dugunum ertelendi :(

allah daha hayırlısını çıkarsın karşınıza, demekki dertleri buymuş.en azından yanlış mı doğrumu diye düşünüp durmazsınız.

Her şerde bir hayir varmis diyip avutyorum kendimi :) . Amin canim cok Sağol

Polis. Herseyden o kadar fedakarlik yaptim ki simdi gidince elimde koca bi hic kaldi.

Benim de eşim polis, aslında polisler daha bağlı olur eşine/sevgilisine iş stresinden dolayı...
Ayrıca kendi mesleğinden birinden etkilendi demişsin o meslekteki bayanı nerde görmüş de etkilenmiş :47: görse de neyinden etkilenmiş zaten çok az sayıda ve dış görünüş olarark pek güzel olmuyorlar, biraz düzgün olanlar da hemen kapılıyor zaten...
Bunu sana kendisi mi söyledi...etkilendim diye...hey allahım ya :47:

Son düzenleme:
Benim de eşim polis, aslında polisler daha bağlı olur eşine/sevgilisine iş stresinden dolayı...
Ayrıca kendi mesleğinden birinden etkilendi demişsin o meslekteki bayanı nerde görmüş de etkilenmiş :47: görse de neyinden etkilenmiş zaten çok az sayıda ve dış görünüş olarark pek güzel olmuyorlar, biraz düzgün olanlar da hemen kapılıyor zaten...
Bunu sana kendisi mi söyledi...etkilendim diye...hey allahım ya :47:

Kendisi soyledi . Dunden beri konusmuoduk. Mesaj atti . Aramaya bile tenezzul etmedi. Valla guzel cirkin hic bi fikrim yok. Herkes bir olacak degil benimki karaktrsizmis.

Back
X