- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi seyrekyagmur
Kızlar bu konuyu buraya bilerek açtım çünkü bu gerçekten benim için bir dert oldu.
Bayadır dökülüyordu düğün stresindendir dedim heryere saçım düşer tokalarım obak obak. ve en son dün akşam duş sonrası saçımı havluya sarmıştım zaten banyo da bayağı döküldü bir de havluyu bir açtım ki saçlarım dolu dolu kendini bırakmış sırtım full saç saçımı geriye atmak için tutuyorum elime geliyo bikaç tel daha ve sonunda taradım gene aktı bayağı.
Kızlar gözlerim dolu dolu oldu artık o an.
dedim hasta mıyım acaba ? Düğün stresi ve oruç mu acaba etkiledi bu derece bir de benim dudaklarım da sık uçuklar birşey mi eksik bilemedim. Kızlar aynı şeyi yaşayan var mı ve de saç ım için ne yapabilirm. Uzun ince - normal tel arası bişey.
Bayadır dökülüyordu düğün stresindendir dedim heryere saçım düşer tokalarım obak obak. ve en son dün akşam duş sonrası saçımı havluya sarmıştım zaten banyo da bayağı döküldü bir de havluyu bir açtım ki saçlarım dolu dolu kendini bırakmış sırtım full saç saçımı geriye atmak için tutuyorum elime geliyo bikaç tel daha ve sonunda taradım gene aktı bayağı.
Kızlar gözlerim dolu dolu oldu artık o an.