Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dugune ramak kala yasanan bu olay Allahin sana bir uyarisidir
Annesinin yaninda sesini cikarmayan,
seni bu saatten sonra yari yolda birakirim diyene
ses etmeyen adam bil ki seni cok uzer
Simdi arayi bulmaya calisir
ama kanma
Annesi daha evlenmeden oglunun yaninda bu laflari soyledi ya
o da artik iyice cesaretlendi
Hele hele senin annene ve sana cok kizdim
Asil siz tepki koymaliydiniz
Bak soyluyorum evlenme
yoksa cokkk aglarsin
Dugune ramak kala yasanan bu olay Allahin sana bir uyarisidir
Annesinin yaninda sesini cikarmayan,
seni bu saatten sonra yari yolda birakirim diyene
ses etmeyen adam bil ki seni cok uzer
Simdi arayi bulmaya calisir
ama kanma
Annesi daha evlenmeden oglunun yaninda bu laflari soyledi ya
o da artik iyice cesaretlendi
Hele hele senin annene ve sana cok kizdim
Asil siz tepki koymaliydiniz
Bak soyluyorum evlenme
yoksa cokkk aglarsin
Allahım doğru yolu göstersın banaşuan ne doğru ne yanlış bilmiyorum
ben kimseyi ailesinden soğutmanın derdinde olmadım. herşeyden önce nişanlımın annesi olduğu için saygı duydum..haklıyken bile sırf nişanlım için özür diledim.adımlar atıp küçüklüğümü yaptım.. yine annesine birşey demeseydi karsısına almasaydı. sadece anne lütfen biraz ölçülü olurmusun deseydi bile yetecekti bana o an.. şimdi ben ne yapıcam buda ayrı muamma. ya gururumu seçip düğüne 1 ay kala bitecek yada ben gururumu hiçe sayıp evlenicem. benim hafta sonu gelinlik provam varinanın çok kötüyüm
şuan iletişimsiziz bu arada
nişanlım öğle aramda geldi konuşmak istediğini söyledi.. bende şimdi doğru zaman değil dedim. ısrar edince görüştük.ben hiç birşey söylemedim.ondan bekledim ilk sözcükleri. çünkü söyleyecek şeyleri olmalıydı..
annesinin hatalı olduğunu kabul etti oda bir kadın ve kadınca bir ruh haline girdi doğru değildi dedi. büyüklük yapabilirdi dedi. bende beni en çok yaralayan şeyin beni yok sayması olduğunu dile getirdim. bu davranışı ile annesinin benim üzerimde hakimiyeti olabileceğini hissettirdiğini söyledim.. nişanlımın bir takım rahatsızlıkları var. o anın gerilimi ile çarpıntım başlamıştı kendi derdime düştüm dedi.. ben seni yarı yolda asla bırakmam ben seninle bu yola başladm Allah izin verdiği sürece yanyanayız dedi. ben yorum yapmadım.tavizde vermedim. duygusal davranmak ıstemıyorum. sakinleştiğimde bir karar vereceğim.