkk fazla saç döker..kendimden biliyorum..demir eksikliği, kansızlık gibi etkenler de olabilir tabi..ama bence şuan kimsenin tavsiyesine göre değil, doktor tavsiyesine göre kullan şampuanını...en kısa zamanda sonuç alırsın,hiç sıkma canını

canım öncelikle geçmiş olsun bence bir doktora görün derim mutlaka vitamin eksikliği
vardır bir de bepanten,bemiks,evingen ampul ve bademyağı bunları karıştırıp saç diplerine
sür sonrada bana dua et :) kesinlikle faydasını göreceksin

hic ihmal etme doktora git
hormon testi yaparlar
kansizsin yüksek ihtimal
streste faktordur
ben dogum yaptim iki sene olacak nerdeyse
hergün avuc avuc dökülüyor
kan ilaci aliyorum ama doktorzm saclarini hergün yika dedi
bende düsündüm hergün yikanirsa kurur daha kötü olur diye
ama hergün yikadim
evet daha az dökülüyor
istersen birkac gün dene faydasini görürsün
maske falan yap
badem yagi falan
yumurta sarisi
iyi gelir

Dıştan kullanılan spreyler kremler vs. değil de beslenme, vitamin takviyesi çok daha önemli. Oruç tutmak bünyeni zayıflatmış olabilir. Eğer uçuklar çıkıyorsa bu vitamin ve demir eksikliği demektir. Bence doktora git. Test yaptır ve ne eksikse bunu takviye edecek ilaçlarla çok kolay bir şekilde dökülme durur. Kafana takma.

doktora git tabiki

bi tavsiyem daha var kendimde uyguladım çok kişiyede tavsiye ettim herkes memnun kaldı

duş aldıktan sonra en son bitasın içine yarım fincan kadar sirke koyuyorum sonra tası yarısına kadar dolduruyorum saçımı en son bu suyla duruluyorum ve saç dökülmem durdu ve diplerden birsürü saç çıktı çabukda uzatıyo saçlarımı ve saçlarım daha parlak bakımlı duruyor

kuaförüm bile şaşırdı naptın saçlarına diplerden birsürü saç geliyor diye uygula derim

Sovr sirke kokmuyor mu saçlarında canım ? :26:

Sovr sirke kokmuyor mu saçlarında canım ? :26:

yazıcaktım unutmuşum yazmayı , saç ıslakken kokuyor ama kuruyunca hiç koku kalmıyor

bikaç denemden sonra faydasını fark ediceksiniz zaten , mesela yapmaya başladıktan kısa süre sonra kuaföre föne gitmiştim ,

fönden sonra birsürü dik kısa saçlar vardı kafamda, kuaförde şaşırdı ne sürüyosun dipten saçlar geliyo dedi

haftada 2 kereden fazla uygulamayın yanlız, saç derisini kurutabilir

hemen cildiyeye git
benimde düğünden sonra çok dokulmuştu
artık şehir değiştirdim de suyundan mı başka bi dert mi bilmem ama doktora gittim
bi reçete yazdı çinko hapı verdi birde acaip bi karışım eczanede yaptırdım
bi poşet dolusu ilaçı birbirine kattı aczacı onu da badem yağının içine
çok kotu kokuyo bi kaç kere kullandım tamamını bitirmedim ama o kadarı bile işe yaradı yeni saçlarım uzuyolar

Kızlar bu konuyu buraya bilerek açtım çünkü bu gerçekten benim için bir dert oldu.

Bayadır dökülüyordu düğün stresindendir dedim heryere saçım düşer tokalarım obak obak. ve en son dün akşam duş sonrası saçımı havluya sarmıştım zaten banyo da bayağı döküldü bir de havluyu bir açtım ki saçlarım dolu dolu kendini bırakmış sırtım full saç saçımı geriye atmak için tutuyorum elime geliyo bikaç tel daha ve sonunda taradım gene aktı bayağı.

Kızlar gözlerim dolu dolu oldu artık o an.:50: dedim hasta mıyım acaba ? Düğün stresi ve oruç mu acaba etkiledi bu derece bir de benim dudaklarım da sık uçuklar birşey mi eksik bilemedim. Kızlar aynı şeyi yaşayan var mı ve de saç ım için ne yapabilirm. Uzun ince - normal tel arası bişey.

endokrine gidip hormonlarınıza baktırın.androjenik dökülme olabilir ve gerçekten kel kalabilirsiniz

yazıcaktım unutmuşum yazmayı , saç ıslakken kokuyor ama kuruyunca hiç koku kalmıyor

bikaç denemden sonra faydasını fark ediceksiniz zaten , mesela yapmaya başladıktan kısa süre sonra kuaföre föne gitmiştim ,

fönden sonra birsürü dik kısa saçlar vardı kafamda, kuaförde şaşırdı ne sürüyosun dipten saçlar geliyo dedi

haftada 2 kereden fazla uygulamayın yanlız, saç derisini kurutabilir

ovv o zaman yağlı saç derime de iyi gelir bu bi taşla iki kuş vurmuş olucam hihuuuu :27:

Arkadasım kansızlık sac dökulmesı yapar dahılıye uzmanına gıt bı kan sayımı yaptır

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim şuan kara kara düşünüyorum hangi doktora gitsem diye dahiliye mi dermatoloji mi karar veremedim hematolojiye gitsem sanırım iyi olacak.

endokrine gidip hormonlarınıza baktırın.androjenik dökülme olabilir ve gerçekten kel kalabilirsiniz

Sebatiye bu bölüm kan alarak mı bakıyor baktım nete göztepe araştırma da var ama tel.i bi türlü açmadılar :50:

Kansızlıktan olma ihtimali var. Dermatologa da gitseniz zaten kan tahlili falan isteyecektir.

Kansizlik+ Testosteron hormonu fazlalligi sac dokulmesi yapabiliyor. En iyisi bir uzmana gorunmen.

Gecici olarak dugun icin peruk takabilirsin.

Mutluluklar dilerim. :34:

Canım düğünü dert etme düğünde kuaförler bi'postiş takıyolar hoop aslan yelesi gibi saçların oluyo:1:
Benim de mevsim geçişlerinde çok dökülür ki zaten saçım gür değildir oyüzden panikle doktora giderim herseferinde "yenisi çıkacak, mevsim geçişinde normal"der ama benim onun yanında sırtımda falan kist çıktığı için çinko vermişti hemen toparlıyo saçım.

Büyük ihtimal ya stresten ya da bi'değerin düşüktür tahlil yaptırırsan içten alınan destek daha çok işe yarıyo kremden, şampuandan çok
:31:

Back
X