dugune 1 ay kala.....

Tebrik ediyorum yahu
birçok kadın kendi yuvasını ne güzel yıkmayı beceriyor
ne var yani ne var kolisini eve çıkarmışsa
eften püften dertler yaratırsanız daha büyüğünü verir allah korusun

Kendinizden çok fazla taviz vermeyin, peşinde koşmayın yani.
Çünkü nişanlınızın size karşı davranışı yersiz ve dengesizce olmuş.
Aranızda bu sıralar başka bir sorun oldu mu?
Ya da evlilikle ilgili tereddütleriniz var mıydı? (sizde yada onda) Bu yüzden kendini çekmişte olabilir.

Son düzenleme:
bir saat aralıklarla "ne yapıyorsun? ne yapıyorsun? ne yapıyorsun?" diye aramayı hiç mantıklı bulmadım. zaten ilk aradığında planından bahsetmiş sana nişanlın. neden üstüne bu kadar düşüyorsun ki?

ayrıca bende çalışıyorum, ağır yüküm varsa erkek arkadaşlarım yardımcı olur. gerekirse evime bırakır, işyerinde hastalırsam koluma girip hastaneye götürürler. bunda ne gibi bir kötülük var? yada kıskanacak ne var? neden kendine, nişanlına ve ilişkinize karşı bu kadar güvensizsin?

ama bize anlatmadığınız başka bir olay varsa bilemem...

fakat fındık kabuğunu doldurmayacak bir şeyden kavga çıkarıp sonra özür dilemesini bekliyorsun.

bilmem anlatabildim mi?

çok gereksiz olmuş kendini niye o kadınla kıyaslamış gibi oldun erkekleri en çok bizden soğutan davranışlar senikn yaptığın tarzında şeyler kendine güven bir kere aramışsın durumu söylemiş bi kere daha aramışsın bunu yapmaman lazımdı kendine hakim olmalıydın bırak o seni arasın işi bitince anlatsın sende iyi yapmışiiın askım derdin konu kapanırdı ama o sasırırdı aaa beni eskisi gibi sallamıyo noldu bu kıza diye:27: bence sen ara mesaj at bişi olmamış gibi aşkım naber bayrama küs girmicez dimi hem seni cok ozledimmmm ben ) gibilerınden bişi at bu bekleyişin sona ersin sen günahı at üstünden ve beklemeye geç eğer hala sessiz kalıyorsa kaybol ortalıktan tutuşur paçaları illaki barışırsanız da uzatma konuyu aramadın naptın fln diye 3 günlük dünya geçmiş geçmişte kalsın.

ev hazırlıkları konusuna gelince erkekten ne beklyosun ki doğasına aykırı hiç sallama onu takma gelinlik almaya gitmemiz lazım vakit ayır banada haber ver de yani yönlendir onu onlarda bizdeki gibi bi düşünce yapısı yok maalesef:44:

Gereksiz bir tartışma olmuş bencede. O eşinizin iş arkadaşı.

Benim eşim başka bir ilde şark görevinde, arabam çok pisti ve eşim hafta sonu gelecek, pis görmesin diye dün iş yerimdeki bir erkek arkadaşıma rica ettim, xxx Abi arabamı yıkatırmısın dedim, gitti öğle saatinde yıkattı geldi.

Ne yani eşi duysa neden elin arabasını yıkattın geldin diye kavga mı edecek.

Gereksiz yere kötü tepki vermişsiniz. Kullandığı kelime ne kadar kötü bilemiyorum. Dayanabiliyorsanız aramayın siz de o arayıncaya kadar.
Ama ben gibi küslüğe daynamaıyorsanız, içinizi kurtlar kemiriyor, kalbiniz sıkışıyorsa gururu falan bir kenara bırakıp arayın.
"aşkım bu tartışmalar yakışmıyor bize. ben kendi adıma fevri davrandığım için özür dilerim" deyin. Barışın.

Mutsuz geçirdiğim bu günlerim güya benim en güzel günlerim olacaktı..beni 1 haftadır arayıp sormayan nasılsın ne yaptın demeyen adam bundan sonrada aramasın daha nişanlıyen bunu yapan evliyken neler yapmaz..istemiyorum düğün evlilik filan... Soğudum herşeyden..demekki nasibim değilmişsin çünkü 5 sene içinde bukadar soğuduğumu hatırlamıyorum..artık yeter..bozuyorum nişanı..allah yolunu açık etsin..daima mutlu ol .hoşçakal..

Deyip gönder..aradığında açma..sende duygularına kapılıp arama..bu süper bi taktik bacım..görsün bakalım nasıl oluyormuş arayıp sormamak..
Bak lütfen bu mesajı çek ve kenarı çekil..azıcık etekleri tutuşsun..

Mutlaka ama mutlaka bu mesajı çek canım.. şimdi hemen..:52: :52: :52: :52: :52:

Son düzenleme:
Mutsuz geçirdiğim bu günlerim güya benim en güzel günlerim olacaktı..beni 1 haftadır arayıp sormayan nasılsın ne yaptın demeyen adam bundan sonrada aramasın daha nişanlıyen bunu yapan evliyken neler yapmaz..istemiyorum düğün evlilik filan... Soğudum herşeyden..demekki nasibim değilmişsin çünkü 5 sene içinde bukadar soğuduğumu hatırlamıyorum..artık yeter..bozuyorum nişanı..allah yolunu açık etsin..daima mutlu ol .hoşçakal..

Deyip gönder..aradığında açma..sende duygularına kapılıp arama..bu süper bi taktik bacım..görsün bakalım nasıl oluyormuş arayıp sormamak..

terste tepebilir ama arama demiş arkadaş aramamış nişanlısıda fazlaca gururlu olablr bence önce beyaz bayrak sallasın nişanlısına baktı adamdan tepki yok ondan sonra yazsın bu mesajı :46:

Son düzenleme:

Bu çok riskli bir mesaj. Zaten hemen tepki veren çok inatçı bir nişanlı var karşımızda. İşi inada ve gurura bindirip "bozarsan boz nişanı" der yüzüğü atarsa ne olacak?

valla cnm bence göz korkutmak için numara yapma direk gözünü korkutacak gerçek hamleler yap örneğin ıkı hafta sonra senı ardı bole soguk ve ılgısız konusup evlılık konusunu belırsız bır tarıhe ertelıorm cunku bu yaptıkların dolayısıyla senı tanıyamıyorum ayrıca benım zevkle yapmam gereken gelınlık perde vs. alısverıslerını sıkıstırıp ezıyete donusturceksın ben herseyın tadına varıp ayrıca en onemlısıde senı bırazdaha tanımak ıstırorm 5 sene yeterlı olmamıs de. Ve kesınlıkle bence 16 eylulde ayaklarına kapanırsa evlen yoksa ertele okuyoruz burda busssuru sey ve gercektede malesefkı evlenınce erkekler DÜZELMİYOR.dahada saçmalamaya başlıyorlar.

erkekler nişanlanınca bir öküze bağlanıyorlar evlenince geçiyor.ama bir hafta aramaması da normal değil tabi.eğer haklıysan bence sen sakın arama.

Sinir oluyorum bu erkeklere ...
Niye mesaj atıyorsun ki ? İşyerini yurdunu bilmiyor musun ? Git konuş. Nişanlın sonuçta.
Çal kapıyı ben geldim de. İçinde ne varsa söyle. Düğünümüze 1 ay kalmış 1 haftadır aramıyorsun de.
İşi inada bindirmenin alemi yok.
Herkeste inatçı olmuş yahu... İnat uğruna biten ilişkilerin haddi hesabı kalmadı artık.

Bence armasın bekle.Haksız degılsın.

Değişir sanma,evlenınce kavga olmıcak mı sankı.Ozaman napıcak bır hafta eve mı gelmıcek?

Yolun başındasın lutfen cok ama cok ıyı düşün her yonuyle

Her gün arabayla evine bıraktıgı bir kadının eşyalarını evine çıkarmışsa ne var ki?
Her gün niye arabana alıyorsun diye de kız o zaman.

iyi yapmıssın dyp kapatmalıydın, 1 ay sonra evlenecegın adama güvenmiyor musun ?

Her gün arabayla evine bıraktıgı bir kadının eşyalarını evine çıkarmışsa ne var ki?
Her gün niye arabana alıyorsun diye de kız o zaman.

kıskanmış olabılır,sonucta ev özel bi yer. yokmu bu kadının abısı babası kardesı fılan.Adam servıs soforu konumunda sonucta.

Belkıde arkadas fazla kıskanc bı yapıdada olabılır,bunuda nısanlısı bılıyordur ve oyle hareket etmesı gereklıdır.

bır hafta aramaması bence hıc hos degıl.

kıskanmış olabılır,sonucta ev özel bi yer. yokmu bu kadının abısı babası kardesı fılan.Adam servıs soforu konumunda sonucta.

Belkıde arkadas fazla kıskanc bı yapıdada olabılır,bunuda nısanlısı bılıyordur ve oyle hareket etmesı gereklıdır.

bır hafta aramaması bence hıc hos degıl.

aynen öyle canım..1 hafta araması için bi mazeret değil bu..
bu adamla evlenme konusunu çok iyi düşün.
evlendikten sonra nasıl uğraşıcaksın bununla bilemedim.

Bu çok riskli bir mesaj. Zaten hemen tepki veren çok inatçı bir nişanlı var karşımızda. İşi inada ve gurura bindirip "bozarsan boz nişanı" der yüzüğü atarsa ne olacak?

hayatım geri teperse tepsin..korkunun ecele faydası yok..biteceği varsa zaten biter..ama sanmıyorum..o fazla yüz bulmuş sorun sadece bu..
şimdi resti çekmezse eğer evlendikten sonra önüne geçemez bu adamın....ben böyle düşünüyorum..

1 hafta aramamakta ne demek, neye güveniyor böyle? ben düğün stresine katılmıyorum,bahane,evliliği hiç kaldıramayacak o zaman, insanın en mutlu olduğu zamanlar bu zamanlar, şimdi sizin eşya gelinlik vs heyecanlarınızın olması lazım.

Back
X