- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi umudumu_yitirdim
Direkt ayrılırım diyemiyorsan ,düğün tarihini ertele ve kafan netleşmeden atma o imzayı ..bukalemunlugu kısa sürmüş ..tek renk olacaksın ,yoksa benimle bir hayatın olmayacak ,de ..Merhaba düğünüme bir ay kaldı.. içim öyle huzursuzki evim yerleşecek hiçbir heycanım hevesim kalmadı..herşeyi nişanlımla beraber yaptık ..anlaşıyoruz cocuklaşıyoruz kafa dengiyiz aynı şeylere gülüp eğleniyoruz bişey alınacaksa yapılacaksa sen nasıl dersen öyle olsun senin istediğin gibi olsun der..lakin benim kafamı kurcalayan en büyük şey aile problemi. çok büyük kavga ettik geçenlerde ozaman son kez istediklerini saydı inanın sonradan çıkıyormuş ne olduğu.. iç içe aileymiş onunkiler annesi öyle hasret kalmayacakmış gidip gelinecekmiş. tek erkek çocuk hep ablaları enişteleri içinde büyümüş onların lafından gitmiş kendi başına karar alamamış. beni öyle duruma sokuyorki sanki kimse gelmeyecek gitmeyecek diye rest çektim asla öyle bişey yok. ama hiç güvenim yok evimizi ev bilip sınırlarımız olsun kendimize ait bi yaşantımız olsun.. bi mesajla bi telefonla uçar resmen.. bu arada çok şükür benimde ailem var ama beni empoze etmeye çalışıyolar. varmı sizinde başınızdan böyle bişey geçtimi tek problemim içime korku salan şey bu ne maddiyat ne başka bişey. lütfen bi akıl verin değişirmi sonradan..bana kalsa sırf bu sebepten bile bozarım nişanı ama aileme kıyamıyorum herşey hazır..hevesleri var özellikle babamınsağolun şimdiden