• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne beş gün kala ayrılık

iras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
39
26
88
35
Şu an canım o kadar yanıyor ki ne yapacağımı nasıl unutacağımı düşüncelerimden nasıl sıyrılacağımı bilemiyorum. normalde bugün benim kınam vardı yarın ise düğünüm.Ama beş gün kala sevdiğim adam birden değişti morali bozuktu defalarca sordum neden olduğunu cevap vermedi.Ben de tüm gün surat astım ona.Gelinlik altına ayakkabı bakıyoduk ama onun yüzünde sadece hüzün vardı.Bir türlü anlam veremedim.Çünkü bir gün önce beraber damatlık baktık akşama gittiği düğünden bana beni sevdiğini söylediği mesajlar attı çok mutluydu.Taki o günün sabahına kadar.Sonra akşam bi yerde oturduk hüznünün sebebini sordum yeniden.Cevap vermedi.Sonra peki bunun sebebi ben miyim dedim evet birazı sensin dedi.Sonra o büyük soruyu sordum ona.Biz neden evleniyoruz dedim o da kocaman bir Bilmiyorum dedi ben de o üzüntüyle çıktım lavobaya attım kendimi çıktığımda yoktu ya da ben farketmedim.biraz yürüdüm sonra mesaj attım ona benle neden evlendiğini bilmeyen biriyle evlenemem diye.Sonra pişman oldum tabi aradım hemen teli kapalıydı.sabaha kadar onu aradım eve gitmemişti.Arkadaşındaydı.Arkadaşından ulaşmak istedim izin vermedi.Sonra sonunda telefonu açtı ve bana bitti dedi.Konuşmak istedim.Yüzyüze geldiğimde çok sertti.Ne desem de vazgeçmedi.Tartışmalardan çok kırıldığını ve artık devam edemeyeceğini söyledi bana.Oysa biz tüm ilişkimizde belki en fazla beş altı defa tartışmıştık.Bu sebep bana o kadar yetersiz geldi ki.Sonra bir saat konuşmadan bekledik.En sonunda ona hiç mi birşey hissetmiyorsun diye sordum.Kırgınlıklardan sonra benim içimde bir şey kalmadı dedi.Sonra yarım saat sonra istersen gidebilirsin dedim.Önce on dk daha oturdu sonra çıktı.arkasından kalktım ben de seslendim sonra koşarak ona sarıldım ağlamaya başladı.sonra ben ağladım ama değişen bişey olmadı birilerini çağırdı beni emanet etmek için sonra da çekti gitti.Sonradan öğrendim ki o gün ayrılık düşüncesiyle kalkmıştı bu yüzdenmiş tüm günkü hüznü.Birden sevgisinin alışkanlığa döndüğünü farketmiş.Nikahımız vardı orda o kadar mutluyduk ki sonsuza kadar evet dedi memura.Sonra bir hafta sonra bana sevgim bitti dedi.Bu mutluluk oyununa devam etseydim en çok sen üzülecektin dedi ve gitti... Hekes çok şaşkın ailem, ailesi, arkadaşlarımız. Çok büyük bir aşk nasıl böyle birden biter kimse anlam veremiyo.tabi en çok da ben...

Allah sabır versin..ben de yakın zamanda , düğün tarihime bir ay varken kayınvalide yüzünden nişanı bozdum.Sizinki her ne kadar farklı bir sebepten olsa da ve hatta bir de nikah kıymış olsanız da az çok neler hissettiğinizi anlayabiliyorum.Ben de çok severek ayrıldım çok acı çekiyordum ama kısa süre sonra onun hiç görmediğim bir yüzünü gördüm ve dedim ki Allah'ım çok büyüksün ki beni bu insanlardan kurtarmışın.O yüzden her şerde bir hayır vardır,biliyorum üzülüyorsunuz ama iyi yanından bakmaya çalışın.Belli ki sadece sevgisinin bitmesi gibi birşey değil altında sözle dile getirilememiş birşeyler var.Evlenmiş olsanız daha çok üzülebilirdiniz.Nikah dediğin bir imzadır onu da aşarsınız umarım zamanla.Allah yardımcınız olsun ...

Yutmadım ben bu yalanı sen yuttun mu ?yeni mi dank etmiş kafasına ?bir günde mi? İki gün sonra başkasıyla sevgili olduğunu ya da nişanlandığını duyarsan şaşırma üzülme de sadece şükret böyle iki yüzlü birinden az zararla kurtulduğun için

Ay kıyamammmm uzulme bak bylesı hayırlıymıs ya nıkah yaptıgı karıaını dugune bes gun kala bırakan adamdan hayır gelmezdı zaten bsver kurtulnussun karaktersızden ama safiş demıstı dersın bır aya kalmaz buraya knu acarsın gerı dnmek ıstıyr dıye ama dnme sakın

Unutamadığı biri varmış... Bu her halinden belli.
Uzun zama önce ilk aşkım diyebilecegim biri vardı hayatımda. Sonra beni ansızın sebepsiz terk etti. Ağladım sızladım ve sonradan öğrendim ki bi askı varmış ve bana mutluluk oyunu oynuyormuş.
İyi ki de bitmiş boşver sen mukemmel olsan da bu kadar duygusal birini mutlu edemezsin.
Ve inan şu bir gercek :
Aşk kırıntısı ile doymaktansa yalnız bir başına kalmak daha iyi.
Ve ben şimdi esimle çok mutluyum iyi ki de o salakla evlenmemişim.

Verilmiş sadakan varmış ki bu gerizekalıdan evlenmeden/ çocuk yapmadan kurtulmuşsun. Bu bahaneleri evlendikten 1 ay sonra sunanları da gördü bu forum. Artık sevmediği için suçlayamaz kimse nişanlını, sevmiyormuş artık duyguları bitmiş... Bundan öte söz yok. AMA bunu yaparken cesaret bulamayıp suçu senin üzerine yıkmaya çalışması alçakça. Ne yalan söyleyeyim bana da başka bir dişi kafasını karıştırmış gibi geldi.

Back
X