• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne yakın kilo vermeye çalışma:(

plnergn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
376
77
123
İstanbul
Dugunume 6 ay kaldi ve gelinligin icin de sisman gorunmek istemiyorum nişanimizdan sonra yani 6 ay icinde 5 kilo verdim ki 3 kiloyu ramazan basladigindan beri verdim. Umuyorum hedefimdeki kiloya ulasabilirim:(

İftardan sonra yürüyüşlerle desteklerseniz verirsiniz bence çok zor bir sey değil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ramazandan yemekten en az 1 saat sonra ve 1 saat hafif tempolu yuruyerek,ramazandan sonra en gec aksam 6 da yemek.6 dan sonra kesinlikle sudan baka bsey almicaksiniz..gun icindede sadece 20 dk lik egzersiz yaparak rahatlikla hem kilo verip hemde bahsettigim egzersizle insAllah sıkılaşacajsınız..şimdiden mutluluklar :)

ramazandan yemekten en az 1 saat sonra ve 1 saat hafif tempolu yuruyerek,ramazandan sonra en gec aksam 6 da yemek.6 dan sonra kesinlikle sudan baka bsey almicaksiniz..gun icindede sadece 20 dk lik egzersiz yaparak rahatlikla hem kilo verip hemde bahsettigim egzersizle insAllah sıkılaşacajsınız..şimdiden mutluluklar :)

Cok tesekkur ederim:)

Back
X