En korktuğum şeylerden biri, düğünler ve konvoylar silahlı kutlamalar. Ne cezası ne çözümü var şikayet ettiğinde ciddiye almıyorlar. Bazen evin yan sokağından geçiyorlar gürültüyle kedimi de alıp evin diğer tarafına geçiyorum ne halt yiyecekleri belli olmuyor çünkü. Eşim Karadenizli sadece erkekler değil kadınlar da yapıyor orada kendi düğünümde konvoy yaptırmadım, kapıdan gireninde silahını aldırdım kaynıma tembih ettim buraya tek bir silah girmeyecek diye aklımın almadığı kutlama şeklidir. Çok geçmiş olsun , Allah korusun.Herkese merhaba. Dün memleketime düğüne gelmistim yabancı düğün de değil teyzemin oğlunun. Herşey tam zamanına uygun güzel giderken eğlenirken. Salağın birisi silah atıyor kuru sıkı tabanca da değilmiş bildiğiniz gerçek silah 13 tane mermi var 10 nu havaya 3 tanesini de yere sıkıyor. Bu merminin iki si iki tane adama denk geliyor ve dün biri olduğu yerde malesef ki öldü. Diğeri de yaralandı . Bu silah atmak dan ne anlıyorlar cezası yokmu . Psikolojim bozuldu geceden berli 1 dk bile uyuyamadim saat kaç olmuş şuan . Yatamiyorum gözümün önünden gitmiyor o görüntü.İki küçük evlatlarım vardı iyiki onlar yanimdaymis aklıma bin bir türlü şeyler geliyor . . Rabbim esirgemis . Rabbim o adama da rahmet eylesin ailesine sabır versin . Silah atınca sanırım erkek olduklarını ispatlamaya çalışıyor bu mikroplar
İnşallah çıkamaz pislik mikropVideosunu izledim. Bu kadar.... Şekilde davranamaz insan ya. Ne 3 kurşunu? Baya şarjör boşaltıyor yere. Hem de bakmadan. Sıktığı tarafta insan var mı hiç umursamadan. Çıkamasın yattıpı yerden. Durduk yere can söndürdü
Yok yozgatta oldu düğün. Onu da şimdi gördüm millet iyice kudurmuşŞu polisin düğünü mü?
Öyle ağır ceza almaliki bir daha millet silah almaya korkmalıDünyanın en ilkel, en vahşice hareketlerinden biri ama hak ettiği cezayı alacağını sanmam
Trabzon’da olan da korkunçtu. Vefat eden adamcağızın 7 çocuğu varmış. Bir sürü insanın hayatını 3-5 saniyede kararttılar.Yok yozgatta oldu düğün. Onu da şimdi gördüm millet iyice kudurmuş
Yere sıkma da yeni adet mi..polis bile yere sıkmış bir ölü 2 yaralı, ülkenin polisi bile silah nasıl tutulur nasıl sıkılır bilmiyor yazık pisinpisin egiden hayatlar..Ne bok varsa düğünü mahfetmekten başka bir şey değilYok yozgatta oldu düğün. Onu da şimdi gördüm millet iyice kudurmuş
Ne iğrenç insan bunlar ya dağ ayıları olmuş hepsi yazık günah silah atınca kendilerini adam sanıyorlar adamlıktan yoksun insanlar. Allah rahmet etsin bunu yapan kimse yakalansın cezasını çeksin inşallah olan gidene olduHerkese merhaba. Dün memleketime düğüne gelmistim yabancı düğün de değil teyzemin oğlunun. Herşey tam zamanına uygun güzel giderken eğlenirken. Salağın birisi silah atıyor kuru sıkı tabanca da değilmiş bildiğiniz gerçek silah 13 tane mermi var 10 nu havaya 3 tanesini de yere sıkıyor. Bu merminin iki si iki tane adama denk geliyor ve dün biri olduğu yerde malesef ki öldü. Diğeri de yaralandı . Bu silah atmak dan ne anlıyorlar cezası yokmu . Psikolojim bozuldu geceden berli 1 dk bile uyuyamadim saat kaç olmuş şuan . Yatamiyorum gözümün önünden gitmiyor o görüntü.İki küçük evlatlarım vardı iyiki onlar yanimdaymis aklıma bin bir türlü şeyler geliyor . . Rabbim esirgemis . Rabbim o adama da rahmet eylesin ailesine sabır versin . Silah atınca sanırım erkek olduklarını ispatlamaya çalışıyor bu mikroplar
Sağolun. O görüntü o piskoloji çok kötüBen Almanyadayim. Benim dügünümde de salagin biri silah getirmis. Cikartmasini dahi yasakladi esim. Sonra aksam herkes icerde eglenirken disarda sıkmış. Birsey olmadi ama etrafta bir cocuk cok korktu. O silah sıkma olayi tamamen kendi egolarini tatmin amacli yapilan.bir sey. Sadece bir silahi kullanmak icin. Dügün sahibi hayir demis. Daha ne..Gecmis olsun size de
Geceden berli değilHerkese merhaba. Dün memleketime düğüne gelmistim yabancı düğün de değil teyzemin oğlunun. Herşey tam zamanına uygun güzel giderken eğlenirken. Salağın birisi silah atıyor kuru sıkı tabanca da değilmiş bildiğiniz gerçek silah 13 tane mermi var 10 nu havaya 3 tanesini de yere sıkıyor. Bu merminin iki si iki tane adama denk geliyor ve dün biri olduğu yerde malesef ki öldü. Diğeri de yaralandı . Bu silah atmak dan ne anlıyorlar cezası yokmu . Psikolojim bozuldu geceden berli 1 dk bile uyuyamadim saat kaç olmuş şuan . Yatamiyorum gözümün önünden gitmiyor o görüntü.İki küçük evlatlarım vardı iyiki onlar yanimdaymis aklıma bin bir türlü şeyler geliyor . . Rabbim esirgemis . Rabbim o adama da rahmet eylesin ailesine sabır versin . Silah atınca sanırım erkek olduklarını ispatlamaya çalışıyor bu mikroplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?