DÜĞÜNÜM VAR HEYECANIM BİTTİ

kuslarucuyorgoremiyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
92
22
17gün sonra düğünüm var ama benim heyecanım sanırım karşı tarafın tutumları yüzünden kalmadı ve sanırım istenmiyorum 5 ay önce nişanlandım evlerimiz arasında yürüme mesafesinde yakınlık var ama kayın validem henüz teşvik etmedi nişan bohcamı bile kendim hazırlayıp kendi kendime paketledim ve ellerine verdim bahane olan şey yaşlılık ama gezmek için yaşlı değil kendisi sadece bu işte hasta oluyor düğüne kısa bir zaman kaldı ne oğlunun evini merak etti ne geldi adettir kayınvalide en son gelir deyip oturdu ki hiç bir adette yapılmadı ne nişan alışverişi ne düğün alışverişi gözümde de yok zaten çok şükür kendi işim var ailem hergün soruyor her gün haber yolluyorum hala da ses yok sanırım bu gidişle sadece düğünüme gelinecek ben bu durumdan çok rahatsızım adetlerin olmayışından değil gidiş geliş birlik olmayışından biraz dertleşmeye ihtiyacım var doğru yeremi konu açtım bunuda bilmiyorum .Teşekkür ederim

17gün sonra düğünüm var ama benim heyecanım sanırım karşı tarafın tutumları yüzünden kalmadı ve sanırım istenmiyorum 5 ay önce nişanlandım evlerimiz arasında yürüme mesafesinde yakınlık var ama kayın validem henüz teşvik etmedi nişan bohcamı bile kendim hazırlayıp kendi kendime paketledim ve ellerine verdim bahane olan şey yaşlılık ama gezmek için yaşlı değil kendisi sadece bu işte hasta oluyor düğüne kısa bir zaman kaldı ne oğlunun evini merak etti ne geldi adettir kayınvalide en son gelir deyip oturdu ki hiç bir adette yapılmadı ne nişan alışverişi ne düğün alışverişi gözümde de yok zaten çok şükür kendi işim var ailem hergün soruyor her gün haber yolluyorum hala da ses yok sanırım bu gidişle sadece düğünüme gelinecek ben bu durumdan çok rahatsızım adetlerin olmayışından değil gidiş geliş birlik olmayışından biraz dertleşmeye ihtiyacım var doğru yeremi konu açtım bunuda bilmiyorum .Teşekkür ederim
bu işler sıkıntılı işler canım Allah yardmcın olsun.. heryerin kendine göre adeti oluyo kimisi yapıo o adetleri kimisi yapmıyo. sen nişanlınla aranın iyi olmasına bak gerisi tabiki önemli ama bi icraat yoksa karsı tarafta yapılacak bisey kalmıo bazen..benmde basımdan zor günler geçti düğün öncesi düğün zamanı herseyimle kendim ilgilendim dayımın esi gelini yardım etti annem yardm etti.. nişanlınla aranı iyi tut maddi durumunda varmis ne güzel ben o zaman çalışmıyodum bile eksik gedikdi herseyim.. bosver düğün senin düğünün kafanı takma isteyen istediği gibi davransın düğünden snra sende birbir yeri gelir sölersin yaptklarını.

ve sanırım düğününde bu aralar.. bir ömür mutluluklar :)

bu işler sıkıntılı işler canım Allah yardmcın olsun.. heryerin kendine göre adeti oluyo kimisi yapıo o adetleri kimisi yapmıyo. sen nişanlınla aranın iyi olmasına bak gerisi tabiki önemli ama bi icraat yoksa karsı tarafta yapılacak bisey kalmıo bazen..benmde basımdan zor günler geçti düğün öncesi düğün zamanı herseyimle kendim ilgilendim dayımın esi gelini yardım etti annem yardm etti.. nişanlınla aranı iyi tut maddi durumunda varmis ne güzel ben o zaman çalışmıyodum bile eksik gedikdi herseyim.. bosver düğün senin düğünün kafanı takma isteyen istediği gibi davransın düğünden snra sende birbir yeri gelir sölersin yaptklarını.
Aslında kafama tek takılan şey gelip gidiş olmaması ve aradaki resmiyet ya da beklentim çok fazla çünkü çok kardeşiz biz böyle bir resmiyet diğer düğünlerimizde hiç görmedik ve kırk kat yabancıdan da görmedik birlik beraberliği seviyoruz çok şükür nişanlımdan bir şey görmedimhatta diyebilirim ki iyi ki de o olmuş ama aileler devreye girince onların uzak durması haliyle benim ailemede batıyor hoş kendi ailemden de hayır yok doğruya doğru ama çok farklı hayal ettiğimden hayal kırıklığı yaşıyorum

Allah allah yerim öyle adeti bir işin ucundan tutsun, yeni ev kuruyorsunuz. İnsan lazım o eve çekip düzene sokmaya. Günde kırk tane insan geliyor gidiyor ev eşyası getirenler götürenler oluyor.

Senin kayınvaliden adetçi, gelenekçi değil. Bildiğin uyuşuk tembel bir kadın belli ki. Evlendikten sonra, gelmeyi bilir hazır eve, yemekler yemeyi bilir homini gırtlak.

Canim benim sevdigin erkekle aran iyiyse dert etme.herseyi keyfinize gore siz kendiniz yapin.belkide kayinvalidenin kotu bir niyeti yoktur dedin ya biz kalabaligiz diye belki o yuzden yanasmiyordur.daha simdiden sogukluk girmesin araya o gelmiyorsa sen git canim unutma huzurlu bir evliligin sirri biraz ilimli olmakla baslar.sen yapici olmaya calis kendi huzurun icin

Merak ettim evlendin mi acaba? Aynı sorun bende de var ne dugun salonu ne dugun tarihi içime sinmedi sırf onlar istedi diye kabul ettim 1 ay kaldı dugunume ama heycan yok ne nişanda ne dugun için alşverşe cıkılmadı 3 kere soledim maddiyi soluyolar ama hersye adet demeyi bliolar nabcam blmiom

X