Geçmiş olsun. Evlenirken insanlar boş yere mi evet diyorlar hastalıkta sağlıkta eş olmayı kabul ediyor musunuz sorusuna?
Bu tarz hastalık konularında kendi fikrimi söylemek isterdim ama kusuruma bakmayın, fikrim yok. Gerçekten hiçbir fikrim yok. Ama benim bir tanıdığım yeni evlenmişti, kısa süre sonra kanser olduğunu öğrendi ve hastalığı ilerlemişti. Birbirlerini çok severek evlenmişlerdi ama hasta olan taraf, kadın, eşinden ayrılmak istemişti, ayrılma nedeni de kendisiyle beraber eşini de böyle bir durumun içine sürüklemek istememesiydi. Doktorlar olumsuz konuşuyordu çok. Tabi önce adam yani kocası kabul etmedi ama sonra ikna etti ve ayrıldılar. Adamla ayrıldılar ve hasta olan kadın, X olsun ismi, X umutsuz bir şekilde tedavisine devam etmeye çalışırken ayrıldığı eşi, eski kocası onun da adı Y olsun bir başkasıyla bir süre sonra yeniden evlenmişti.
Bilmiyorum dediğim gibi benim fikrim yok ama böyle yapan örnekler gördüm çevremde.
Fikrim yok ama tahminim var, şu an erkek arkadaşımı düşünüyorum ve o hasta olsa, onu bırakır mıydım, hayır bırakmazdım ben.