Düğüne çok az kaldı ama ben çok mutsuzum:((

burcu_bjk

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
43
4
611
39
İstanbul
nişanım 6 ay önceydi herşey gitgide kötüleşmeye başladı nişandan sonra nişanlım sadece kendini düşünen biri gibi davranıyo, sadece kendi sıkıntı çekiyomuş gibi sürekli dert yanıyo ve ben bi sıkıntımı paylaşmaya çalışsam dinlemiyo bile bu davranışını dillendirdiğimde inkar ediyo ama ben daha fazla dayanamıyorum.. ev tuttuk 38 gün kaldı düğünüme evle alakalı hiçbişeyle ilgilenmemi de istemiyo sanırım herşeyi kendi yapıyo ben bişey önerdiğimde kabul etmeyip ben hallederim diyo anlamıyorum ve kandimi çok dışlanmış hissediyorum sizce bu durum strestenmi kaynaklanıyodur çünkü hiç böyle bi insan değildi klasik olacak ama tanıyamıyorum artık onu çok şaşkınım ve tüm bunları yaşasığım için tepki koyuyorum aramamakla ama hiç umrumda bile değil onunda oda aramıyo 1 haftadır beni senağlama
ben bazı şeyleri onun kendi anlaması için aramıyorum birazda belki çark eder diye ama onun hiç umrunda bile değil ne yapıcağımı şaşırdım :çok üzgünüm:

sen aramıyorsun o da aramıyor.cok ilginç ya.o zaman cagır bir yere acıkca konusun.siz evlenme arifesinde biri olarak birbirine destek olmalısınız.ama siz gittikce uzaklasmıssınız.bence bu konuyu kunus onunla ve eger olmuyorsa yol yakınken dönün bu böyle olmaz.evlenince dahada mutsuz olursun

Canım sana tek tavsiyem hiç bi sorunu strese falan yükleme..

Emin ol o stres diye düşündüğün şey ewlenincede geçmio..

Ya kendini düzeltsin ya da tavrını koy ortaya..

Dügüne öncesi böyle gerginlikler olabiliyor...

Lakin bunu oturup güzelce konusmak yerine aramiyorum oda beni aramiyor gibi cocuksu düsüncelerle halletmeniz iyi degil..benneyaptımki

Bence al karsina direkt söyle hissetiklerini!

Bir yuva kurulacak..sende bu yuvanin temel insanlarindan biri olarak söz hakkina sahipsin gayet tabi..ne demek benim birseyle ilgilenmemi istemiyor?

Olmaz öyle sey...sakin taviz verme ve susma...yeri geldigi vakti konus.

Biraz üstüne gittigin vakit zaten anlarsin stresstenmi böyle davraniyor yoksa gercek yüzünümü göstermeye basliyor

Amannn bunlara bişey oluyor he.
sen yat kalkda sükret bişiler yapılıor bak evin için felan.
ben herşey güzel olsun dedikce olay sakız gibi uzuyor. ne ben bi iş bulabildim nede nişanlım yarın bigün ev kurcaz diye kenara bi 50tl bile atmadı.
bişilerden yakınmaya baslasamda herşeyle ben ilgileneyim dior.aman nele ilgileniorsa. kazandıgı para ailesine gidiyor.
gıcık oluyorum.evlencez evlencezde hiçkimsenin bi telaşesi yok anlıcannnn.
sen evle ilgili ben hallederim kısmında ugrasma.bırak yapsın.zevkleriniz felan uyusuyorsada. kendine göre planlar yapmıstır adam.ödeme konusunda felan.ondan belki sen karısma ben hallederim diyordur.
ama sen aramazsan oda aramıyosa bu sorun.. oturup güzelcene bi konus.neden aramıyomus

sağolun arkadaşlar böyle bişeyi ilk defa yaşatıyor bana inanın ve o yüzden ne yapacağımı şaşırmıştım kafamda kendi kendime kurmaktan da kurtulmuş olurum sanırım en doğrusu konuşmalıyım umarım beni anlar anlamazsa durum kötü

bence biraz sert yüzünü göstermelisin sonuçta bu ikinizin evi ve senin görüşlerin çok onemlı
bu kadar suistımal edemez açık açık konusmalsın

çok üzüldüm cnm, bişey sorcam ailesine karşı da mı buara öyle sinirli yani herkese mi sadece sana mı? herkese ise durum değişir ama sadece sana ise durum vahimleşir onsuz olmayı göze almak çok zordur ama onlayken onsuz olmak daha da zordur konuş onla başka çaren yok sanırım inş Allahım yüzüne bakar da da bu sıkıntılarınız biran önce geçer ve çok mutlu olursunuz

yoooo anlamazsada durum kötü değil fıstık. evet dile kolay ama. diğer tarafından bak bide.
evlenmedin henüz.ya evlenince daha büyük sorunlar yaratıcaksa? ya şimdi seni anlamıorsa evlenince o hooooooo hayatta anlamak istemicektir.
ben cok üzgünüm biliomusunuz aslında. böyle seyler okuyorum ve yasıyorum ya

nişan dönemi felan çiftleri kumrular gibi oldugu dönemlerdir. Ama görüyorum ki biçok kişidede dahil hep böyle sorunlarla gecior. ve gnelde erkekten kaynaklanıyor
sanki zorla evlendirioz.

herkese karşı öyle sanırım annesinide terslediğine şahit oldum bi kaç sefer :bbo:

canım düğün stresi olmalı...o seni aramıyorsa sen onu arayacaksın,karşına alıp herşeyi konuşacaksınız..
evlilik iki kişiliktir bir şeyi yapınca seninde fikrini almak zorunda...

herkese karşı öyle sanırım annesinide terslediğine şahit oldum bi kaç sefer :bbo:

anladım canım inş geçer bu sıkıntılı döneminiz ama bnen derimki ne pahasıan olursa olsun konuş, yani duysun seni bi kulağından girip öbüründen çıkmasın anlasın herşeyden çok sonuçta tek o evlenmiyor o ne kadra stresliyse sen de öylesin şu anlarınız bencil oluncaka en son anlar birlikte birbirnize destek olmalısınız ki temelinizi sağlam atın, umarım geçer ama ne yap et deridni duyur onaCADIARZU

haklısın banada diyolar nişanlılık en güzel zamanlar diye koşuşturmadan bi güzelliğini görmedim nişanla düğün arası pek zaman yoktu bende baştan bazı şeyleri aırdan alınca şimdi iyice sıkıştık ben bu aralar duygusallık yaşıyorum sanırım yoksa öyle ben durayım o bana yapacağını yapsın diye düşünen biri değilim işte ama herşey üstüste gelince sağlıklı düşünemiyo insan

cnm sıkma canını her düğün öncesinde yaşanan olaylar bunlar,ama inanki düğünden sonra o adam olamaz diyeceksin çünkü herşey hayal gibi güzel olucak :) nişanlınada kırıcı olma çok belki ailesndende baskı görüyordur. üzülme :)

aslına bakarsan evet ailesinden baskı görmüyo değil farkındayım bende inşallah dediğn gibi olur kaydirigubbakcemile5

hos degıl haklısın ama umarım sonrada surmez konusmayı dene sonradan mutsuz olma

bak canım madem birlikte bi yuva kuracaksınız beraber bir ev kuracaksınız onun kadar seninde fikrini söylemen gerekir...sonuçta ondan fazla o evde sen duracaksın değil mi...mesela ev eşyalarımı hep ben seçmiştim hatta yatak odasını işte diye sen beğen demişti banada içim acımıştı doğrusu bu çünkü herşeyi birlikte paylaşmak...bi konuş o yuvayı yadırgamamak için benimde söz sahibi olmaya ihtiyacım var bu stresli günlerimde arayıp destek olacağına beni dahada strese sokma de...hatırlıyorum da nikahtan hemen sonra kavga etmiştik keşke nikahtan önce etseydikte onu nikah masasında bıraksaydım diye düşündüm hemde arada akrabalık olduğu halde...valla kendi adıma söylim evlenme arifesinde kızlardan korkulur nerde ne yapacağını ne düşüneceğini bilmez...sen gene iyisin nişanlınıda söyle kıymetini bilsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…