Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben düğünümü havuz başında yapmak istiyorum, havuz başında yada kırda yapanlardan fikir istiyorum, yardımcı olursanız sevinirm. mekan da önerin lütfen. sıkıntı basıyor beni isteme söz, düğünn offff ne çok şey var![]()
B!TT€R;6277401 .!.:kır dugunu dusunuyosan ve gerçekten madı ımkanın varsa bıyer tevsıye edebılırım.
herşeyı kendılerı dusunuyolar.
havayı pişegıde kendılerı yaptıgı ıcın çamlar sorun diğil
yalnız tek sorun dediğim gibi para ve istanbul dışı olması. bursa taraflarında çünkü.
bı bakıyım fikir edineyım dersen atabılırım linkini.
B!TT€R;6277401 .!.:kır dugunu dusunuyosan ve gerçekten madı ımkanın varsa bıyer tevsıye edebılırım.
herşeyı kendılerı dusunuyolar.
havayı pişegıde kendılerı yaptıgı ıcın çamlar sorun diğil
yalnız tek sorun dediğim gibi para ve istanbul dışı olması. bursa taraflarında çünkü.
bı bakıyım fikir edineyım dersen atabılırım linkini.
kizlar peki havuz basinda dügünü yapilirsa Davetliler ozaman cocuksuz mu gelmeli??
ben bi komsunun dügün davetiyesinde okumustum: Aileden sadece 2 kisi gelebilir..vede cocuk getirilmese daha iyi olur diye bisiler yazmislar[/QUOTE
Canım oyle yazmamıslardır.davetıye 2 kısılıktır yazmıslardır.hatta gelemıyceksenız tlf.arayıp bıldırın falan yazmıslardır.cunku oyle yerlerde yemeklı dugunler oldugu ıcın ona gore sayı verılıyo ve oturacak mısafırlerın yerlerı ona gore dızayn edılıyo.mesela senın adın ayse gul oturacagın yer bellı sen 2 kısı dııl 3 kısı gıdersen karısıklık cıkmasın dıye oyle oluyo bencede ıı oluyo cocuklu dugunlerde cok ses ve karmasa oluyo sunnet dugununde tamamda...
bıde bursadakı o havuzlu mekanın adresını bende alabılırmısıyım:)
kizlar peki havuz basinda dügünü yapilirsa Davetliler ozaman cocuksuz mu gelmeli??
ben bi komsunun dügün davetiyesinde okumustum: Aileden sadece 2 kisi gelebilir..vede cocuk getirilmese daha iyi olur diye bisiler yazmislar[/QUOTE
Canım oyle yazmamıslardır.davetıye 2 kısılıktır yazmıslardır.hatta gelemıyceksenız tlf.arayıp bıldırın falan yazmıslardır.cunku oyle yerlerde yemeklı dugunler oldugu ıcın ona gore sayı verılıyo ve oturacak mısafırlerın yerlerı ona gore dızayn edılıyo.mesela senın adın ayse gul oturacagın yer bellı sen 2 kısı dııl 3 kısı gıdersen karısıklık cıkmasın dıye oyle oluyo bencede ıı oluyo cocuklu dugunlerde cok ses ve karmasa oluyo sunnet dugununde tamamda...
bıde bursadakı o havuzlu mekanın adresını bende alabılırmısıyım:)
aslında ben de çocuk istemiyorum ortalıkta koşuşan ama en başta bizim ufaklık gelmemesi lazım o zaman olmaz. ama bazı düğün salonlarında çocukları eğlendirmek için yuva gibi yerler var. palyaçolar felan. çocuğu bırakıyorsunuz oraya düğün bittiğinde alıp gidiyorsunuz. her yerde olsa keşke-tatlicadiarzu-