• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünüm ve annem...

rainbow86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
330
0
46
Aydın
kızlar haftasonu düğünüm var ama şu an hiç bir heyecanımı yaşayamıyorum.
sebebi ise annem...biliyorum bilinçli olarak üzmüyor beni şu an kendiside buruk çünkü ama çok bunaltıyor.
sürekli olarak bir şeylere kızıyor. nikah şahidime bile karışıyor ben çok sevdiğim bir arkadaşım var o olsun istemiştim kıyametler koptu neymişde ailenin en büyüğü olurmuş onun dediği olcakmış falan..
sonra nişanlıma sarıyor bu ara ki önceden oğlumdan ayrı değil derdi ama şimdi o ne yapsa laf söylüyor.
dün biz nişanlımla yeni evimiz için alışveriş yapmıştık market alışverişi falan gittik evimize yerleştirdik sonra beni eve bıraktı nişanlım annemde o sırada yemek hazırlıyormuş çağırdı nişanlımda anne çok yorulduk bugün eve gideyim dedi.oooo senmisin bize girmeyen nişanlım gitti annem başlandı söylenmeye neymiş de değişmiş bize gelmek istemiyomuş falan filan..sürekli suratı asık neyin var diyorum yok bişey diyor ama ne desem tersliyor offf çok daraldım yani son günler huzursuz olmayalım diye susuyorum hep ama sıkılmaktan uyku uyuyamıyorım yani.
düğün zamanı hep yaşanır sıkıntı derlerdi gerçekten doğruymuş...

Kolay mı kızını evlendiriyor. Nasıl kötüdür şimdi o. Böyle yapmasını gerektirmiyor ama görmezden gelmeye çalışın. Kendi huzurunuz için.
Allah mutlu etsin sizi

bende görmezden gelmeye çalışıyorum hak veriyorum ama işte kendim doluyorum.
neyse ki kk var yazıp rahatlıyorum teşekkür ederim yorumunuz için

senden ayrılacağı için streslidir annen
tabi böyle davranması gerekmez ama onun da kendince sıkıntıları vardır böyle dışarı vuruyordur:31:
sen takma kafana bunları
baba evinde son günlerin sarıl annene babana öp okşa onları bak gör nasıl yumuşayacak annen:34:

Annen için ne zordur şimdi..:5:seni artık daha az görecek ..hakimiyeti daha az olacak......:65:bende 3kız annesiyim..valla kara kara düşünüyorum şimdiden sende anne olunca anlarsın ne demek istediğmi bizede öyle söylerlerdi gerçekten doğruymuş....

ahh ahh sen benim annemi görcektin cnm.surat beş karış son 1 ay boyunca köyden gelen misafirlerle konuşmaz etmez.herkese bağırır bnmle konuşmaz.melek gibi olan annem son 1 ay kala bnm gidiceğimin duygusuyla çok kötüydü.düğünümde hep ağladı.şimdi geçti çok şükürki anne yüreği dayanmıyor işte.tamam telli duvaklı çıkıosn güzel bişeye adım atıyorsun ama şahsen inş. bende kız annesi olursam bende aynı olurum gibime geliyo.hem tatlı hem acı bişey işte ne bileyim

allah mutlu mesut etsin öncelikle..

annene gelince ;anneni fazla duyma istersen,bu durumda gayet normal evin tek kızıysan haliyle evde tek kalıcak onuda anlamak gerekiyor,uzun zaman aynı evde yaşayıp bir anda baba yuvasından kendi yuvana gitmen annene koydu tabii..ama alışır bu duruma fazla takmamaya bak,bu günlerin tadını çıkarmaya bak canım.

çok teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için.
bende hak veriyorum zaten anneme kaldı ki bende çok buruğum sevdiğim insanla evleniyorum bu çok güzel ama ailemden ayrı yaşama fikri benide üzüyor.sadece bu günlerde birbirimizi sıkmak yerine daha çok sevgimizi göstermeyi tercih ederdim..

Allah cc mutlu etsin canım.Aynı durumu bende yaşıyorum maalesef.3 ay sonra evleniyorum kısmetse,annem sürekli nişanlımı ve ailesini kötülüyor.Kıskançlık yapıyor farkındayım aslında,başka bir aile içinde olacak olmam hoşuna gitmiyor.Sürekli küsüyor bana,sudan sebeplerle kavga ediyor.Bende anlayış gösteriyorum,bir şey söylemiyorum.Kolay değil ayrılmak...

Allah mutlu etsin cnm.. arkadaslar yazmislar zaten fazla ekliycek biseyim yok pek takilmamaya çalis sevdigine kavusmana az kalmis biraz idare ediver annen için basit bisey degil kizindan ayrilmak bekar evde oldugun gibi olmaz.. benimde 4,5 ayim kaldi annemde bi degisiklik yok bakalm zaman ne göstericek

Son düzenleme:
ayrılığın acısını sizden çıkartıyor......
eminim çok üzgündeür..
siz yinede alttan alan kişi olun...

bunların aynısını kaynanam yapmıştı eşime nikah günü kavga etmişler eşimde gelmezsen gelme demiş ve kaynanamlşa kayınpederim gelmemişlerdi. ben zorla el öpelim diye götürmüştüm de kıyametler kopmuştu eşimi nasıl ağlatmıştı kaynanam. o gün yemine tmiştim hiçbirşekilde eşimden bişey istemiyecek annesine malzeme vermiyecektim. bizi sonrasındada o kadar çok ağlattı ki. annenin bir an önce kendine gelmesi lazım yoksa nişanlın çok kinlenir ona göre.

Back
X