• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne giden yolda adım adım zarafet...

zeydemor

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
755
600
323
Merhaba
Diyetimde bu sefer çok kararlıyım.yaza nişanım var.seneyede düğünüm Allah nasip kısmet ederse.o yüzdennnn çok güzel bir gelin olmam lazım.:16::16::16::16:
yediklerimi ve yaptıklarımı görüp daha bilinçli gitmek için bende bir günlük açmak istedim.
Buda benim diyet günlüğüm her gün yazcam buraya.
Bu arada yaşım 20 boyum 169 kilomda 77.6:50::50:aslında 81.3 le başldım.şimdilik bu kadar verebildim biraz yavaş veriorum sanırım:)
Hedefimde mayısa kadar 68 70 civarı olmak.
Hadi bakalım bismillah deyip başlayalım...
:8::8::51::51:

sadece diyetle olmaz..sana tavsiyem pilates ve yürüyüşle destekle ..diyet ,pilates, yürüyüş bu üçlüyle 1 ayda 2-3 kiloyu garanti verebilirim:34:

Ewet ilk menum

Kahvalti
1 kase nesfit

Ogle
1 kase corba
Soganli omlet
Yarim.dlim koy ekmegi

Ara
3 findik
1 etipuf :)

Aksam
1 kase corba
1 tabak kuru fasulye
3 kasik pilav

Su 3 litre

Spor
1 saat eliptik bisiklet
200 ip atlama
100 twest
50 kol calismasi
40 mekik
15 duvar sinavi
10 tane bacak incektici hareket
Bide evi temizledim sil supur :)

Son düzenleme:
Pilates kilo verdirmekten ziyade sikilastirio die biliorum ben sporu daha etkili buluyorum canim

e ama kilo verdiğinde sarkıcak vücudun ..sarkmaması için pilates önemli bence.ben 4 ay önce doğum yaptım.pilates ve yürüyüşle 2 kilo verdim.diyet yapmadan.ve bacaklarım acaip sıkılaştı.göbeğim gitti 2 aydır yapıorm bunları.diyet yaparsan daha hızlı veririsn.ben sütüm kesilir diye yapmıorm .yinede göbeğim gitti ya yeter bana :1:

e ama kilo verdiğinde sarkıcak vücudun ..sarkmaması için pilates önemli bence.ben 4 ay önce doğum yaptım.pilates ve yürüyüşle 2 kilo verdim.diyet yapmadan.ve bacaklarım acaip sıkılaştı.göbeğim gitti 2 aydır yapıorm bunları.diyet yaparsan daha hızlı veririsn.ben sütüm kesilir diye yapmıorm .yinede göbeğim gitti ya yeter bana :1:

Saol canim onuda denerim :)

Bugunku yediklerim

Kahvalti
1 kase nesfit

Ogle
Patatesli yumurta
1 bardak az sekerli cay
Yarim dilim koy ekmegi

Ara
1 kare bitter

Aksam
2 kepce corba
Marul

Su
2.5 ltre

Spor
45 dk eliptik bisiklet
200 ip atlama
40 mekik
100 twest
50 kol calismasi
15 duvar sinavi
10 bacak sikilastirici hareket

Başladığın bu yolu başarıyla tamamlamanı dilerim bende spor konusunda seninle aynı fikirdeyim platesi açıyorum netten bakarak yapıcam falan derken keyfim kaçıyor böylesi daha bir eğlenceli geliyor ama sabahları squat işe yaramadı bende bilgin olsun ama belki sende işe yarayabilir bir dene istersen

Merhaba canım.
Bence sabahları nesfit yerine daha iyi ve sıkı kahvaltı yapsan daha iyi olur senin için.
Kolay gelsin. İnşallah hayal ettiğin gibi bi gelin olursun :)

Canım eliptik bisiklet kullandığını yazmışsın.
Ben de almayı düşünüyorum ama kararsızım.
İşe yarıyor mu?

Başladığın bu yolu başarıyla tamamlamanı dilerim bende spor konusunda seninle aynı fikirdeyim platesi açıyorum netten bakarak yapıcam falan derken keyfim kaçıyor böylesi daha bir eğlenceli geliyor ama sabahları squat işe yaramadı bende bilgin olsun ama belki sende işe yarayabilir bir dene istersen
Saol canim.sguat neki ben bilmiom :)
Merhaba canım.
Bence sabahları nesfit yerine daha iyi ve sıkı kahvaltı yapsan daha iyi olur senin için.
Kolay gelsin. İnşallah hayal ettiğin gibi bi gelin olursun :)
Tatlim ii olur ddgn gbi ama ben aslnda gec kalkiodum.sirf kilo verebilmek icin erken kalkmaya basladim herkesde uyudugu icin evde mecbur bunu yiyorum.dileklerin icinde cok saol ins :)
Canım eliptik bisiklet kullandığını yazmışsın.
Ben de almayı düşünüyorum ama kararsızım.
İşe yarıyor mu?
Hihi hemde cok ben hem terliorum ki kndimi zorlamiorum bile.hemde sikilastim baya ozellikle benim kollarim sarkikti baya baya sikilasti vee kilo verdirmese bile selulit tamamen yok dencek dereceye indi ki pijamadan bile belli olurdu.bende kosu bandida var ama o cok yoruo kendini tasidigin icin bu hem yormuo hem ise yario yani ben tavsiye ederim.

Menum

Kahvalti
Nesfit

Ogle
Menemen
Yarim dlim koy ekmegi
1 bardak az skerli cay

Ara
3 findik
İki isirik browni
2 kasik mercimekli bulgur pilavi

Aksam
Corba
3 kasik patatesli bulgur pilavi
Maydonz

Su 2.ltre 2.5 olur

Spor
80 dk eliptik bisiklet
300 ip atlama
100 twest
50 mekik
50 kol sikilastirici
10 bacak ve kalca sikilastirici
15 duvar sinavi.

Bgun bulgur gunuydu :D :D

Menum

Kahvalti
Nesfit

Ogle
Menemen
Yarim dlim koy ekmegi
1 bardak az skerli cay

Ara
3 findik
İki isirik browni
2 kasik mercimekli bulgur pilavi

Aksam
Corba
3 kasik patatesli bulgur pilavi
Maydonz

Su 2.ltre 2.5 olur

Spor
80 dk eliptik bisiklet
300 ip atlama
100 twest
50 mekik
50 kol sikilastirici
10 bacak ve kalca sikilastirici
15 duvar sinavi.

Bgun bulgur gunuydu :D :D

Saol canim.sguat neki ben bilmiom :)

Tatlim ii olur ddgn gbi ama ben aslnda gec kalkiodum.sirf kilo verebilmek icin erken kalkmaya basladim herkesde uyudugu icin evde mecbur bunu yiyorum.dileklerin icinde cok saol ins :)

Hihi hemde cok ben hem terliorum ki kndimi zorlamiorum bile.hemde sikilastim baya ozellikle benim kollarim sarkikti baya baya sikilasti vee kilo verdirmese bile selulit tamamen yok dencek dereceye indi ki pijamadan bile belli olurdu.bende kosu bandida var ama o cok yoruo kendini tasidigin icin bu hem yormuo hem ise yario yani ben tavsiye ederim.

Teşekkürler canım ben de sipariş edeyim o zaman :)

Menum

Kahvalti
Sucuk
Domates
Salatalik
3 zeytin

Ara
1 avuc leblebi

Aksam
1 simit
1 bardak meyve suyu

Su 1 litre falan

Spor 3 saat carsida yurudum.sadece

Dun tartida 76.9 ciktim cok mutlu oldummmmm :) uzun zamandir gormedigim bi rakamdi

Bgun yediklerim

Kahvalti
3 kasik nesfit

Oglen
Sucuk
Patates
2 zeytin
Yumurtanin beyazi 1 tane

Ara
1 kare bitter

Aksam
Mercimek koftesi