geçen yıl temmzda nişnlandık 4.5 yıldır sevgilydk başlarda herşey çok güzeldi 1 1.5 yıl snra çok ilgisiz oldu nişanlım daha sonra ayrıldık 2 ay kadr ayrı kaldık ben hep ağladm zırladm sonra tam vazgçtm o barşmk istedi birlştk ve 1 yıl sonra nişanlandık 10 aydr nişanlıyız ama hep kavga gürültü ettk o kadr bıktık ki artık kavga etmk istemiyoruz ikimzde mutlu güzel bi yuvamz olsun istiyorz ama o bana vakit ayrmıyor ilgisiz arkadşları kahve maçben kızınca küsünce tamam haklısın dikkat edicem dio aradan biraz zamn geçiyor yine ilgisiz bende cadılık yapıorum artık hep kavga ediyoruz sen böle davrandıın için belkide ben ilgisizmdr diyor ama öyle değil benm halmden memnun olduğumu düşünüyor kavga etmeynce ilgisizliğe devm ediyor dün anneme söyledm ayrlmk istiyoruz diye o da üzüldü nişanlımda baştaki gibi olablrm belki sen hep bana kötü davrandıın için böyleyimdir diyor yine ama ilgisiz işte ( çok seviyorum o da seviyor eminim evlennce seni evde yalnzmı bırkcm diyor bilmem ne diyor evlennce değişirmi bilmiyorum nolur yardm edin ben ve annem çok üzgünz nişanlımda öle ben sensz napcm falan dio ama birleşincede aynı ilgisz oluo iştee
Kendi ilişkimi baz aldım da ne zaman istediğimden uzakta ilgi gösterse bi'kendime bakıyorum ki ilgi manyağı yapmışım hop hemen çekiyorum kendimi sanki hiç umursamıyo gibiŞöyle söyliyim bi'ara ne zaman çiçekçi görsek şakasına çiçek alanım bile yok derdim 3.dememde "bi'sussan alıcam zaten" dedi sonra hiç şakasını yapmadım bi'baktım koca buketle beni bekliyo bi'ilgi bi'alaka özledimler, özlemedin mi beniler
Keşke böyle olmasa ama malesef kimseye hayatının merkezi oymuş gibi yansıtmak yaramıyor. İnsanız neticede dengemiz şaşıyo.
o yolları da denedm tutuyodu gerçekten ama nişandan sonra farklılaştı ayrılmak istedim yine şubatta o zamn çok üstüme düştü çiçekler böcekler ama bıktı peşmden koşa koşa herhalde ben evlenncede böle devm edermii bilmiyorum o yüzden ayrılma kararımda emin değilim
Nişanlılık evresi sanırım en bunaltıcı dönem. Bence biraz evlilik psikolojisi de etkiliyor olabilir evlenince böyle rahat çıkamam evlenene kadar rahatça arkadaşlarımla gezeyim diye.
Bu zamana kadar nasıldı ama oda önemli. Az buçuk tanırsın... Arada illa ki arkadaşlarıyla sensiz görüşecek ama eşine ilgisini de göstermeli.
Ama şu da bi'gerçek bi'erkek baştan nasılsa öyle gidiyo çok nadir değişim gösteriyolar. Çoğu yuvarlanıp gidiyoruz işte yeter kafasında
benmde aklıma öyle geliyor evlenince böyle raahat olamam diye abartıyor olablir yengesi falan da evlennce böyle olmaz diyor ailesi çok iiyiler abileri eşleriyle ilgili hep evde üvey annesi var o yüzden eve gitmez yatmadan yatmaya işte kafam ço karışık
evet sonumu merak edenler var mı
düğüne 2 gün kala biz evlenrsek boşanırız dedi ve gitti sarıldm boynuna ağladm gitme dedm gitti
ertesi gün pişmn oldum dedi ama gelmeye cesaret edemedi buraya ailesini ikna edemedi ve bittic.tesi düğünümüz vardı işte
düğüne 2 gün kala biz evlenrsek boşanırız dedi ve gitti sarıldm boynuna ağladm gitme dedm gitti
ertesi gün pişmn oldum dedi ama gelmeye cesaret edemedi buraya ailesini ikna edemedi ve bittic.tesi düğünümüz vardı işte
geçen yıl temmzda nişnlandık 4.5 yıldır sevgilydk başlarda herşey çok güzeldi 1 1.5 yıl snra çok ilgisiz oldu nişanlım daha sonra ayrıldık 2 ay kadr ayrı kaldık ben hep ağladm zırladm sonra tam vazgçtm o barşmk istedi birlştk ve 1 yıl sonra nişanlandık 10 aydr nişanlıyız ama hep kavga gürültü ettk o kadr bıktık ki artık kavga etmk istemiyoruz ikimzde mutlu güzel bi yuvamz olsun istiyorz ama o bana vakit ayrmıyor ilgisiz arkadşları kahve maçben kızınca küsünce tamam haklısın dikkat edicem dio aradan biraz zamn geçiyor yine ilgisiz bende cadılık yapıorum artık hep kavga ediyoruz sen böle davrandıın için belkide ben ilgisizmdr diyor ama öyle değil benm halmden memnun olduğumu düşünüyor kavga etmeynce ilgisizliğe devm ediyor dün anneme söyledm ayrlmk istiyoruz diye o da üzüldü nişanlımda baştaki gibi olablrm belki sen hep bana kötü davrandıın için böyleyimdir diyor yine ama ilgisiz işte ( çok seviyorum o da seviyor eminim evlennce seni evde yalnzmı bırkcm diyor bilmem ne diyor evlennce değişirmi bilmiyorum nolur yardm edin ben ve annem çok üzgünz nişanlımda öle ben sensz napcm falan dio ama birleşincede aynı ilgisz oluo iştee
psikoloğada gittik ikimzde ileri düzeyde depresyonda çıktıkbiribirimizin yaralarını saramadık hep kavga ettik mahvettik birbirimizi o da beni seviyo biliyorum bende çok seviyorum canım o benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?