• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne beş gün kala ayrılık

Şu an canım o kadar yanıyor ki ne yapacağımı nasıl unutacağımı düşüncelerimden nasıl sıyrılacağımı bilemiyorum. normalde bugün benim kınam vardı yarın ise düğünüm.Ama beş gün kala sevdiğim adam birden değişti morali bozuktu defalarca sordum neden olduğunu cevap vermedi.Ben de tüm gün surat astım ona.Gelinlik altına ayakkabı bakıyoduk ama onun yüzünde sadece hüzün vardı.Bir türlü anlam veremedim.Çünkü bir gün önce beraber damatlık baktık akşama gittiği düğünden bana beni sevdiğini söylediği mesajlar attı çok mutluydu.Taki o günün sabahına kadar.Sonra akşam bi yerde oturduk hüznünün sebebini sordum yeniden.Cevap vermedi.Sonra peki bunun sebebi ben miyim dedim evet birazı sensin dedi.Sonra o büyük soruyu sordum ona.Biz neden evleniyoruz dedim o da kocaman bir Bilmiyorum dedi ben de o üzüntüyle çıktım lavobaya attım kendimi çıktığımda yoktu ya da ben farketmedim.biraz yürüdüm sonra mesaj attım ona benle neden evlendiğini bilmeyen biriyle evlenemem diye.Sonra pişman oldum tabi aradım hemen teli kapalıydı.sabaha kadar onu aradım eve gitmemişti.Arkadaşındaydı.Arkadaşından ulaşmak istedim izin vermedi.Sonra sonunda telefonu açtı ve bana bitti dedi.Konuşmak istedim.Yüzyüze geldiğimde çok sertti.Ne desem de vazgeçmedi.Tartışmalardan çok kırıldığını ve artık devam edemeyeceğini söyledi bana.Oysa biz tüm ilişkimizde belki en fazla beş altı defa tartışmıştık.Bu sebep bana o kadar yetersiz geldi ki.Sonra bir saat konuşmadan bekledik.En sonunda ona hiç mi birşey hissetmiyorsun diye sordum.Kırgınlıklardan sonra benim içimde bir şey kalmadı dedi.Sonra yarım saat sonra istersen gidebilirsin dedim.Önce on dk daha oturdu sonra çıktı.arkasından kalktım ben de seslendim sonra koşarak ona sarıldım ağlamaya başladı.sonra ben ağladım ama değişen bişey olmadı birilerini çağırdı beni emanet etmek için sonra da çekti gitti.Sonradan öğrendim ki o gün ayrılık düşüncesiyle kalkmıştı bu yüzdenmiş tüm günkü hüznü.Birden sevgisinin alışkanlığa döndüğünü farketmiş.Nikahımız vardı orda o kadar mutluyduk ki sonsuza kadar evet dedi memura.Sonra bir hafta sonra bana sevgim bitti dedi.Bu mutluluk oyununa devam etseydim en çok sen üzülecektin dedi ve gitti... Hekes çok şaşkın ailem, ailesi, arkadaşlarımız. Çok büyük bir aşk nasıl böyle birden biter kimse anlam veremiyo.tabi en çok da ben...
çok büyük aşk yoktur başka biri vardır pişman olmuştur..sende bugün ayrıldığın için kınanı kutla zira evlendikten sonra pişman olurdun.

Allahim ya adama iyice ayar oldum
Hönk diye bitti deyince demedin mi:hayrola neden bitiyo tamam bitsin zaten de bu saatten sonrada neden bitti hiç açıklama yapmadı mı
Ne kadar kolay geliyo bu ayrılıp bosanmak yada yüzük atmak bitti demek

Helede en sinir olduğum olay düğüne ya 1 gün kala yada 3 5 gün kala bitmesi
Bitiriyosaniz adam gibi bitirin lan
Onlara göre hava hoş tabi

Gecmis olsun diyelim... Belki de ite kaka devam etseydi cok daha mutsuz olacaktiniz kim bilir...
Yani son zamanlarda hic mi degisik birsey farketmediniz? Bir gun icinde mi oldu bunlar?
evet herşey bir günde oldu.nasıl oldu hala bilmiyorum.ya çok iyi bir oyuncuymuş ya da gerçekten ortada başka bir neden var

Nikahı önce kıyanlar genelde tayin icin falan böyle yapıyoya acaba öyle birşey miki?
Başka biri yoksa tabi

evet herşey bir günde oldu.nasıl oldu hala bilmiyorum.ya çok iyi bir oyuncuymuş ya da gerçekten ortada başka bir neden var
belki aldattı sizi zamanında,şimdi kadın söylemekle tehdit ediyor,veya kadın hamile ???
aklıma gelenler bunlar..

Valla suan şaşkınim çünkü yarın bir düğüne gidecektik bu şekilde iptal oldu . Sizin olma ihtimaliniz çok yüksek. ( erkek tarafı davetlisiydik)

Bence bu ezik kişisi başka bir kadınla birlikte oldu yada duygusal olarakta olabilir ama sanmıyorum ilki daha kuvvetli

Sanki beni anlatmışsınız 5 yıllık ilişkimdi 1 yıl nişanlı kaldık. Ailesi en son bize geldi birlikte düğün tarihine karar verdik ve düğün salonu tutacağımız hafta bitirmek istediğini söyledi , ortada hiçbir sorun yoktu herşey okadar güzel gidiyordu ki. Son kez konuşmak için evine gittim sana aşık değilim alışkanlıkta başka bişey değil bu seni kendimi mutsuz edemem dedi. Ağladı ama nasıl ağladı hayatımda ilk defa onu öyle görüyordum. Sonra anladım ağlaması tamamiyle vicdan azabıydı. Çünkü başkasına aşık olmuştu. Ve o kadınla 6 ay içersinde evlendi.Başka biri var mutlaka yoksa bir erkek bir anda böyle çekip gitmez. Seni daha fazka üzmek istemedim ama:(

Sanki beni anlatmışsınız 5 yıllık ilişkimdi 1 yıl nişanlı kaldık. Ailesi en son bize geldi birlikte düğün tarihine karar verdik ve düğün salonu tutacağımız hafta bitirmek istediğini söyledi , ortada hiçbir sorun yoktu herşey okadar güzel gidiyordu ki. Son kez konuşmak için evine gittim sana aşık değilim alışkanlıkta başka bişey değil bu seni kendimi mutsuz edemem dedi. Ağladı ama nasıl ağladı hayatımda ilk defa onu öyle görüyordum. Sonra anladım ağlaması tamamiyle vicdan azabıydı. Çünkü başkasına aşık olmuştu. Ve o kadınla 6 ay içersinde evlendi.Başka biri var mutlaka yoksa bir erkek bir anda böyle çekip gitmez. Seni daha fazka üzmek istemedim ama:KK43:
pislik kişiliksiz adam

Back
X