düğüne 2 ay kaldı ayrılıyoruz:( yardm edin lütfen

sedaing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
23
1
36
Erzurum
geçen yıl temmzda nişnlandık 4.5 yıldır sevgilydk başlarda herşey çok güzeldi 1 1.5 yıl snra çok ilgisiz oldu nişanlım daha sonra ayrıldık 2 ay kadr ayrı kaldık ben hep ağladm zırladm sonra tam vazgçtm o barşmk istedi birlştk ve 1 yıl sonra nişanlandık 10 aydr nişanlıyız ama hep kavga gürültü ettk o kadr bıktık ki artık kavga etmk istemiyoruz ikimzde mutlu güzel bi yuvamz olsun istiyorz ama o bana vakit ayrmıyor ilgisiz arkadşları kahve maç ben kızınca küsünce tamam haklısın dikkat edicem dio aradan biraz zamn geçiyor yine ilgisiz bende cadılık yapıorum artık hep kavga ediyoruz sen böle davrandıın için belkide ben ilgisizmdr diyor ama öyle değil benm halmden memnun olduğumu düşünüyor kavga etmeynce ilgisizliğe devm ediyor dün anneme söyledm ayrlmk istiyoruz diye o da üzüldü nişanlımda baştaki gibi olablrm belki sen hep bana kötü davrandıın için böyleyimdir diyor yine ama ilgisiz işte( çok seviyorum o da seviyor eminim evlennce seni evde yalnzmı bırkcm diyor bilmem ne diyor evlennce değişirmi bilmiyorum nolur yardm edin ben ve annem çok üzgünz nişanlımda öle ben sensz napcm falan dio ama birleşincede aynı ilgisz oluo iştee

Kendi ilişkimi baz aldım da ne zaman istediğimden uzakta ilgi gösterse bi'kendime bakıyorum ki ilgi manyağı yapmışım hop hemen çekiyorum kendimi sanki hiç umursamıyo gibi Şöyle söyliyim bi'ara ne zaman çiçekçi görsek şakasına çiçek alanım bile yok derdim 3.dememde "bi'sussan alıcam zaten" dedi sonra hiç şakasını yapmadım bi'baktım koca buketle beni bekliyo bi'ilgi bi'alaka özledimler, özlemedin mi beniler

Keşke böyle olmasa ama malesef kimseye hayatının merkezi oymuş gibi yansıtmak yaramıyor. İnsanız neticede dengemiz şaşıyo.

o yolları da denedm tutuyodu gerçekten ama nişandan sonra farklılaştı ayrılmak istedim yine şubatta o zamn çok üstüme düştü çiçekler böcekler ama bıktı peşmden koşa koşa herhalde ben evlenncede böle devm edermii bilmiyorum o yüzden ayrılma kararımda emin değilim

ilişkiniz baya bi uzun sürmüş kısaca eskimişsinz evleniceğin adamı görüyosun işte ne güzel evlenince ilgisiz oldunu görsen daha kötü

Nişanlılık evresi sanırım en bunaltıcı dönem. Bence biraz evlilik psikolojisi de etkiliyor olabilir evlenince böyle rahat çıkamam evlenene kadar rahatça arkadaşlarımla gezeyim diye.

Bu zamana kadar nasıldı ama oda önemli. Az buçuk tanırsın... Arada illa ki arkadaşlarıyla sensiz görüşecek ama eşine ilgisini de göstermeli.

Ama şu da bi'gerçek bi'erkek baştan nasılsa öyle gidiyo çok nadir değişim gösteriyolar. Çoğu yuvarlanıp gidiyoruz işte yeter kafasında

benmde aklıma öyle geliyor evlenince böyle raahat olamam diye abartıyor olablir yengesi falan da evlennce böyle olmaz diyor ailesi çok iiyiler abileri eşleriyle ilgili hep evde üvey annesi var o yüzden eve gitmez yatmadan yatmaya işte kafam ço karışık

Olmuyorsa olmuyordur zorlamanın anlamı yok ki. Zorlasan da değişmemiş ki. Bu kararı evlendikten, hatta çocuğun olduktan sonra vermek inan daha zor olurdu. İnsanlar kolay kolay değişmez.

yokmu hiç benzer şeyler yaşamış olanlar

nişan evresinde zaten anlaşılır nasıl bir adam olacağı
üzülmeyin sakın
hayırlısını dileyin...
evlenince asla değişmez...

Evlenince en iyi ihtimal aynı kalır, büyük ihtimal daha da kötü olur.
Ama asla düzelmez...
İlgi, sevgi gibi duygular içten gelir zaten. Hele de nişanlılık döneminde
daha bir heyecanlı olur. Bir taraf ilgisizlikten şikayetçiyse ve ilgi istiyorum diye
kavga çıkıyorsa sorun büyüktür. Kahve,arkadaş,maç üçlüsü için sizinle bugün
kavga eden evlenince savaşır malesef

evet sonumu merak edenler var mı
düğüne 2 gün kala biz evlenrsek boşanırız dedi ve gitti sarıldm boynuna ağladm gitme dedm gitti
ertesi gün pişmn oldum dedi ama gelmeye cesaret edemedi buraya ailesini ikna edemedi ve bitti c.tesi düğünümüz vardı işte

Çok üzücü ama olan olmuş alışmaya çalış, elalem ne deri hiç düşünme bile üzme kendini ..evlenip boşanmaktn iyidir diye düşün..

Sanrılı bir durum,seni anlayabiliyorum..
zor olur ama atlatırsın,belki de evlilikten korkuyordu bilemem ama evlenseydin de sanırım mutsuz olup ağlıyacaktın yine

hakkınızda hayırlısı buymuş arkdaşım üzülme desemde nafile.belki gerçkten çok mutsuz olacaktın evlendikten sonra.ben evlendikten sonra iyi yönde gelişen erkek hemen hemen hiç duymaadım.

psikoloğada gittik ikimzde ileri düzeyde depresyonda çıktık biribirimizin yaralarını saramadık hep kavga ettik mahvettik birbirimizi o da beni seviyo biliyorum bende çok seviyorum canım o benm

yol yakınken kaç bence değişmeyeceğinden emin olabilirsin bir laf vardır ''huylu huyunu kır at çulunu mezarda bırakırmış...'' tecrübeyle sabittir....

Hakkında hayirlisi böyleymiş. Allah kullari hakkında hep en hayirlisini verirmiş. Keşke bende nişanlıyken ayrılsaydım. Şimdi ne oldu bir çocuk,çocuğuma bakmak zorunda kalan bir ailem ve boşa geçmiş 10 yıl. Bana kalan bunlar ışte...

Benzer şeyleri yaşadım. Tek farkla ben nişanlanma arefesinde ayrıldım. Depresyon falan hikaye arkadaşım. Ülkedeki insanların hemen hemen hepsi depresyonda zaten. Bunlar depresyonda olduğunuz için yaşanmadı. Bunlar aşkın artık alışkanlığa dönüşmüş olmasından dolayı yaşandı. Kendinize bile itiraf etmekten korkarsınız "hayır ya hala çook seviyorum ben" dersiniz ama o hissedilen sadece alışkanlıktır. Kavgaların sebebi de kendinize itiraf edemediğiniz bu gerçekle, yavaş yavaş evliliğe gidiyor olmaktır. Biliyorum onu suçluyorsun ilgisiz, eskisi gibi değil diye. Ama zamanla anlayacaksın ki değişen tek kişi o değil. Hani diyormuş ya ilgisizliğimin sebebi senin bağırmaların diye. Şimdi inkar edeceksin ama haklı.

İlişkiler tek tarafın haksızlığıyla bitmez. Aldatma yahut şiddet yoksa, zamanla yavaş yavaş tükenir. İkiniz de değiştiniz, ikiniz de aşkla heyecanın, alışkanlık ve sevgiyle yer değiştirmesine tanık oldunuz. Kadınlar bu durumu hırçınlıkla, erkekler de ilgisizlikle karşılar. Bu kadar uzun süren ilişkilerin evlilikle sonuçlanması nadir görülür. Aile hayatları sorunsuz olan, ilişkisi dışında dert edebileceği çok fazla unsur olmayan, stressiz yaşantılara sahip kişiler evlilik ile sonuçlandırabilir uzun süreli ilişkileri. Ancak ilişki dışındaki hayatında olumsuzluk yaşayan kişiler için, uzun süreli ilişkileri evlilikle sonuçlandırmak çok zordur. Tahammülsüzlük vuku bulur ilerleyen zamanla birlikte.

Şimdi sırasıyla önce geri dönme ihtimali ve umudunu yaşayacaksın. Sonra kendini suçlamaya başlayacaksın. Sonra öfkeni ona yönelteceksin. En sonunda da kabulleneceksin. Bu süreci yaşarken aklında bulundur. Biliyorum bunu okumak hoşuna gitmeyecek ama artık düzelmez... Bunlar yaşandıktan sonra asla eskisi gibi olunmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…