Düğünde silah atma ve bir canin gitmesi

Mikiifare

🌹herkes kalbinin ekmeğini yer 🌹
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
218
118
23
23
Herkese merhaba. Dün memleketime düğüne gelmistim yabancı düğün de değil teyzemin oğlunun. Herşey tam zamanına uygun güzel giderken eğlenirken. Salağın birisi silah atıyor kuru sıkı tabanca da değilmiş bildiğiniz gerçek silah 13 tane mermi var 10 nu havaya 3 tanesini de yere sıkıyor. Bu merminin iki si iki tane adama denk geliyor ve dün biri olduğu yerde malesef ki öldü. Diğeri de yaralandı . Bu silah atmak dan ne anlıyorlar cezası yokmu . Psikolojim bozuldu geceden berli 1 dk bile uyuyamadim saat kaç olmuş şuan . Yatamiyorum gözümün önünden gitmiyor o görüntü. İki küçük evlatlarım vardı iyiki onlar yanimdaymis aklıma bin bir türlü şeyler geliyor . . Rabbim esirgemis . Rabbim o adama da rahmet eylesin ailesine sabır versin . Silah atınca sanırım erkek olduklarını ispatlamaya çalışıyor bu mikroplar

En korktuğum şeylerden biri, düğünler ve konvoylar silahlı kutlamalar. Ne cezası ne çözümü var şikayet ettiğinde ciddiye almıyorlar. Bazen evin yan sokağından geçiyorlar gürültüyle kedimi de alıp evin diğer tarafına geçiyorum ne halt yiyecekleri belli olmuyor çünkü. Eşim Karadenizli sadece erkekler değil kadınlar da yapıyor orada kendi düğünümde konvoy yaptırmadım, kapıdan gireninde silahını aldırdım kaynıma tembih ettim buraya tek bir silah girmeyecek diye aklımın almadığı kutlama şeklidir. Çok geçmiş olsun , Allah korusun.

Yaptirimi agir olmadikca boyle seyler devam edecek malesef
Dun dubaide bi roportaj izledim kizlara soruyorlar gece gezmeye korkmuyor musunuz korktugunuz sokaklar var mi diye
Kizlar hayir asla diyor
Sebebi ne diyorlar
Cezalar yaptirimlar o kadar agir ki kimse kimseye laf bile atamiyor diyorlar
Bizdeki adalet sistemi bakkal defteri sistemine benzedigi icin bu kadar ardini dusunmeden hareket ediyorlar zaten

İnşallah çıkamaz pislik mikrop

Diyecek söz bulamıyorum....Allah rahmet eylesin çok acı.... yapan en ağır cezayı alsın diyeceğim ama işte ....ağır yaptırımlar yok ki

şikayet edilirse aslında cezası var. şu polisin olduğu olay da bizim memlekette oldu. kücük bi kızı da yaraladılar.

böyle bir eğlence tarzı yok ya.. neyin showu bu asla bana mantıklı gelmiyor. gercektwn artık kız alma falan görünce balkondan pencereden uzaklaşıyorum manyağın biri bunu yapacak diye..

bir de değil yüzlerce olay oldu bu sekilde ama millet asla vazgecmiyor bundan. saçmalık başka hiçbir sey değil.

Yok yozgatta oldu düğün. Onu da şimdi gördüm millet iyice kudurmuş
Yere sıkma da yeni adet mi..polis bile yere sıkmış bir ölü 2 yaralı, ülkenin polisi bile silah nasıl tutulur nasıl sıkılır bilmiyor yazık pisinpisin egiden hayatlar..Ne bok varsa düğünü mahfetmekten başka bir şey değil

Ne iğrenç insan bunlar ya dağ ayıları olmuş hepsi yazık günah silah atınca kendilerini adam sanıyorlar adamlıktan yoksun insanlar. Allah rahmet etsin bunu yapan kimse yakalansın cezasını çeksin inşallah olan gidene oldu

Ben Almanyadayim. Benim dügünümde de salagin biri silah getirmis. Cikartmasini dahi yasakladi esim. Sonra aksam herkes icerde eglenirken disarda sıkmış. Birsey olmadi ama etrafta bir cocuk cok korktu. O silah sıkma olayi tamamen kendi egolarini tatmin amacli yapilan.bir sey. Sadece bir silahi kullanmak icin. Dügün sahibi hayir demis. Daha ne..Gecmis olsun size de

Sağolun. O görüntü o piskoloji çok kötü

Geceden berli değil

Geceden beri***

Allah akıl fikir versin diyeceğim ama akıl fikir verse, düğün, asker uğurlama, maç gibi durumlarda hep aynı şeyler yaşanmaz, insanlar ölmezdi.

Havaya veya yere hiç fark etmez, silah atmak nedir?
Havaya da ateş edilmez, kaç defa ama kaç defa yorgun mermi yüzünden insanlar kurban keserken, balkonunda otururken, yolda yürürken öldü.

Bu magandaların öldürdüğü tüm insanlara Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin, magandalar da kasten cinayetten yargılanıp gün yüzü göremesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…