• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Düğünü havuz başında yada kırda yapanlar

nonline

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
220
0
96
Almanya
ben düğünümü havuz başında yapmak istiyorum, havuz başında yada kırda yapanlardan fikir istiyorum, yardımcı olursanız sevinirm. mekan da önerin lütfen. sıkıntı basıyor beni isteme söz, düğünn offff ne çok şey var:delphin:

ben düğünümü havuz başında yapmak istiyorum, havuz başında yada kırda yapanlardan fikir istiyorum, yardımcı olursanız sevinirm. mekan da önerin lütfen. sıkıntı basıyor beni isteme söz, düğünn offff ne çok şey var:delphin:

bence çok güzel bi fikir eğer maddi imkanın varsa vazgeçme bu fikirden

havuz başında olan çok düğüne gittim(bilkent otel aprk otel aklıma gelenler )..çok güzel oluyor canım yaa.havuza yüzen mumlar ekliyorlar...çiçekler,süsler...herşey gönlünce olsun mutluluklar a.s.

canım benim kuzenimin düğünü havuz başında oldu temmuzun ortası idi ama biz misafirler çok üşüdük.özellikle havuza yakın yerde oturanlar masa ve sandalyelerin örtülerine sarıldılar.hafif bir rüzgar bir esinti havuzdan buz gibi geliyordu :D

abimin düğünü de yüksek bir tepe de açık hava da oldu kuzenimden 1 ay sonra olmuştu abiminkinde soğuk felan yoktu ama havaifişekler çamların bir kısmını yakmıştı :( yani bahsettiğin yerler güzel ama canım riskleri var soğuk ve yağmur gibi ;)

kır dugunu dusunuyosan ve gerçekten madı ımkanın varsa bıyer tevsıye edebılırım.
herşeyı kendılerı dusunuyolar.
havayı pişegıde kendılerı yaptıgı ıcın çamlar sorun diğil :D
yalnız tek sorun dediğim gibi para ve istanbul dışı olması. bursa taraflarında çünkü.
bı bakıyım fikir edineyım dersen atabılırım linkini.

B!TT€R;6277401 .!.:
kır dugunu dusunuyosan ve gerçekten madı ımkanın varsa bıyer tevsıye edebılırım.
yalnız tek sorun dediğim gibi para ve istanbul dışı olması. bursa taraflarında çünkü.

teşekkür ederim canım linki gönder gene de bi bakim. müstakbel kocamın bi tarafı da bursa da düşünebiliriz yaniŞeniz

canım benim düğünümde havuz başında oldu çokta güzel oluyo ama biraz masraflı tabi ki....birde düğün tarihi önemli temmuz ağustos ta misafirlerin açısından da iyi olur üşümezler ......inşallah istediğin bir düğün olur şimdiden mutluluklar.......

Çok teşekkür ederim biriciğim. Tecrübeleriniz benim için önemli. çevremde havuz yada kır düğünü yapmış kimse yok. iyi ki kadınlar kulübü var. Ağustos gibi düşünüyoruz bi aksilik çıkmazsa. beni afakanlar basıyo şimdiden:) ne stresliymiş

Benim düğünüm ızmir Buca Gölet'te oldu.Kır-ormanlık bir alan olduğu için havai fişek olmadı.Onun yerine uçan balonlara maytaplar taktılarkaydirigubbakcemile3 :Havuzda vardı sanırım küçük bir süs havuzu ;ama inan heyecandan farketmedim... 31 Mayıs olmasına rağmen de hava gayet güzeldi...

B!TT€R;6277401 .!.:

canım banada bu yeri söylermisin.Düğünüm bursada olacak.Hala araştırma yapıyoruz:)Çok merak ettim söz ettiğin yeri

istanbulda oturan arkadaslara havuz bası ıcın cemıle sultan korusunu onerıorum
oyle bı org katıldım ve ınanılmaz guzeldı ben de cok ıstedım orda olsun dugunum ama olmıcak galba:(
bır de sahan restorant var yıne guzel oluor eglencesı falan da kıvamında olursa
bır deee pendık tarafında ada tesıslerı var. cok cok guzel oldu

kır dugunu ıcın de mıhrabat uygun sayılan bır fıyatta ruyalar yapıo:) gercekten guzel.

kizlar peki havuz basinda dügünü yapilirsa Davetliler ozaman cocuksuz mu gelmeli??
ben bi komsunun dügün davetiyesinde okumustum: Aileden sadece 2 kisi gelebilir..vede cocuk getirilmese daha iyi olur diye bisiler yazmislar

kizlar peki havuz basinda dügünü yapilirsa Davetliler ozaman cocuksuz mu gelmeli??
ben bi komsunun dügün davetiyesinde okumustum: Aileden sadece 2 kisi gelebilir..vede cocuk getirilmese daha iyi olur diye bisiler yazmislar[/QUOTE
Canım oyle yazmamıslardır.davetıye 2 kısılıktır yazmıslardır.hatta gelemıyceksenız tlf.arayıp bıldırın falan yazmıslardır.cunku oyle yerlerde yemeklı dugunler oldugu ıcın ona gore sayı verılıyo ve oturacak mısafırlerın yerlerı ona gore dızayn edılıyo.mesela senın adın ayse gul oturacagın yer bellı sen 2 kısı dııl 3 kısı gıdersen karısıklık cıkmasın dıye oyle oluyo bencede ıı oluyo cocuklu dugunlerde cok ses ve karmasa oluyo sunnet dugununde tamamda...
bıde bursadakı o havuzlu mekanın adresını bende alabılırmısıyım:)

ben bi komsunun dügün davetiyesinde okumustum: Aileden sadece 2 kisi gelebilir..vede cocuk getirilmese daha iyi olur diye bisiler yazmislar[/QUOTE
Canım oyle yazmamıslardır.davetıye 2 kısılıktır yazmıslardır.hatta gelemıyceksenız tlf.arayıp bıldırın falan yazmıslardır.cunku oyle yerlerde yemeklı dugunler oldugu ıcın ona gore sayı verılıyo ve oturacak mısafırlerın yerlerı ona gore dızayn edılıyo.mesela senın adın ayse gul oturacagın yer bellı sen 2 kısı dııl 3 kısı gıdersen karısıklık cıkmasın dıye oyle oluyo bencede ıı oluyo cocuklu dugunlerde cok ses ve karmasa oluyo sunnet dugununde tamamda...
bıde bursadakı o havuzlu mekanın adresını bende alabılırmısıyım:)

aslında ben de çocuk istemiyorum ortalıkta koşuşan ama en başta bizim ufaklık gelmemesi lazım o zaman olmaz. ama bazı düğün salonlarında çocukları eğlendirmek için yuva gibi yerler var. palyaçolar felan. çocuğu bırakıyorsunuz oraya düğün bittiğinde alıp gidiyorsunuz. her yerde olsa keşke-tatlicadiarzu-

Back
X