- 13 Mart 2014
- 721
- 702
- 158
amin nişanlım bu işlerden hiç anlamıyor annesi ne derse o doğru kız alıyoruz biz demiş herseyiyle Bizim olur demiş benim bildiğim bu başlık parası döneminde kaldı onlar kadar masraf yaptık annemler sevmez altta kalmayi tek kızlarıyim diye yağdırdılar takılan takımlarda sizin olsun dediler ama malesef biz hiç birşey giteniycez kayın validem de madem onlar tarafından takılan takılar size verilecek Kınada takı Merasimi yapsınlar ama çok ayıp olur demiş onlarinki ayıp olmuyor tabi bunları nisanlim anlattı bana bir hafta kendime gelmedim hiç sevmem para muhabvetlerini sırf bu yüzden altın seti falan o olaylara girmedim bu olayda birsey diyemedimnişanlın ne diyor bu duruma allahasen nasıl bir saçmalık bu? ben anlamıyorum bu erkek taraflarını artık yaa. oğul evlendirmek eskiden şerefti. ailenin göreviydi benim bildiğim. nasıl bir anlayıştır bu takıları alacaz edecez anlamıyorum. düğünde geline 5 burma taktık 10 bilmemne yaptık diye hava atmayı bilecekler ama. çok saçma yaa. allah yardımcınız olsun.
amin nişanlım bu işlerden hiç anlamıyor annesi ne derse o doğru kız alıyoruz biz demiş herseyiyle Bizim olur demiş benim bildiğim bu başlık parası döneminde kaldı onlar kadar masraf yaptık annemler sevmez altta kalmayi tek kızlarıyim diye yağdırdılar takılan takımlarda sizin olsun dediler ama malesef biz hiç birşey giteniycez kayın validem de madem onlar tarafından takılan takılar size verilecek Kınada takı Merasimi yapsınlar ama çok ayıp olur demiş onlarinki ayıp olmuyor tabi bunları nisanlim anlattı bana bir hafta kendime gelmedim hiç sevmem para muhabvetlerini sırf bu yüzden altın seti falan o olaylara girmedim bu olayda birsey diyemedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarr takilari cift alip dugun salonu ve fotorafciyi ustlense kimse dokunmasa dogru olurmu ki? Salon parasi fotorafci parasi istege bagli dis cekim cokmu tuzlu olur
Hangi ilde oturduğuna, kaç kişilik düğün planladığına, hangi ay olacağına, yemekli/yemeksiz olma durumuna göre değişir.
Salon fiyatlari 3.500 400 gibi bisi.yemeksiz olcak..kisi sayisi veremiyoruz normal kalabalik dugun. Salon cekimi fotorafci dis cekim album 1000 tl demisler..zaten normalde erkek tarafi ustlenmez sanirim fotorafci isini
çok mu tuzlu olur diyince fiyatları bilmiyorsun sandım. Fiyatları biliyorsan tuzlu olur mu sorusunun cevabı sende. Çalışıyor musun? Geliriniz ne kadar? Kredi çekseniz ne kadar ayırabilirsiniz aylık, krediye yanaşır mısnız? Evin eşyaları gelinlik falan bunları kim alacak? Gene de 5-6 bin tutuyorsa altınlar büyük ihtimal daha fazla olur.
Gelinlik esyalar vss herseyi aileler hallediyor..bize sadece salon ve fotorafci kalcak.baska borc yok
Kira olcak 2000 gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?