çok üzüldüm cnm, bişey sorcam ailesine karşı da mı buara öyle sinirli yani herkese mi sadece sana mı? herkese ise durum değişir ama sadece sana ise durum vahimleşir onsuz olmayı göze almak çok zordur ama onlayken onsuz olmak daha da zordur konuş onla başka çaren yok sanırım inş Allahım yüzüne bakar da da bu sıkıntılarınız biran önce geçer ve çok mutlu olursunuz
herkese karşı öyle sanırım annesinide terslediğine şahit oldum bi kaç sefer :bbo:
yoooo anlamazsada durum kötü değil fıstık. evet dile kolay ama. diğer tarafından bak bide.
evlenmedin henüz.ya evlenince daha büyük sorunlar yaratıcaksa? ya şimdi seni anlamıorsa evlenince o hooooooo hayatta anlamak istemicektir.
ben cok üzgünüm biliomusunuz aslında. böyle seyler okuyorum ve yasıyorum ya
nişan dönemi felan çiftleri kumrular gibi oldugu dönemlerdir. Ama görüyorum ki biçok kişidede dahil hep böyle sorunlarla gecior. ve gnelde erkekten kaynaklanıyor
sanki zorla evlendirioz.
cnm sıkma canını her düğün öncesinde yaşanan olaylar bunlar,ama inanki düğünden sonra o adam olamaz diyeceksin çünkü herşey hayal gibi güzel olucak :) nişanlınada kırıcı olma çok belki ailesndende baskı görüyordur. üzülme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?