Düğünden önce boşanan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.732
798
Selam kızlar
Hiç böyle bi konu açacağımı tahmin etmezdim
Kime soracağımı bilemedim kendimi burada buldum
Nikah yapıp düğün olmadan boşanmaya karar veren var mı?
Ya da düğüne çeyrek kala bitiren?
Ya da düğünden hemen sonra ayrılan?
Çok mu zorlayıcı oluyor? Yaşayanlar etraftan gözlemleyenler anlatabilir mi rica etsem?
Benim bu konuya gelme sebebim ise; evlendiğim kişinin ailesine annesine karşı hiçbir şekilde laf iması bile yapmamama rağmen saygıda kusur etmememe rağmen annemi sevmiyorsun diye kafasında senaryo yazması. (Yalaka ağzı laf yapan iltifat eden bi insan değilim sadece içimde art niyet yok saygıda kusur etmem güleryüzlüyümdür) Ama düşündüm de bi ömür böyle geçmez herşeyde konuyu ailemi sevmiyorsuna getiren bir adamla geç de olsa yapamayacağımı anladım..

Eğer cinsel birleşme olmamış ise nikah feshedilebilir diye biliyorum ilk 6 ay içinde. Bunu merak ettim ben de Lexacommander Lexacommander sen avukattın de mi canım? Yanlış mı biliyorum?

Sizden beklentileri sadece saygıda kusur etmemek olmayabilir. Ben iyi kokular almadım.

Selam kızlar
Çok mu zorlayıcı oluyor? Yaşayanlar etraftan gözlemleyenler anlatabilir mi rica etsem?
Benim bu konuya gelme sebebim ise; evlendiğim kişinin ailesine annesine karşı hiçbir şekilde laf iması bile yapmamama rağmen saygıda kusur etmememe rağmen annemi sevmiyorsun diye kafasında senaryo yazması. (Yalaka ağzı laf yapan iltifat eden bi insan değilim sadece içimde art niyet yok saygıda kusur etmem güleryüzlüyümdür) Ama düşündüm de bi ömür böyle geçmez herşeyde konuyu ailemi sevmiyorsuna getiren bir adamla geç de olsa yapamayacağımı anladım..
Eşimin arkadaşı düğüne 5 gün kala ayrıldılar. Nikahta kıyılmıştı.

Süreci bilmiyorum ama bizim alt komsumuz da düğün günü kavga edip ailesinin evine gelmişti. Aradan yıllar gecti,şimdi başkasıyla evli.
Bol şans diliyorum size. Her şey geçer,gider bir şekilde.
Zararın neresinden dönersen kardır

Selam kızlar
En güzelini yapıyorsun.Sevgi mecburi değil saygi duyman gerekiyor.Bunu da abartmamali ki öz annen değil nasıl bir sey bekliyorlarr

Düğünü beklemezdim ben olsam.
Boşuna o psikolojiye girmezdim, masraf yapmazdım.
Kafama yatmıyorsa nikah iptalini araştırmaya başlardım.
Hayırlı olsun.
Şimdi onu araştırıyorum.
Düğüne 30 gün var
Maddi olarak herşey hazır ama maneviyata darbe gelince anlamı kalmadı diğerlerinin..
Bence aşılabilir bir sorun. Açık açık konuştunuz mu? Düğününüz ne zaman?
elti vs var mı onunla m kıyaslıyor acaba
30 gün var. Elti yok ama etrafta kvsine yalakalık yapan insanlar var. Ben çok insan canlısı değilim kv ile edecek bi sohbetimiz de yok daha çok tanımıyorum törenlerde görüştük. Sıkıntı eş olan kişide..
Eşimin arkadaşı düğüne 5 gün kala ayrıldılar. Nikahta kıyılmıştı.
Sonrası ne oldu acaba..

Şimdi onu araştırıyorum.
Düğüne 30 gün var
Maddi olarak herşey hazır ama maneviyata darbe gelince anlamı kalmadı diğerlerinin..

30 gün var. Elti yok ama etrafta kvsine yalakalık yapan insanlar var. Ben çok insan canlısı değilim kv ile edecek bi sohbetimiz de yok daha çok tanımıyorum törenlerde görüştük. Sıkıntı eş olan kişide..

Sonrası ne oldu acaba..
Nikah ne zaman kıyıldı peki yanlış hatırlamıyorsam bir ay içindeyse nikah iptali yapılabiliyor. Değilse boşanma davası gerek onun içinde bir senenin dolması lazım anlaşmalı boşanma için. Eğer minik bir şüphe bile varsa devam etmemek en iyisi. Öncesinde böyle tavırları olmamış mıydı sonra mi başladı? Muhtemelen kv dolduruyor.

Nikah ne zaman kıyıldı peki yanlış hatırlamıyorsam bir ay içindeyse nikah iptali yapılabiliyor. Değilse boşanma davası gerek onun içinde bir senenin dolması lazım anlaşmalı boşanma için. Eğer minik bir şüphe bile varsa devam etmemek en iyisi. Öncesinde böyle tavırları olmamış mıydı sonra mi başladı? Muhtemelen kv dolduruyor.
Kimin doldurduğunu bilmiyorum belki de sıkıntı kendindedir bidon olmasın dolmasın ama işte daha yeni görebildim bu yüzünü. Daha önce olmamıştı

Evlilik feshi çok kısıtlı hallerde evlenme iradesini sakatlayan hallerin varlığı halinde mevcuttur. Sizde öyle bir durum yok. Boşanma davası açıp boşanacaksınız. Bir yılı geçmediği için , taraflar anlaşırlarsa anlaşmalı boşanma olmasa bile hakimle konuşup, usulen bir iki tanık dinleyip boşanma gerçekleşebilir.

İnan bende aynısını düşünüyorum
Bide oturacağım evin onlarla arası 5 saniye..
Ben nasıl katlanayım bu saçmalıklara
Sinir oluyorum . Neden evleniyorlar ozaman . Evlenmeden once şart kossunlar madem aileme köle olacaksan evlenelim desinler tabi öyle saftirigini bulurlarsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X