- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.999
- 528
- Konu Sahibi nisanlimterketti
-
Sakın yazma. Artık bitmiş gitmiş. Biraz acını yaşa önüne bak.Ben kafamda salmadım ama cocuga bisey yazmıyorum ki
Öyle masum baslamıstık ki küçücüktük daha ben bunları demesem böyle olmayavaktı simdi mesela erteleme fikri mantıklı geliyo ama o anda korkuyla yapostım boğdum ama o aglama üzülme sakın daha guzel yapacagız diyodu annesi de bak yavas yavas yapıcaz düğünü daha guzel olucak da diyodu ama ben stres olup daha da boğduğım için bitti ama bitince bensiz mutlu olduguna karar verdi yük kalktı herhaldeSakın yazma. Artık bitmiş gitmiş. Biraz acını yaşa önüne bak.
Uzun yıllar beraber olunca emek verip hayaller kurunca karşındaki evin gibi ailen gibi oluyor. Asla gitmez diyorsun ama gidiyor ve konduramıyorsun..bunu yaşamayan bilemez.Aynı hisleri yasıyorum
Bunu söyleyen herif evlenseniz de seni iki aya boşardı. Ondan git bir sadaka ver.Zaten cocuk dediki bu tartısmadan sonra bana sen çocuk olunca çalısamazsın ben kötü hayat yasamak istemıyorum sen bana vaat veriyosun dedi
Çok fazla sebep vardı eski konularimda ara ara bahsettim bakabilirsinizTeşekkür ederim umarım geçerSanki hiç geçmeyecekmişte ben artık hiç kimseyi sevemeyeceğim gibi hissediyorum.. çok çaresiz bir durum bu. Sonsuz güven ve sevgi beslediğimiz insanın bunu yapması çok ağır geliyor kalbime…sizin ayrılık sebebiniz neydi ailevi bir durummu
Çok fazla . Kapı kapı gezdi biri aracı olsun diye ama kimse olmadi . Bana çok yalvardı engelli şuan heryerden ama hala biyosuna saçma sapan yazılar yazıp gönderme yapıyorSizinki hiç iletişime geçmeye çalıstı mı
Anladım aşağı yukarı benzerlikler var. Benim ailesiyle alakalıydı.. severken ayrılmak zor oluyor. İnsan bir yere sığamıyor çok can sıkıcı bir durumÇok fazla sebep vardı eski konularimda ara ara bahsettim bakabilirsiniz
Genel olarak söz verip sözünden dönmek, kızdığı zaman trip atma , bağırma telefonu yüzüme kapatma, dediğimi dinle itiraz etme kafasında biri olmasıydı. Ablası nisanimda olay cikarmisti sıkıntılı bir ailesi de vardı.
Bana karşı görmedim ama eğitim için gelen çocuklara vurduğunu söylemişti bunlar hep kafamda soru işareti bıraktı . Aileme laf söylüyodu hatta bişey derlerse evden kovarim bile demişti vs vs
Aklıma gelenleri yazdım . Kişiliği düzgün biri değildi yani
Ayrılmakla çok iyi etmişsiniz. Tebrik ederim.Çok fazla . Kapı kapı gezdi biri aracı olsun diye ama kimse olmadi . Bana çok yalvardı engelli şuan heryerden ama hala biyosuna saçma sapan yazılar yazıp gönderme yapıyor
Bu arada sevdiğim halde ayrıldım ve bunların hepsine karşı koymaya çalışıyorum. Bazı şeylerde akıl kalpten önde gelmeli
Öyle ama saygı yoksa o sevgi bir süre sonra yok olacak ve geriye bir ömür pişmanlık kalacak. Daha iyisi hep vardır ve daha iyisi geldiginde tüm geçmiş geçmişte kalır.Anladım aşağı yukarı benzerlikler var. Benim ailesiyle alakalıydı.. severken ayrılmak zor oluyor. İnsan bir yere sığamıyor çok can sıkıcı bir durumumarım kısa sürede geçer
Çok teşekkür ederimAyrılmakla çok iyi etmişsiniz. Tebrik ederim.
Yaşlarınız kaçtı bu arada :)Anladım aşağı yukarı benzerlikler var. Benim ailesiyle alakalıydı.. severken ayrılmak zor oluyor. İnsan bir yere sığamıyor çok can sıkıcı bir durumumarım kısa sürede geçer
O arkadaşınızı ciddi şekilde uyarın bence ne ondan sana ne senden ona hiçbir laf getirmesin. Ha illa bişey diyecekse çok mutlu çok huzurlu o kadar hafifledi ki senden sonra kuş gibi oldu desin . Mutsuz da olsan mutlu olduğunu düşünsün boşver kismeyi sevindirmeye gerek yok. Aksi takdirde bak bensiz ne hallerde diyip biyerleri kalkar yoksaBizde basta yalvaran bendim ama ayrılık mesajı atnca bende iletişimi kestim sadece salak bir arkadasım cpk üzüldüğümü söylemiş
Çok haklısınız gerçeklerin farkındayım ama duygusal bir yapım var bazı şeyleri halen kabullenemiyorumÖyle ama saygı yoksa o sevgi bir süre sonra yok olacak ve geriye bir ömür pişmanlık kalacak. Daha iyisi hep vardır ve daha iyisi geldiginde tüm geçmiş geçmişte kalır.
Gücünüzün farkına varın, sakın karalar bağlamayın . Çok fazla var çevremde nişan atan ve hayatına kaldığı yerden devam eden. Ben de o kadar güçlü degilim ama gerçekleri görebiliyorum en azından ve duaya sığınıyorum. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz sonuna kadar inanıyorum buna
28 yaşındayım o 29 yaşındaydı.Yaşlarınız kaçtı bu arada :)
Çocuk sana çok aşık falan değil. Onun için iyi bir seçenek ve bir alışkanlıkmışsın. Seni şimdiden eziyorlar, sen de suçluluk psikolojisine girmişsin zaten. Evlendikten sonra bir hiç yaparlar seni. Verilmiş sadakan varmış, çık çoluk çocuğa bir şeyler dağıt, hayır yap, Allah'a şükret seni kurtardığı için.Ama ben şımarıklık yapmamalı yüzüğü eline vermemeliydim veya hadi verdim eylül diye ısrar etmemeliydim ama neden ettin derseniz evimiz hazırdı evden çıkıs elbisem bekarlıga vedam hazırdı annesinin düğün yerinin kaporası yansın bir sey olmaz demesi gücüme gitti ama bende çocuk bana çok asıkkken çok kırmış olmalıyım güvenini
Psikolojik destek almak gibi bir şansınız var mı ?Çok haklısınız gerçeklerin farkındayım ama duygusal bir yapım var bazı şeyleri halen kabullenemiyorumhayatımda ilk defa bu kadar çaresiz kaldığımı hissettim..bende inanıyorum ilahi adalet yerini bulur inşallah.
Aslında düşünüyorum işe yararmı bilmiyorumPsikolojik destek almak gibi bir şansınız var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?